۱۱۶۷۳۴۴
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

مهمترین عامل واکسن گریزی چیست؟

نتایج یک افکارسنجی آنلاین در ایرنا نشان می‌دهد: «ترس از عوارض واکسن» مهمترین عامل عدم تزریق واکسن یا واکسن گریزی برخی از افراد جامعه است. همچنین کمتر از نیمی از پاسخگویان اعلام کرده‌اند که موفق به دریافت واکسن کرونا نشده‌اند.

نتایج یک افکارسنجی آنلاین در ایرنا نشان می دهد: «ترس از عوارض واکسن» مهمترین عامل عدم تزریق واکسن یا واکسن گریزی برخی از افراد جامعه است. همچنین کمتر از نیمی از پاسخگویان اعلام کرده‌اند که موفق به دریافت واکسن کرونا نشده‌اند.

واکسیناسیون در برابر کووید ۱۹ می تواند جلوی میزان مرگ و میرها و بستری شدن ناشی از این بیماری را بگیرد و افراد واکسن گریز می توانند تهدیدی علیه شهروندان باشند. مدتی است که برخی از شهروندان دست به اعتراضاتی علیه واکسیناسیون کرونا می‌زنند. از این رو موضوع واکسن گریزی سوژه ای شد تا دفتر پژوهش و بررسی‌های خبری ایرنا موضوع نظرسنجی آنلاین هفته خود را به این موضوع اختصاص دهد . پرسش های این نظرسنجی در روزهای ۵ تا ۱۳ آبان ماه سال جاری روی سایت ایرنا قرار گرفت و بالغ بر ۲۸ هزار نفر در این نظرسنجی آنلاین شرکت کردند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی «ایرنا» در افکارسنجی آنلاین خود از مخاطبانش خواست تا اعلام کنند چه عاملی باعث عدم تزریق واکسن یا واکسن گریزی از سوی برخی افراد جامعه شده است ؟ ۵۷.۸ درصد پاسخگویان «ترس از عوارض واکسن » را عامل عدم تزریق واکسن یا واکسن گریزی اعلام کردند . « شایعات و اطلاعات نادرست درباره واکسن کرونا » با ۲۷.۲ درصد ، «انتظار برای نوع دیگر واکسن » با ۷.۷ درصد و « اعتقادی به تزریق واکسن ندارند» با ۷.۳ درصد از دیگر عواملی است که از سوی پاسخگویان انتخاب شده است .

همچنین نتایج این بررسی نشان داد؛ ۴۱.۱ درصد پاسخگویان هنوز موفق به دریافت واکسن نشده‌اند. ۴۳.۲ درصد پاسخگویان هر دو دز واکسن خود را دریافت کرده و ۱۵.۷ درصد تنها دز اول واکسن خود را زده اند.

در این نظرسنجی چهار پرسش ؛ ۱- چه میزان به تزریق واکسن برای جلوگیری از کرونا موافقید ؟ ۲- به نظر شما چه عاملی باعث عدم تزریق واکسن یا واکسن گریزی از سوی برخی افراد جامعه شده است ؟ ۳- به نظر شما برای تشویق واکسن گریزها به تزریق واکسن چه باید کرد؟ ۴- آیا تاکنون موفق به دریافت واکسن کرونا شده اید؟ مطرح شد.

بر اساس نتایج به دست آمده ؛ ۴۶.۱ درصد پاسخگویان « اصلا» موافق تزریق واکسن کرونا نیستند. ۲۲.۳ درصد نیز میزان موافقت با تزریق واکسن را «کم » اعلام کردند. ۲۵ درصد با تزریق واکسن کرونا «زیاد» موافق هستند و ۶.۶ درصد نیز « تاحدی» با تزریق واکسن اعلام موافقت کردند.

از مخاطبان خواسته شد نظرشان را در مورد این که برای تشویق واکسن گریزها به تزریق واکسن چه باید کرد، اعلام کنند؛ ۴۶.۷ درصد « آزاد گذاشتن فعالیت واکسن گریزها » را راه حلی برای تشویق قشر واکسن گریز می دانند. ۲۵.۶ درصد پاسخگویان معتقدند « اطلاع رسانی و اقناع افکار عمومی از طریق کارشناسان رسانه ها » می تواند راه حلی در این راستا باشد. ۲۲ درصد پاسخگویان راه تشویق واکسن گریزها را « ممنوع کردن ارایه خدمات عمومی به افراد واکسن گریز » می دانند و ۵.۷ درصد نیز به « جریمه نقدی افراد واکسن گریز » اشاره داشتند.

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) به منظور اطلاع‌رسانی و کسب آرای عمومی در مورد موضوع‌ها و مسایل مختلف جامعه از ۲۹ مهر ماه سال ۱۳۹۹ برنامه «افکارسنجی» آنلاین را برای نخستین‌بار در تارنمای اصلی خود راه‌اندازی کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج