۱۱۵۴۳۰۹
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

خودکشی کنید، زودتر می‌میرید

عضو جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران با بیان اینکه افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند و سابقه اقدام به خودکشی دارند، ۹ برابر خطر فوت آنها بیشتر است، نکاتی درخصوص نحوه انتشار اخبار مربوط به خودکشی در رسانه‌ها اعلام کرد.

ایسنا: عضو جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران با بیان اینکه افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند و سابقه اقدام به خودکشی دارند، ۹ برابر خطر فوت آنها بیشتر است، نکاتی درخصوص نحوه انتشار اخبار مربوط به خودکشی در رسانه‌ها اعلام کرد.

کاظم ملکوتی با بیان اینکه یکی از استراتژی‌های پیشگیری از خودکشی که سازمان جهانی بهداشت معرفی کرده، آموزش مدیا و رسانه‌هاست، به این مفهوم که رسانه‌ها چگونه اخبار مربوط به خودکشی را درج کنند، اظهار کرد: این استراتژی برای سازمان جهانی بهداشت است که نسخه فارسی آن در سایت جمعیت پیشگیری از خودکشی ایران قابل دسترسی است و چند سال گذشته نیز نسخه مشابهی در انجمن روانپزشکان منتشر شد که راهنماها و نکاتی را درخصوص نحوه انتشار اخبار در این راستا آموزش دادند

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج