امید تازه در درمان کرونا؛ «مولنوپیراویر» بخورید
بریتانیا به عنوان نخستین کشور جهان مجوز استفاده از قرص کووید-۱۹ را تائید کرد.
یورنیوز: بریتانیا به عنوان نخستین کشور جهان مجوز استفاده از قرص کووید-۱۹ را تائید کرد.
سازمان ملی تنظیم مقررات دارویی بریتانیا مجوز استفاده مشروط قرص کووید-۱۹ که از سوی شرکت داروسازی مرک ساخته شده را صادر کرد.
استفاده از این قرص که «مولنوپیراویر»(Molnupiravir) نام دارد برای افراد بزرگسال که تست کووید-۱۹ مثبت داشته و خطر ابتلای آنها به نوع حاد این بیماری به دلیل سابقه ثبت شده در آزمایشهای بالینی پیشین محرز شده، بلامانع اعلام شده است.
برپایه این مجوز، افراد آسیبپذیر و پرخطر در برابر ویروس کرونا میتوانند دو بار در روز و به مدت پنج روز از قرص مولنوپیراویر استفاده کنند.
مصرف خانگی این قرص پس از بروز علائم اولیه که نشان دهنده ابتلا به نوع خفیف یا غیرحاد بیماری کووید-۱۹ باشد، تجویز و تاکید شده که افراد آسیبپذیر و پرخطر پس از تشخیص ابتلای آنها به نوع حاد این بیماری باید فورا تحت مراقبتها و درمانهای ویژه بیمارستانی قرار گیرند.
شرکت مرک(Merck) و شریک آن، ریجبک بایوتراپیوتیکس(Ridgeback Biotherapeutics) که داروی مولنوپیراویر را عرضه کردهاند، معتقدند که این قرص ضد ویروس، علائم ابتلا به کرونا را کاهش میدهد و بهبودی بیماران بزرگسال را سرعت میبخشد و بر همین اساس، موجب کاهش بستری بیماران در بیمارستانها میشود و به کشورهای فقیر دارای نظام بهداشتی ضعیف در مهار همهگیری کرونا بسیار کمک خواهد کرد. چنان که شرکت مرک اعلام کرده که نتایج اولیه آزمایش بالینی این قرص نشان میدهد که مصرف آن بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر را در میان بیماران مبتلا به علائم اولیه کووید-۱۹ به نصف کاهش داده است.
همچنین انتظار میرود که اثربخشی این قرص کپسولی تکمیل کننده فرآیند مقابله با همهگیری کرونا از طریق پیشگیری با تزریق واکسن و درمان با استفاده از دارو باشد. پزشکان امیدوارند که استفاده از مولنوپیراویر برای درمان افرادی که تزریق واکسن به آنها موجب تقویت قابل ملاحظه سیستم ایمنی بدن آنها نمیشود نیز موثر باشد.
ساجد جاوید، وزیر بهداشت بریتانیا روز پنجشنبه با صدور بیانیهای اعلام کرد: «امروز یک روز تاریخی برای کشور ما است، زیرا بریتانیا اکنون نخستین کشور در جهان است که یک قرص ضد ویروس کرونا را که میتوان در خانه مصرف کرد، تأیید کرده است.» آقای جاوید همچنین ابراز امیدواری کرد که تصمیمگیری در مورد مصرف گستردهتر این دارو پس از مشخص شدن نتایج مطالعات در حال انجام در بریتانیا اتخاذ شود.
تایید گستردهتر اثربخشی این دارو در انتظار بررسی سازمان غذا و داروی ایالات متحده و آژانس دارویی اروپاست.
نظر کاربران
واکسن داروشون بد اما پول انگلیس خوبه دفتراشون میگیره
پاسخ ها
لایک
لایک هزارتا
اول تکلیف این همه واکسنی که رو مردم آزمایش کردید را بدید بعد ادعا کنید
فایزر مدرنا رو وارد کنید بزنن مردم خجالت بکشید دیگه
پاسخ ها
فعلا از نظر من فقط تست پی سی ار بدین واکسنایی که اومده بدرد نخوره و معلوم نیست چیه هیچ جا هم معتبر نیست
عالی این دارو
ما نمیخوایم موش آزمایشگاهی سینوفیک برکت بشیم بسه
پاسخ ها
اشتباه منفی دادم هموطن.کاملا با شما موافقم+++++++++
خودش میاد میگه منفی اشتباه دادم که معلوم نشه منفوره خخخخخ
ما هم نمیخایم موش ازمایشگاهی فایزر فیک مدرنا اشغال باشیم
منم نزدم ولی معتبر نیست هیچ جا ازش چیزی نوشته نشده بهترین همون فایزره اگه دسترسی ندارین تست پی سی ار بدین بهتره هرزگاهی کل دنیا کسایی که واکسن نزدن تست پی سی ار میدن و رایگانه
داروهای آمریکایی محصولات کره جنوبی رو بیارید ما استفاده میکنیم
پاسخ ها
لهنت به روسیه و چین
اینا عمدا استاد امید رو نا امید کردن هستند
مملکت نیست دیوونه خونه اس
الان فیکش رو چین روسیه ایران میزنن کلی هم دلار اعتبار برای خط تولیدش میگیرن
پاسخ ها
خود شرکتش گفته میخوادفورمولش رو رایگان دراختیار بیش از ۱۰۵ شرکت قرار بده
فیکش فایزره
برکت فخرا الان فکر مشابه زدن
کلا توی ایران نمیخوان امید به زندگی داشته باشی باید فکر مرگ بیماری افسردگی بی پولی باشی دائم
بزودی برای مردم ایران ممنوع میشود..
زنده باد مهد انسانیت آمریکا....
پاسخ ها
خخخخخخ به مهد انسانیت بگو تو خلیج فارس فرار نکن خخخخ
لنگ سوراخه
مرسی از بریتانیا
زنده باد دوست عزیز
چقدر جالبه وزیر بهداشت انگلیس ایرانی اینطور که ازاسمش معلومه واقعا کشور مهد آزادی یعنی این عمرا توی ایران یک انگلیس بشه وزیر عمرا محاله اونوقت بگید که انگلیس شیطان بزرگه خخخ