آرای خاکستری، اتفاق عجیبی را رقم میزند؟
«آرمان ملی» با فیاض زاهد فعال سیاسی اصلاحطلب به گفتوگو پرداخته است که میخوانید.
«آرمان ملی» با فیاض زاهد فعال سیاسی اصلاحطلب به گفتوگو پرداخته است که میخوانید.
در بخشی از این گفتگو می خوانید:
عملکرد آقایان مهرعلیزاده و همتی را در مناظره نخست چگونه دیدید؟
فکر میکنم آقای مهرعلیزاده ارزشهای اصلاحطلب را خیلی جدیتر مطرح کرد؛ منتهی اشکالی که بهوجود آمد این بود که ایشان نه در میان اصلاحطلبان و نه در افکار عمومی به عنوان یک کاندیدای جدی و مقتدر محسوب نشد و به همین دلیل آنچه گفت کمتر شنیده شد. در صورتی که اگر علی لاریجانی تاییدصلاحیت میشد و همین حرفها را میزد، طوفانی ایجاد میشد، به این علت که افکار عمومی ایشان را به عنوان چهره جدی انتخابات محسوب میکرد.
با این حال آقای مهرعلیزاده همچنان فرصت دارد که به افکار عمومی نشان دهد یک چهره جدی برای انتخابات است. در مورد آقای همتی باید بگویم تمرکزش بیشتر در حوزه تکنوکراسی و اقتصاد است که به اعتقاد وی مشکل جدی جامعه ایران است و اگر بتواند با طبقه متوسط و قشر خاکستری در این دو مناظره ارتباط برقرار کند چهبسا یک اتفاق عجیبی رقم بخورد.
آیا امکان این وجود دارد که یکی از کاندیداهای متمایل به اصلاحطلبان به نفع کاندیدای دیگر اصلاحطلب از انتخابات کنارهگیری کند؟
من هم به هر دوی این بزرگواران این توصیه را کردم که بهتر است که هرچه جلوتر میرویم با توجه به وضعیت نظرسنجیها، تبدیل به یک کمپین شوند. البته در کنار هم میتوانند درباره مناصب مختلف و تقسیم وظایف صحبت کنند.
شبیه آنچه در افغانستان شاهد بودیم؛ میان اشرف غنی و عبدا... عبدا...، نه آن کاری که آقای روحانی با ما کرد که ما تمام اعتبارمان را پای دولت ایشان گذاشتیم؛ بدون آنکه سهم مشخصی در تبادل آنچه در عرف سیاسی یک امر کاملا معقول است و در ائتلافهای احزاب مختلف دنیا میبینیم، بگیریم. به نظر من این کار هم معقول و هم شدنی است.
نظر کاربران
بیشتر مردم ایران از کل لاریجانی ها متنفر اند این رو همه ميدونند همه
همتون داغون هستین