۱۱۴۶۰۸۱
۱ نظر
۵۰۱۸
۱ نظر
۵۰۱۸
پ

وضعیت پیک پنجم کرونا در ۱۴ استان

معاون کل وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه در ۱۴ استان علائم اولیه گذر از پیک پنجم را مشاهده می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در ارتباط زنده تلویزیونی اظهار کرد: برخلاف برخی از کمبودهای موجود در کشور، خوشبختانه در ۱۴ استان علائم اولیه گذر از پیک پنجم را مشاهده می‌کنیم.

او افزود: امیدواریم در هفته‌های آینده این شواهد بیشتر شود و بتوانیم با رعایت بیشتر مردم این پیک سهمناک را که ناشی از واریانت دلتا است، پشت سر بگذاریم.

حریرچی بیان کرد: طبق نظریه ویروس شناسان کرونای دلتا مسری‌ترین نوع ویروس شناخته شده است و امیدواریم در هفته‌های آینده آمار فوتی‌ها هم کاهش پیدا کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    آقایان دروغ کو آنهمه که واکسن تولید میکردی الان کجاس

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج