۱۱۶۷۰۳
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

ابتلای ۷۰ درصد معتادان تزریقی به هپاتیت C

رئیس مرکز مطالعات ملی اعتیاد با اعلام اینکه ۵۰ تا ۷۰ درصد معتادان تزریقی دچار بیماری هپاتیت C می شوند گفت:عوارض درمان سرپایی معتادان کمتر از نگهداری در مراکز نگهداری است.

خبرگزاری مهر: آفرین رحیمی موقر روز چهارشنبه در نشست خبری اظهار داشت: مصرف کنندگان مواد مخدر ۸ برابر افراد عادی از کار غیبت می کنند و هزینه زندگی آنها ۵ برابر یک فرد سالم است این در حالی است که این افراد دو برابر دیگران در معرض حوادث قرار دارند.

وی ادامه داد: ۱۰ درصد معتادان غیر تزریقی و ۵۰ تا ۷۰ درصد معتادان تزریقی به هپاتیت C مبتلا می شوند و این در حالی است که شیوع ایدز در معتادان تزریقی ۲۰ درصد است.

به گفته رئیس مرکز مطالعات ملی اعتیاد، کارگرانی که در شرایط نامطلوب محیطی کار سخت می کنند بیشتر از سایرین به سمت مصرف مواد گرایش دارند.

وی با اشاره به اینکه توزیع سرنگ در میان معتادان تزریقی کار خوبی است تاکید کرد: این کار می تواند از شیوع بیماری های تزریقی جلوگیری کند ضمن این که اتاقهای امن تزریق نیز جامعه را از خطر مواجهه با بیماران تزریقی حفظ می کند.

رحیمی موقر با بیان اینکه عوارض درمان سرپایی معتادان کمتر از نگهداری در مراکز نگهداری است افزود: بهتر است افراد به صورت سرپایی درمان شوند تا این که به کمپهای ترک اعتیاد فرستاده شوند. استفاده از متادون برای درمان مناسب است اما استفاده از این دارو شرایط خاصی دارد. این در حالی است که متادون برای معتادینی که تریاک مصرف می کند خوب نیست.

وی در پایان با بیان اینکه ۶۰ درصد افراد مصرف کنده مواد مخدر دچار ناتوانی اجتماعی هستند افزود: این افراد ۵ برابر سایر افراد حاضر در اجتماع پرخاشگر هستند ضمن این که کسانی که دارای سطح سواد کمتری هستند بیشتر در معرض اعتیاد قرار می گیرند.

در ادامه آذرخش مکری معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد گفت: بیشتر مراکز بهداشت درمانی کشور روی عوارض بدنی معتادان کار می نند و هیچ اقدامی به منظور بازتوانی و بازگشت این افراد به اجتماع انجام نمی شود.

وی ادامه داد: یکی از کارهایی که باید برای جلوگیری از بازگشت معتاد به اعتیاد انجام داد فعالیت روی روان و تفکر فرد معتاد است.

مکری با اعلام اینکه سالانه ۴ هزار مصرف کننده مواد مخدر دچار اوردوز مرگبار می شوند تاکید کرد: معتاد اگر یک ماه مواد مصرف نکند ۸۰ درصد توهمات روانگردانها از بین می برند.

به گفته وی، پس از یک ماه ترک نیاز جسم به مواد از بین می رود اما به دلیل اینکه لذت مصرف هیچگاه از بین نمی رود و این افراد در زندگی شادی و دلخوشی ندارند بار دیگر برای کسب لذت به سمت مصرف مواد مخدر می روند.

در ادامه حامد اختیاری رئیس آزمایشگاه عصبی شناختی مرکز ملی مطالعات اعتیاد افزود: تحقیقات نشان می دهد تحریک مغز می تواند ولع مصرف کنندگان قرص های روانگردان را کاهش دهد و بر اساس تحقیقی که روی یک گروه ۴۰ نفره انجام شده است با تحریک مغز ولع مصرف روانگردان در این افراد کاهش یافت است.

وی ادامه داد: با این روش امیدواریم بتوانیم اعتیاد به روان گردانها را به صور کامل درمان کنیم و امیدواریم بتوانیم از این روش برای ترک اعتیاد شیشه استفاده کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج