۱۱۴۴۹۰۲
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

حرف‌های وزیر پیشنهادی بهداشت درباره واکسن

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان در جلسه فراکسیون راهبردی مجلس گفت که همه ما اکنون کرونا را مساله دارای اولویت می دانیم، در قضیه کووید۱۹ شرایط کشور بسیار بد و نگران کننده است و باید اولویت اول ما باشد و مدیریت آن هم فقط دو راه حل دارد؛ نخست قرنطینه‌ و دوم واکسیناسیون.

ایرنا: وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان در جلسه فراکسیون راهبردی مجلس گفت که همه ما اکنون کرونا را مساله دارای اولویت می دانیم، در قضیه کووید۱۹ شرایط کشور بسیار بد و نگران کننده است و باید اولویت اول ما باشد و مدیریت آن هم فقط دو راه حل دارد؛ نخست قرنطینه‌ و دوم واکسیناسیون.

حجت الاسلام سید محمد رضا میرتاج الدینی به نقل از بهرام عین‌اللهی وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جمع اعضای فراکسیون راهبردی درباره مشکلات حوزه وزارتی خود و اولویت های آن به نمایندگان توضیحاتی ارایه کرد و افزود مشکلات این حوزه زیاد است و حل همه آن ها در یک زمان ممکن نیست و مشکلات حوزه را باید اولویت بندی کنیم و در برنامه‌ریزی های زمان‌بندی سه بازه بلندمدت، کوتاه و میان مدت در نظر بگیریم.

عین اللهی با اشاره به این که اکنون انعقاد یک قرارداد برای واردات ۳۰ میلیون دوز از چین در حال انجام است و ۲۰ میلیون دوز هم برکت تامین می‌کند، ادامه داد: همچنین برخی محدودیت هایی که در تهیه واکسن وجود داشته باید برطرف شود تا نهادها و مجموعه هایی که می‌توانند وارد کنند و جمعیت زیادی تحت پوشش دارند، بتوانند واکسن وارد کنند.

وی اجرای قرنطینه را یک طیف دانست، گفت: ما باید براساس شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور آن را اجرا کنیم. مثلا چین از همان ابتدا قرنطینه را صد در صد اجرایی کرد. متاسفانه اکنون کرونا برای مردم مقداری عادی شده و کامل رعایت نمی‌کنند و ما باید تصمیم بگیریم که قرنطینه را بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد در نظر بگیریم.

او برای این موضوع چند راهکار ارایه کرد و افزود: یکی از آن‌ها مثلا برخورد نظامی است که اعتراض و ناراحتی مردم را در پی خواهد داشت. از سوی دیگر راهکار جریمه هم نشان داده که کافی و اثرگذار نیست و مردم جریمه را جزو هزینه سفر حساب می‌کنند لذا یک راه پیشنهادی قرنطینه در ورودی شهرها است.

عین اللهی با اشاره به مساله واکسن به عنوان دومین راهکار مقابله با کرونا، اظهار کرد: در بحث واکسن اکنون در دنیا ثابت شده است که هر نوع واکسنی به دستمان رسید، بزنیم. اگرچه واکسیناسیون ایمنی صد در صد ندارد اما تاثیر چشمگیری در کاهش ابتلا و فوتی دارد؛ بنابراین در این هیچ شکی وجود ندارد که باید واکسیناسیون انجام شود.

وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان افزود که برای اجرای واکسیناسیون کامل ۱۶۰ میلیون دوز واکسن نیاز داریم که از این مقدار حداکثر ۲۰ میلیون دوز را تولید داخلی ما می‌تواند تامین کند؛ در نتیجه شکی در لزوم واردات واکسن نیست.

او ابراز داشت: اگر واکسیناسیون به تعداد زیاد و قابل قبول صورت گیرد، در آن شرایط کارت واکسن ارزش پیدا می‌کند؛ مثلاً در حوزه سفرها یا در خیلی موارد کارت واکسن می‌تواند کمک کند و الزامی شود تا بتوانیم کسانی را که احتمالا از واکسن فراری هستند، تحت پوشش واکسن قرار دهیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • naser

    کاری که اول بایدانجام میدادین تازه الان یادتون افتاده واین همه قربانی کروناشدن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج