۱۱۵۴۰۶۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

کشف بسیاری از ترکیبات بالقوه خطرناک در چای

دانشمندان به این نتیجه که میزان ۶۰ محصول جانبی شناخته شده ناشی از ضدعفونی کردن آب در چای دم شده به میزان قابل توجهی کمتر از خود آب لوله کشی است اما در عین حال حدود ۵۰۰ ترکیب دیگر در چای کشف کردند که می توانند با کلر وارد واکنش شده و محصولات جانبی جدید، فعلاً ناشناخته و احتمالاً ناسالم را ایجاد کنند.

اسپوتنیک: دانشمندان به این نتیجه که میزان ۶۰ محصول جانبی شناخته شده ناشی از ضدعفونی کردن آب در چای دم شده به میزان قابل توجهی کمتر از خود آب لوله کشی است اما در عین حال حدود ۵۰۰ ترکیب دیگر در چای کشف کردند که می توانند با کلر وارد واکنش شده و محصولات جانبی جدید، فعلاً ناشناخته و احتمالاً ناسالم را ایجاد کنند.

کشف بسیاری از ترکیبات بالقوه خطرناک در چای

نتایج این تحقیق پژوهشگران در مجله Environmental Science & Technology منتشر شده است.

چای پس از آب آشامیدنی دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. ترکیب برگ چای به طور کامل مورد مطالعه قرار گرفته است و بر اساس این داده ها ، دانشمندان معمولاً در مورد مزایای چای نتیجه گیری می کنند اما مشخصات و ویژگی های جزء اصلی نوشیدنی چای یعنی آب را نادیده می گیرند.

برای مطالعه متن کامل خبر به لینک زیر مراجعه کنید:

کشف بسیاری از ترکیبات بالقوه خطرناک در چای

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج