تداوم اختلال در دسترسی به شبکههای اجتماعی
رسانههای جهان اعلام کردند به اثر قطعی خدمات و قطع سراسری و همزمان سه رسانه اجتماعی فیسبوک، اینستاگرام و واتس آپ، شرکت فسیبوک که مالکیت این رسانهها را در اختیار دارد متحمل یک ضرر ۱۶۰ میلیون دلاری شده و ارزش سهام آن نیز ۵. ۵ درصد سقوط کرده است.
ایرنا: رسانههای جهان اعلام کردند به اثر قطعی خدمات و قطع سراسری و همزمان سه رسانه اجتماعی فیسبوک، اینستاگرام و واتس آپ، شرکت فسیبوک که مالکیت این رسانهها را در اختیار دارد متحمل یک ضرر ۱۶۰ میلیون دلاری شده و ارزش سهام آن نیز ۵. ۵ درصد سقوط کرده است.
به گزارش "رویترز" تارنمای "داون دتکتور" که دادههای اختلات اینترنتی را جمع آوری میکند گزارش داد در سرتاسر جهان بیش از ۵۰ هزار مورد شکایت از اختلال دسترسی به این رسانههای آمریکایی گزارش شده است.
همچنین طبق دادههای "نت بلاکس" قطعی یک ساعته فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ تا الان بیش از ١۶٠ میلیون دلار به اقتصاد جهانی ضربه زده است.
رویترز در گزارش خود دلیل قطعی این رسانههای اجتماعی را یک حمله سایبری اعلام کرده اما شرکت فیسبوک ضمن رد این گزارش اعلام کرد دلیل اختلال در سرویسهای فیسبوک تکنیکی است.
کاربران شرکت فیسبوک پیش از این در ماههای مارس و جولای سال جیر نیز شاهد اختلالات گسترده در رسانههای مختلف وابسته به آن بودند.
بر اساس آمار تارنمای "استاتیستا"، چهار رسانه اجتماعی محبوب دنیا در سال ۲۰۲۱ شامل فیسبوک، یوتیوب واتس آپ و اینستاگرام است.
یوتیوب متعلق به شرکت گوگل میباشد.
فیس بوک اولین شبکه اجتماعی بود که کاربران آن از مرز یک میلیارد نفر عبور کرد و در حال حاضر به طور ماهانه بیش از ۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون نفر کاربر فعال دارد. این شرکت در حال حاضر همچنین مالکیت چهار رسانه اجتماعی بزرگ را در اختیار دارد که هرکدام ماهانه بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارند: فیس بوک (شرکت اصلی)، واتس اپ، فیس بوک و اینستاگرام.
ارسال نظر