۱۱۶۲۳۲۴
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

حادثه در متروی دولت‌آباد

مدیر عامل شرکت مترو تهران توضیحاتی درباره حادثه رخ داده برای دو کارگر مشغول به کار در کارگاه مترو دولت آباد ارائه کرد.

ایلنا نوشت: مدیر عامل شرکت مترو تهران توضیحاتی درباره حادثه رخ داده برای دو کارگر مشغول به کار در کارگاه مترو دولت آباد ارائه کرد.

«علی امام» مدیر عامل شرکت مترو تهران درباره جزییات حادثه رخ داده برای دو کارگر مشغول به کار در کارگاه مترو دولت آباد گفت: این حادثه در فضای باز رخ داده و دو کارگر به داخل حوضچه گلی که در کنار دستگاه تی.بی.ام قرار داشت افتادند و با کمک نیروهای حاضر بیرون کشیده شده‌اند.

او گفت: این حادثه تلفاتی نداشته و کارگرها سالم هستند.

به گفته مدیرعامل شرکت مترو تهران این حادثه به دلیل ریزش تونل اتفاق نیفتاده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج