۱۱۴۸۰۶۹
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

آمریکا خواستار بازگرداندن پول‌های افغانستان شد

اعضای حزب جمهوری‌خواه آمریکا خواستار انجام تحقیقات و بازگرداندن ۱۶۹ میلیون دلار پولی که گفته می‌شود اشرف غنی با خود از افغانستان خارج کرد، شدند.

خبرگزاری ایرنا: اعضای حزب جمهوریخواه آمریکا خواستار انجام تحقیقات و بازگرداندن ۱۶۹ میلیون دلار پولی که گفته می شود اشرف غنی با خود از افغانستان خارج کرد، شدند.

تارنمای خبری «راشاتودی» با انتشار این خبر افزود: اعضای جمهوریخواه «کمیته نظارت مجلس» آمریکا از دادستان کل آمریکا خواسته اند تا درباره وجوهی که توسط اشرف غنی با خود از افغانستان خارج کرده و گفته می شود مبلغ ۱۶۹ دلار از محل کمک های اهدایی آمریکا در واقع به سرقت برده ، تحقیقاتی به عمل آورده و این وجوه را بازگرداند.

راشاتودی در ادامه گزارش داد: شماری از اعضای جمهوریخواه کمیته نظارت مجلس آمریکا درنامه ای خطاب به «مریک گارلند» (Merrick Garland) دادستان کل آمریکا و آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه این کشور، از دولت بایدن خواسته اند تا هر آنچه در توان دارند برای باز پس ستاندن وجوهی که توسط غنی اختلاس شده؛ به عمل آورند.

راشاتودی افزود: «جیمز کومر» (James Comer) و «گلن گروثمن» (James Comer) نمایندگان جمهوریخواه از ایالت های کنتاکی و ویسکانسین بنابر گزارش بی بی سی مبنی بر اعلام سفیر افغانستان در تاجیکستان که اشرف غنی با ۱۶۹ میلیون دلار پول نقد از آن کشور گریخته؛ از وازرت دادگستری و خارجه آمریکا خواسته اند که صحت این گزارش را برای آنها مورد تایید قرار دهند.

در بخشی از این نامه جمهوریخواهان خطاب به دادستان کل و وزیر امورخارجه آمریکا آمده است: چنانچه این موضوع صحت داشته باشد، آنگاه این نمی تواند خروج شرافتمندانه یک رئیس دولت خیر خواه و خیراندیش باشد، بلکه (عملی) بزدلانه و (اقدامی) اختلاس گرانه است؛ دولت آمریکا باید هر آنچه در توان دارد برای باز ستاندن وجوه غیر قانونی که از سوی رئیس جمهوری غنی صورت گرفته به عمل آورد.

بنابراین گزارش در حساب توئیتر رسمی کمیته نظارت مجلس آمریکا آمده است: «خواسته ما پاسخ درباره محل دلارهایی است که آمریکا به منظور کمک به مردم افغانستان داده است، این نگرانی به دنبال گزارش هایی است که اشرف غنی رئیس جمهوری سابق افغانستان با مبلغ ۱۶۹ میلیون دلار از پول مالیات دهندگان آمریکایی از آن کشور گریخته است.»

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای به اصطلاح «توافقنامه صلح» با واشنگتن، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد.

در هفته‌های اخیر، طالبان موفق به پیشروی در افغانستان و تصرف شهرهای مهم این کشور شد و سرانجام در ۲۴ مرداد با ورود به کابل، قدرت را در دست گرفت و محمد اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان مجبور به کناره‌گیری از قدرت و خروج از کشور شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج