ولايتی: ذرهای دلشوره در رهبر انقلاب نديدم
رئيس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تاثير منش شخصي و مديريت رهبر معظم انقلاب در سياست خارجي اظهار داشت: در اين سالهاي طولاني که در خدمت ايشان بوديم هيچگاه بنده نديدم که ايشان بابت اين تهديدهايي که عليه ايران ميشود توسط آمريکا و صهيونيستها، کوچکترين نشاني از نگراني و دلشوره داشته باشد.
اين مهم است که امير اين کاروان خود با چنين صلابتي اين کاروان را هدايت ميکند و روحيه ايشان در روحيه دادن به مسئولان و مردم نقش بسيار اساسي در اين مقاومت داشته است، براي اينکه اينها اين ظرفيت را نشان دادهاند که ميتوانند در مقابل اين تجهيزات بايستند. حالا که اين ظرفيت را دارند، براي چه بترسند.
علياکبر ولايتي در گفتوگو با تسنيم در خصوص تدابير امام خامنهاي در عرصه سياستخارجي و تخصص ايشان گفت: مقام معظم رهبري يک تجربه طولاني در صحنه بين المللي و جهان اسلام دارند. قبل از انقلاب فعاليتهايي که حضرت آقا داشتند کاملا قابلتوجه بوده است. مثلاً برخي از کتابهاي سيد قطب را ترجمه کردهاند و يا در رابطه با نقش مسلمانان در آزادي هند کتاب ترجمه کردهاند.
اين نمونهها نشاندهنده بينش وسيع ايشان در رابطه با مسائل جهان اسلام است که فقط به ايران اکتفا نکردهاند، بلکه به نقاط ديگر جهان اسلام و تحولات آنجا نيز توجه کرده بودند.وي افزود: جهانبيني ايشان در رابطه با مبارزات اسلامي، ضد استکباري، ضد استعماري و ضد استبدادي، وسعتي بيش از مرزهاي ايران بلکه به وسعت جهان اسلام داشت. با چنين بينش و عقبه فکري و سياسي وقتي مسئوليت رياستجمهوري را به عهده گرفتند طبيعتاً با دقت نظر بيشتري مسائل جهاني و سياسي و بينالمللي را بررسي ميکردند و نظر ميدادند.
مشاور امور بينالملل رهبر معظم انقلاب با اشاره به دوران مسئوليت خود در دستگاه ديپلماسي و همکاري نزديک با حضرت آيتالله خامنهاي اظهار داشت: من در آن دوره ۱۶ ساله وزارت خارجه، چه هشت سال اول در زمان رهبري حضرت امام (ره) که حضرت آقا رئيس جمهور بودند و چه هشت سال دوم که ايشان رهبري را به عهده داشتند، اين توفيق را داشتهام که مستقيم با مقام معظم رهبري کار کردم و از ديدگاههاي بسيار راهگشاي ايشان در کار روابط خارجي بهرهمند ميشديم. اين سعه صدر و وسعت ديد در مسائل خارجي و بينالمللي اين امکان را براي ايشان فراهم کرده تا با واقعبيني بيشتري مسائل بينالمللي و جهان اسلام را مورد مطالعه قرار بهدهند و رهنمودهايي که در اين زمينه داشتند از پختگي بسيار خوبي برخوردار بود.
رئيس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مشورتپذيري حضرت آيتالله خامنهاي خاطرنشان کرد: اين خواسته جدي ايشان از مشاورينشان و متخصصين در امور مختلف است. در حوزهاي که بنده افتخار اين را دارم که مطالبي را خدمت مقام معظم رهبري عرض ميکنم، چه شفاهي و چه مکتوب، کاملا تصميمگيريهاي ايشان بر اساس شناخت همهجانبه پس از مشورت با صاحبنظران است که يک منطقي پشت آن است. يعني ايشان در جمع خواص يا تصميمگيران و مسئولين منطق خودشان را در اظهارنظرها بيان ميکنند و اگر کسي نظري بدهد که کاملا معلوم باشد منطقي است، حضرت آقا حتما با توجه به آن ديدگاه منطقي تصميم ميگيرد.
رئيس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تاثير منش شخصي و مديريت رهبر معظم انقلاب در سياست خارجي در ادامه اظهار داشت: در اين سالهاي طولاني که در خدمت ايشان بودم هيچگاه بنده نديدم که ايشان بابت اين تهديدهايي که عليه ايران ميشود توسط آمريکا و صهيونيستها، کوچکترين نشاني از نگراني و دلشوره داشته باشد و يا اينکه اين تهديدها در ايشان موثر واقع شده باشد.
اين مهم است که امير اين کاروان خود با چنين صلابتي اين کاروان را هدايت ميکند و روحيه ايشان در روحيه دادن به مسئولان و مردم نقش بسيار اساسي در اين مقاومت داشته است، براي اينکه اينها اين ظرفيت را نشان دادهاند که ميتوانند در مقابل اين تجهيزات بايستند. حالا که اين ظرفيت را دارند، براي چه بترسند.
مشاور امور بينالملل رهبر معظم انقلاب با اشاره به اقدامات خصمانه آمريکا و غرب در قبال جمهوري اسلامي ايران گفت: هرکاري ميتوانستند انجام دادند. اگر کار ديگري نکردند، به اين دليل بود که نتوانستند. نه اينکه ملاحظه ما را بکنند. آنها اصلاً از اين نظام و اين جمهوري اسلامي خوشحال نيستند. چرا بايد خوشحال باشند؟ زماني که اين حکومت با ۳۶ سال ايستادگي در برابر آنها توانسته الگو و اسوهاي براي جهان اسلام شود که همه نگاه ميکنند و ميگويند پس ميشود مقابل آمريکا و صهيونيسم ايستاد.
ارسال نظر