اعتراضات برای اصل نظام خطرناک است
نماینده تبریز میگویددولت کنونی در موضوع گرانی بنزین قصدش کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس بود و اکنون هم میخواهد بگوید دولتی با مشارکت پایین و مشروعیتی به مراتب کمتر از ما میخواهد کار را دست بگیرد.
رویداد ۲۴: نماینده تبریز میگویددولت کنونی در موضوع گرانی بنزین قصدش کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس بود و اکنون هم میخواهد بگوید دولتی با مشارکت پایین و مشروعیتی به مراتب کمتر از ما میخواهد کار را دست بگیرد.
کشور شرایط نامساعدی را سپری می کند، سلسله اعتراضات گستردهای در شهرهای مختلف در واکنش به بی آبی و بی برقی و بی کفایتی مدیران، طی یک ماه گذشته کشور را فراگرفته بود و به یک باره در میانه این ناآرامیها، موضوع طرح صیانت از فضای مجازی، آتش نارضایتیها را شعله ور کرد. مجلس اصولگرا در حالی طرح صیانت از فضای مجازی یا به عبارت دیگر محدودیت اینترنت و فضای مجازی را تایید کرد که بخش اعظمی از جامعه با آن مخالف است.
برخی از اعضای مجلس یک دست اصولگرا اما روایت متفاوتی از آنچه در کشور میگذرد ارائه میکنند و دولت را مسبب اصلی اعتراضات و گسترش نارضایتیها در کشور خوانده و میگویند دولت حسن روحانی به دنبال تخریب چهره ابراهیم رئیسی در آستانه تشکیل دولت جدید است. احمد علیرضابیگی نماینده تبریز میگوید: این نوع اعتراضات آن هم در آستانه انتقال قدرت، شرایط را برای کشور بیش از پیش حساس کرده است.
نماینده مردم تبریز در مجلس در گفتگو با رویداد۲۴ در این باره گفت: جمعیت قابل ملاحظهای از مردم در انتخابات ریاست جمهوری خردادماه شرکت نکردند و از طرفی آرای باطله رقیب رییس جمهور منتخب بود. به عبارتی ۳۰ درصد کل مردم ایران به آقای رئیسی رای دادند و اتفاقات حاصل از عدم شکوه انتخابات ریاست جمهوری وضعیت ویژهای را برای ایران به وجود آورده است.
این چهره اصولگرا تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد جامعه یا در انتخابات شرکت نکردند یا رایشان بینظری را نشان داده است، یعنی آنها خود را شریک دولت نمیدانند و از اینرو در روزهای حادثه که باید از دولت حمایت کنند در صحنه حاضر نمیشوند. همین فقدان مسئولیت توسط بخش عمدهای از جامعه خطرات بسیاری را برای کشور که در برابر تهدید بیگانگان است، ایجاد کرده.
دولت به دنبال ایجاد ناامنی و نارضایتی در کشور است
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تصریح کرد: از طرفی غربیها ایران را تحت فشار گذاشتند که به مذاکرات برگردد و کمک کند تا توافقی که خواسته آنها است انجام شود و از سوی دیگر، نحوه مدیریت کشور از سوی دولت نشان از این دارد که خریدار ناامنی و نارضایتی در داخل است و این دو رویکرد و نگاه، کار را برای اداره کشور سخت کرده است.
علیرضابیگی اظهار داشت: برخی به من میگویند چرا دولت خواهان ناامنی و نارضایتی است؟ جواب ساده است، دولت کنونی در موضوع گرانی بنزین قصدش کاهش مشارکت مردم در انتخابات مجلس بود و اکنون هم میخواهد بگوید دولتی با مشارکت پایین و مشروعیتی به مراتب کمتر از ما میخواهد کار را دست بگیرد. اینگونه نیتها در همین ناآرامیها به سرانجام میرسد. البته این را هم بگویم که همه مشکلات کشور مربوط به این نگاه دولتمردان نیست و این رویکرد بخشی از بحران را شکل داده است.
وی یادآور شد: مردم حق دارند به وضعیت موجود اعتراض کنند و این را بسیاری از افراد حاضر در حاکمیت از جمله رهبر انقلاب قبول دارند. ایشان گفتند مردم حق دارند اعتراض کنند و این وضعیت حاصل ناکارآمدی و ناتوانیهای رخ داده است.
این نماینده تبریز افزود: هیچکس حق ندارد مردم معترض را عصبانی کند، زیرا محصول این خشونت دستاوردی را به بار میآورد که غربیها دنبال میکنند «پروژه کشتهسازی». یعنی عملکرد اشتباه ما در داخل نه تنها وضع را پیچیدهتر میکند، بلکه کمکی هم به غربیها در ادامه پروژهشان میشود.
اعتراضات برای اصل نظام خطرناک است
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در پایان خاطرنشان کرد: منتقد عملکرد وزیر کشور در زمان حوادث آبان ۹۸ بودم، زیرا وزارت کشور دستور تیر مستقیم را صادر کرد اما در ناارامیها اخیر از آنها خواسته شده که بیش از پیش با معترضان مدارا کنند.
وی افزود: از طرفی برخی هم به صورت نفوذی وارد اعتراضات مردم شدند و قصد دارند نیت خود را دنبال و اعتراض مردم را لکهدار کنند، از اینرو با برخی شعارهای ساختارشکنانه روبرو شدیم. در کل ایندست اعتراضات برای اصل نظام خطرناک است و هیمنه کشور را به مخاطره میاندازد. همچنین این اتفاقات، بازتاب بدی از ایران در رسانههای بینالمللی به جا خواهد گذاشت که قابل تامل است.
ارسال نظر