استقبال از خوراکیهای ارگانیک در دوران کرونا
این روزها بسیاری از افرادی که به کرونا مبتلا شده اند یا نگرانند که به این بیماری مبتلا شوند، سعی دارند از رژیمهای غذایی سالم تبعیت کنند و به نظر میرسد این موضوع به نفع تولید کنندگان خوراکیهای ارگانیک تمام شده است.
انتخاب: این روزها بسیاری از افرادی که به کرونا مبتلا شده اند یا نگرانند که به این بیماری مبتلا شوند، سعی دارند از رژیمهای غذایی سالم تبعیت کنند و به نظر میرسد این موضوع به نفع تولید کنندگان خوراکیهای ارگانیک تمام شده است.
به نقل از فرانس ۲۴، رئیس گروه سوئیسی Firmenich، یکی از بزرگترین تولید کنندگانرایحه و طعم دهندههای غذا در جهان، میگوید که غذاهای سالم در دوران پس از کرونا به یک روند تغذیه غالب تبدیل شده اند.
به گفته گیلبرت گوستاین، مدیر اجرایی این شرکت، همه گیری کرونا، اشتهای عمومی را برای محصولات سالمتر افزایش داده است. وی گفت: "با شیوع کرونا، مصرف کنندگان ناگهان متوجه شدند که اگر سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است، اگر اضافه وزن دارند یا اگر دیابت دارند، در معرض خطر بیشتری قرار دارند و سلامتی و رفاه بسیار مهم است و در این زمان مردم نسبت به آنچه میخورند بیشتر آگاه هستند. "
جالب است بدانید که روند کاهش مصرف خوراکیهای قندی نیز به شدت رایج شده و روی ذائقه افراد موثر است. مورد دیگر جایگزینی میوهها و سبزیجات با گوشت و محصولات لبنی است که نه تنها نگرانیها در مورد تغییرات آب و هوا و رد کربن دامها را نشان میدهد، بلکه افزایش رژیمهای انعطاف پذیر (که بر غذاهای گیاهی تأکید میکند) را نشان میدهد.
ارسال نظر