۱۱۱۹۰۶۵
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

افزایش ذرات نوترون در «چرنوبیل»؛ احتمال انفجار؟

گروهی از دانشمندان همزمان با افزایش ذرات نوترون در زیرزمین نیروگاه هسته ای چرنوبیل نسبت به احتمال وقوع حادثه ای دیگر در این تاسیسات هشدار دادند.

یورونیوز: گروهی از دانشمندان همزمان با افزایش ذرات نوترون در زیرزمین نیروگاه هسته ای چرنوبیل نسبت به احتمال وقوع حادثه ای دیگر در این تاسیسات هشدار دادند.

به گزارش پایگاه «لایوساینس» فرایند شکاف هسته ای در توده های سوخت اورانیوم در راکتور نیروگاه چرنوبیل افزایش یافته است. امری که نگرانی هایی را نسبت به احتمال تکرار ناگوارترین حادثه هسته ای تاریخ پدید آورده است. بنا به همین گزارش دانشمندان اوکراینی هنوز موفق به تصمیم گیری در مورد لزوم دخالت احتمالی برای پیشگیری از حادثه ای دیگر نشده اند.

افزایش ذرات نوترون در «چرنوبیل»؛ احتمال انفجار؟

این در حالی است که تعداد ذرات نوترون در زیرزمین راکتور هسته ای چرنوبیل به شکلی یکنواخت در حال افزایش است. افزایش ذرات نوترون به معنای وقوع موارد جدیدی از فرایند شکاف هسته ای است.

ماکسیم ساولیف، محقق ارشد در انستیتوی معضلات ایمنی در نیروگاه های هسته ای در کی‌یف، پایتخت اوکراین درباره وضعیت فعلی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل گفت: «در مورد بسیاری از امور اطمینان نداریم و نمی توانیم احتمال حادثه ای [دیگر] را رد کنیم.»

با این حال به گفته دانشمندان در صورت وقوع حادثه‌ای جدید در نیروگاه هسته ای چرنوبیل این رویداد به اندازه انفجار سال ۱۹۸۶ میلادی مرگبار و مخرب نخواهد بود.

حادثه هسته ای سال ۱۹۸۶ در نیروگاه چرنوبیل جان حدود ۵۰ نفر را گرفت. این در حالی است که دلیل مرگ هزاران نفر دیگر پخش امواج رادیواکتیو پس از حادثه چرنوبیل عنوان شد.

سازه جدیدی که ساخت آن به دور راکتور شماره چهار نیروگاه هسته ای چرنوبیل در سال ۲۰۱۹ میلادی به پایان رسید قرار است مانع از پخش تشعشات رادیواکتیو پس از هرگونه حادثه مجدد در این محل شود. هزینه ای یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری به ساخت این سازه اختصاص یافته بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خب چرا از بین‌نمیبرنش یعنی نیروگاهها تا آخرزمان باید بمونن؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج