۱۱۲۰۵۰
۲۰ نظر
۵۰۱۱
۲۰ نظر
۵۰۱۱
پ

چرا مرد کنگاوری دخترش را کشت؟

«نتوانستم ديگر تاب بياورم، كنترلم را از دست دادم، فشار روحي و ترس از بي‌آبرويي باعث شد كه تصميم بگيرم دخترم را بكشم.»

روزنامه اعتماد:

«نتوانستم ديگر تاب بياورم، كنترلم را از دست دادم، فشار روحي و ترس از بي‌آبرويي باعث شد كه تصميم بگيرم دخترم را بكشم.» اينها اعترافات پدري است كه روز سوم خرداد امسال دخترش را به قتل رساند.

اين جنايت در حالي در استان كرمانشاه به ثبت رسيد كه علاوه بر ماجرايي كه در ۱۳ تير پارسال روي داد و دختري به دست خانواده‌اش به قتل رسيد، هنوز مردم ماجراي قتل سه دختر به دست پدرشان كه فيلم آن دست به دست مي‌چرخيد را فراموش نكرده بودند.


چند روزي است كه ماجراي يك قتل خانوادگي و كشته شدن دختر ۱۷ ساله در شهرك حسن‌آباد شهرستان كنگاور كرمانشاه دهان به دهان و محله به محله مي‌چرخد. هركس به نوعي از آن برداشت مي‌كند و سعي مي‌كند كه آن را در ذهن خودش توجيه كند اما در آمارها هنوز كرمانشاه و مردم آنجا درگير حادثه‌هاي اينچنيني هستند.

اين حادثه درست پنج روز بعد ازقتل دو دختر جوان به دست پدرشان در تربت جام خراسان رضوي رخ داد؛ پدر بدبيني كه به دليل سوءظن، دو دخترش را به قتل رسانده بود. اين مرد كه بعد از كشتن دخترانش متواري شده بود بعد از دستگيري ادعا كرد كه ديگر از دست آبروريزي‌هاي آنها خسته شده بود به همين دليل تصميم گرفت تا دخترانش را به قتل برساند و به اين بي‌آبرويي پايان دهد. وي در ادامه اعترافاتش گفت: با همدستي پسرم اين كار را انجام دادم و او كمكم كرد تا دخترانم را به حوالي شهرستان‌مان بكشانم و بكشم.

قتل دختر ۱۷ ساله چگونه برملا شد

سوم خرداد ماه امسال پليس در جريان يكي ديگر از اين نوع قتل‌ها قرار گرفت. بعد از اينكه ماموران به محل رفتند با جسد غرق در خون دختر جواني مواجه شدند كه با ضربات چاقو از پا درآمده بود.

در محل حادثه ماموران پليس با فردي مواجه شدند كه قصد داشت از صحنه جرم متواري شود. اين فرد كه خودش حال پريشاني داشت با تمام تلاشي كه مي‌كرد تا خود را بي‌گناه جلوه دهد توسط پليس دستگير شد.

در بررسي‌ها از صحنه جرم مشخص بود كه دختر جوان با ضربات متعدد چاقو به سينه و گردنش كشته شده چرا كه روسري‌اي نيز به دور گردن اين دختر پيچيده شده بود كه نشان مي‌داد حتي قصد خفه كردن او را داشته است اما آثار درگيري بر بدن وي وجود نداشت.

مرد همچنان اصرار داشت كه صحنه جرم را جور ديگري نشان دهد اما مدارك و شواهد برعكس گفته‌هاي اين مرد بود. در بررسي‌هاي دقيق‌تر معلوم شد كه دختر جوان توسط همان پدري كه مي‌خواسته از محل متواري شود به قتل رسيده است.

با حضور بازپرس ويژه تحقيقات بيشتري به عمل آمد و در نهايت اين فرد به قتل دخترش اقرار كرد. او در بيان نحوه چگونگي وقوع قتل به ماموران گفت: شنبه بود، ديگر از كارهاي دخترم خسته شده بودم. خبر‌دار شده بودم كه چند روز قبل از اين حادثه نيز با دوستانش و چند پسر بيرون رفته بودند.

مشكلات خانوادگي و فشارهاي ديگر نيز باعث شد تا تصميم بگيرم به زندگي او پايان دهم. بنابراين با چاقو ضربات متعددي به بدنش زدم. قصد داشتم با روسري‌اي كه دور گردنش پيچيده بودم خفه‌اش كنم كه با همان ضربه چاقو جانش را از دست داد.

شنيده‌ها حاكي از آن است كه دو روز قبل از اين حادثه، دختر ۱۷ ساله همراه با دوستانش كه دوتن از آنها پسر بودند جهت گردش به اطراف شهر رفته بودند. در بازگشت ماموران ايست بازرسي آنها را دستگير مي‌كنند و دختر را تحويل خانواده‌اش مي‌دهند. ۴۸ ساعت از اين موضوع نگذشته بود كه پدر، دخترش را با ضربات چاقو و ادعاي بي‌آبرويي مي‌كشد.

يك ماجراي مشابه

يك سال قبل يك دانشجو به نام دنيا بر اثر ضرب و جرح شديد ناشي از دعواي خانوادگي، دچار خونريزي مغزي شد و جان خود را از دست داد. اين دختر كه توسط پدر و برادرانش براي دست كشيدن از ادامه تحصيل در اتاق زنداني شده بود چندين بار تلاش كرده بود تا خود را از حبس خانگي نجات دهد كه هر بار با خشونت بيشتري روبه رو شد تا اينكه سرانجام در چهارم تيرماه ۹۲ به سبب خونريزي مغزي جان خود را از دست داد.

مردم هنوز قتل سه دختر را فراموش نكرده‌اند

اين قتل در حالي رخ داده است كه مردم كرمانشاه هنوز قتل سه دختر نوجوان توسط پدرشان را از ياد نبرده‌اند. مهتاب ۱۹ ساله، مهسا ۱۶ ساله و لادن ۱۲ ساله، شهريورماه سال ۱۳۹۰در حالي كه براي خريد عروسي و گردش همراه پدر خود به زيارتگاه روستايشان واقع در تختگاه عادل‌خان درمنطقه دالاهو رفته بودند، بر اثر شليك گلوله پدر به قتل رسيدند.

پدر اين سه دختر كه به اتهام حمل مواد مخدر و سلاح به حبس ابد محكوم شده بود براي مراسم عروسي مهتاب، دختر بزرگش از زندان مرخصي گرفت. روز حادثه هم به بهانه خريد، سه دخترش را از خانه بيرون برد. ولي بعد از گذشت ساعتي با عجله به خانه برگشت و خبر قتل سه دخترش را به زنش داد و فرار كرد. البته پدر، كشتن دخترانش را حاصل بي‌پولي و جلوگيري از بي‌آبرويي عنوان كرده است.

در روز آن حادثه مهتاب و دو خواهر ديگرش كه از گردش با پدر خوشحال و از قضا مشغول فيلم گرفتن از اين جمع خانوادگي نيز هستند، به يك‌باره قرباني شليك گلوله پدر مي‌شوند. در ابتدا پدر به شوخي عنوان مي‌كند كه اشهدتان را بخوانيد ولي بعد شليك دو گلوله كافي است كه شوخي را تبديل به يك قتل كند. مهتاب كه در ابتدا شوك‌زده شده تنها از اين اتفاق فيلم مي‌گيرد ولي بعد با جيغ زدن و دويدن قصد دارد از دست پدر فرار كند كه مورد اصابت گلوله قرار مي‌گيرد و كشته مي‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سحر

    چقدر ما فقر فرهنگی داریم خدایاااااااااااا

  • یاعلی

    عجب صبری داری خدا.چه جوری ما بنده هات رو تحمل می کنی.هرکی یگ رنگی،هرکی یه جوری،...

  • کاربر

    چند سال پیش هم در اسلام آباد غرب (یکی از شهرهای استان کرمانشاه ) پدری به همراه پسرش و داماد و پدر دامادش به اتهام بریدن سر دخترش بازداشت شدند اما در کمال تعجب بعد از چند ماه همه آزاد و پدر به خاطر کهولت سن قتل را به گردن گرفت. این طور مواردی متاسفانه در مناطقی از کشورکاملا عادی می باشد.

  • محمد

    حقش بوده

  • خوش غیرت

    همچین فرزندانی که مایه ی ننگ خانواده ها هستن رو فقط باید با مرگ موش کشت

    پاسخ ها

    • بدون نام

      حاشا به غیرتت خوش غیرت!!!حکم خدارو در مورد قتل نادیده میگیری و جوونی ی دختر یا پسرو بی ابرویی میدونی و حکم میدی؟

    • ایران

      خدا ایشالا بیمارانی مثل تورو شفا بده.به قول ناپلئون تنها چیزی که حدی براش وجود نداره حماقته که تو تا همون بی نهایتشو داری.

  • دایی

    متاسفانه جوانان بعلت بی اعتبار شدن پدرها براه نادرست میروند و تعصب جامعه پدر را مجبور بکار ناگوار میشود. علت بی اعتباری بزرگان (پدر،برادر بزرگ،و...) بعلت استفاد ه ازمواد مخدر در منزل، شرب خمر در منزل، آوردن دوست دختر سرمنزل ،حضور افراد خانواده هنگام بکارگیری آنها ، دیگر بزرگان اهل خانه قادر به امر به معروف ونهی از منکر نیستند لذا وقتی دختری خطا کند مقصر شناخته میشود بقتل می‌رسد در صورتی که مقصر اصلی دیگری است ونه دختر ،جامعه شناسان باید پیگیر موضوع باشند واز تکرار این اتفاقات جلوگیری کنند،

  • شادی

    به نظرتون یک تفریح ساده یعنی ننگ؟؟؟ یعنی شما آقایون دوست دختر ندارید اگه این اتفاق براشون بیفته باز هم ننگ محسوب میشه . این فقط فقر فرهنگیه متاسفانه

  • مینا

    مملکته داریم؟ فکر میکنید اگه شرایط ازدواج برای دختری فراهم باشه دوست داره بره دنبال دوستی؟ ارتباط با جنس مخالف یک نیاز طبیعیه، نباید اینقدر تند باهاش برخورد بشه....

  • بدون نام

    شادي خانم همين تفريح ساده به نظر شما باعث بي آبرويي هاا ي شديد مي شود كه عواقب آن بسيار بد است هر چند باور كردنش براي تو و امسال تومشكل است سقط جنين هاي فراوان از اين تفريح ها ودوستي ها نمونه ي كوچكي است هر چند تفريح براي همه لازم است اما با جه قيمتي ....مطمين باش همان پسري كه دوست دختر دارد هنگام ازدواج دنبال دختري مي گردد كه دوست پسر نداشته باشد

  • بدون نام

    خداییش دخترای که با یه پسر دوست میشن مشکل روانی دارن. آخه تو که میدونی پسره نمیخاد باهات ازدواج کنه و فقط یه مدت باهات باشه و بعد ولت کنه میشه بهت گفت انسان؟

    پاسخ ها

    • زهره

      خوب شاید دختره هم نمیخواد ازدواج کنه و میخواد یک مدت با پسره بچرخه بتو چه که اینقدر کلی نظر میدی ( تو دلت اقا بالا سر میخواد به دیگران چه )

  • بدون نام

    مجازات باید با توجه ب میزان جرم مشخص بشه.این دختر در کدوم دادگاه محاکمه شد؟ایا مجازات رفتن ب گردش با پسرها ب قتل رسیدنه؟ ایا فرصت دفاع بهش داده شد؟اگر هر شهروند بخواد خودش قانون رو اجرا کنه هرج و مرج جامعه رو فرامیگیره.

  • محسن موسوی

    در ماجرای قتل دختر کرمانشاهی مطلبی هست که هیچ کدام از دوستان به آن دقت نفرمودید.مثلا نیروی انتظامی با بازداشت دختر و تحویل آن به خانواده اش چه نقشی را ایفا کرده است.دفاع از ناموس؟؟؟دفاع از حیثیت دختر ایرانی؟؟انجام وظیفه؟؟؟و یا شاید هم عمل نیروی انتظامی در حالی که به خوبی وضعیت غیرت دینی و مذهبی و عدم اطلاع رسانی و فرهنگ مناسب در آن شهر را می داند نوعی قتل به حساب می آید؟؟؟
    لطفا دقت فرمائید

  • بدون نام

    اگر هر کسی بخواد بر اساس عقاید خودش حکم رو اجرا کنه جامعه میشه جنگل ، خداوند یکسری قانون گذاشته که باید طبق اونها عمل کرد نه چیز دیگه ای

  • شادی

    USER جان . از کجا مطمئنی که این دختر هم مثل اونایی که شما میگید حامله شده و سقط جنین و این حرفها . مگر اینکه خلاف این قضیه ثابت بشه . بنظرم در شهرستانهای کوچک شاید یک بیرون رفتن هم ننگ و بی آیرویی حساب بشه . من مصاحبه تلفنی با مادر این دختر و گوش دادم اون بنده خدا حتی نمی تونست حرف بزنه چه برسه بخواد توضیح بده. اما در جایی دوباره با بستگانش مصاحبه شده بود و اونها هم گفته بودن که با دوست پسرش بیرون رفته . خدا می داند و بس.

  • بدون نام

    User جان ،متاسفم برات كه ندونسته قضاوت ميكنى و بعد ميگى خدا داند و بس!اگه خدا رو ميشناختى اينطور حرف نميزدى واقعاً ما فقر فرهنگى. داريم....

  • محمد ا

    با خوندن برخی از کامنتها خون آدم بجوش میاد

    بیخود نیست بهمون می گن جهان سومی
    چقدر مردمان بیسواد و بی درک و فهمی داریم
    و چقدر عقب مانده و بی فکر !!!

    صد افسوس از ایران.

  • بدون نام

    این حیوان درنده را باید دهها بار در آتش سوزاند/به کدامین گناه این طفلیها کشته شدند !!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج