روایت یکتا ناصر از وضعیت این روزهای تلویزیون
یکتا ناصر دربارهی حضور کمرنگ خود در سریالهای تلویزیونی گفت: همیشه فکر میکردم که فیلمنامه باید کامل باشد و من همهی آن را بخوانم اما دیدم اگر بخواهم در شرایط درست و منطقی کار کنم باید در خانه بیکار بنشینم.
وی افزود: شرایط تلویزیون در حال حاضر به گونهای شده که همه کارها به همین شکل است و اگر بخواهم در یک شرایط - نمیگویم آرمانی و ایدهآل - ولی خیلی درست و منطقی کار کنم باید در خانهام بمانم.
این بازیگر ادامه داد: یکی دیگر از دلایل اینکه مدت زمان زیادی است که در سریال بازی نکردهام این بود که روی سریالی که قرار است در آن بازی کنم وسواس دارم و از بازی در کاری که فیلمنامهاش کامل نباشد پرهیز میکنم اما متأسفانه بیشتر کارهای ما به همین شکل است و من ترجیح دادم حداقل در کاری بازی کنم که مثل «جاده قدیم» به افرادی که در کنارشان هستم اطمینان داشته باشم.
ناصر همچنین خاطرنشان کرد: سابقه خوب آقای بهرامیان و جذابیت نقش من در این سریال مرا مجاب کرد که در «جاده قدیم» بازی کنم. امیدوارم روند کار به گونهای باشد که هم ما از کاری که میکنیم راضی باشیم و هم بتوانیم بینندههایمان را راضی کنیم.
او در پاسخ به این پرسش که آیا در آینده او را در سریالهای مناسبتی دیگر نیز خواهیم دید؟ گفت: خیلی قابل پیشبینی نیست. من ترجیح میدهم بیشتر از اینکه در کارهای مناسبتی حضور داشته باشم در آثاری بازی کنم که کارهای خوبی باشند و از اینکه در آنها بازی میکنم جلوی خودم و بینندهها خجالتزده نشوم.
این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: به هر حال همه مخاطبان دوست دارند فیلم و سریالهای خوب ببینند. به ویژه که یک کار مناسبتی باشد. شاید آثار مناسبتی برای بینندگانی که تلویزیون تماشا میکنند، فرصتی است تا بیشتر دیده شوند به همین دلیل حساسیتهای بیشتر هم روی این آثار چه از نظر منتقدان و صداوسیما و چه از نظر مخاطبان وجود دارد.
ناصر ضمن بیان اینکه مناسبتهای ما مشخص شده هستند، دربارهی شتابزدگی آثار مناسبتی، عنوان کرد: شتابزدگی سیاست غلط تلویزیون است که به هر دلیلی هم که باشد باید اصلاح شود، چون دارد به همهمان لطمه میزند. ای کاش میتوانستیم از صددرصد تواناییهایمان استفاده کنیم اما فکر میکنم با روزی ۱۷ ، ۱۸ ساعت کار هر چقدر هم در کار حرفهای باشیم از آن شرایط آرمانی و ایدهآل خود فاصله داریم.
او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه خط قرمزهای اعمال شده از سوی سازندگان چقدر به یک اثر ضربه میزند؟ گفت: صداوسیما موردی را به عنوان خط قرمز تعریف نمیکند؛ در خیلی از مواقع سلایق مطرح است و ربطی به خط قرمزها ندارد. بیشتر کسانی که در تلویزیون و سینما کار میکنند همهی خط قرمزها، اصول و شرایط را میشناسند اما در بسیاری از موارد سلایق افراد با هم فرق دارد.
این بازیگر ادامه داد: مثلا اگر یک اثر در زمان یک مدیر اشکال داشته باشد در زمان مدیر دیگری همان اثر نه تنها ایراد ندارد بلکه پخش هم میشود. اصولا ما با جامعهای مواجه هستیم که همه افراد حق دارند که همه چیز بهشان بربخورد و این، کار را خیلی سخت میکند.
وی اظهار کرد: ما راجع به هیچ قشری نمیتوانیم صحبت کنیم پس راجعبه چه موضوعی قرار است فیلم و سریال ساخته شود؟ آیا قرار است رسالت ما به عنوان کسی که بخواهد مشکلات جامعه را به تصویر بکشد و دربارهاش حرف بزند، حتی با مراعات همه خط قرمزها، این باشد که فقط یک اثر پخش شود و ساعتی از تلویزیون گرفته شود؟
ناصر در بخش دیگری از گفتوگوی خود دربارهی استفاده از اسپانسر در فیلم و سریالهای تلویزیونی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از برنامههایی که قبلا مختص تلویزیون بوده نیز تبلیغاتی شدهاند؛ من فکر نمیکنم که تبلیغ اسپانسر خیلی مفید باشد قطعا لطمهای که میزند بیشتر از فایدهاش است. اسپانسر باید مدیریت شود چرا که در همه جای دنیا از اسپانسر استفاده میشود اما به شکل اصولیتر.
یکتا ناصر در سریال ماه رمضانی «جاده قدیم» به کارگردانی بهرام بهرامیان و تهیهکنندگی علی تقیپور در نقش زینت بازی میکند؛ ضمن اینکه در سینمایی «زندگی جای دیگری است» بازی داشته و سینمایی «گنجشکک اشیمشی» را در نوبت اکران دارد.
ارسال نظر