احمدینژاد: حکومت به مانع مردم تبدیل شده است!
احمدینژاد گفت: حکومت ها تشکیل شدند که در بین مردم عدالت رایج شود اما این مفهوم جابجا شده است.
دولت بهار: محمود احمدینژاد، رئیس دولتهای نهم و دهم در دیدار با جمعی از مردم استان هرمزگان گفت:
ما یک سرزمین غنی هستیم، سرزمین بسیار ثروتمند، با بهترین مردم. اما چرا اوضاع اینطور شده که در هر جای ایران، هر دو نفری که به هم می رسند، بعد از سلام و علیک، بلافاصله از مشکلات و سختی ها صحبت می کنند؟
من معتقدم که در اداره کشور ما یک جابجایی هایی اتفاق افتاده است، هم در مفاهیم و هم در مواضع. حکومت ها تشکیل شدند که از امنیت و آزادی مردم صیانت کنند تا مردم بتوانند فعالیت کنند و سرافراز زندگی کنند.
حکومت ها تشکیل شدند که در بین مردم عدالت رایج شود اما این مفهوم جابجا شده است. یعنی نوع حکومت ها و در کشور ما هم حکومت به مانع مردم تبدیل شده است، مانع آزادی، مانع امنیت و مانع بهره مندی مردم از ثروت طبیعی. مفاهیم و جایگاه ها جابجا شده است.
احمدینژاد در بخشی از صحبتهایش درباره حوادث آبان ۹۸ گفت: بنزین را یک شبه سه برابر کردید، عده ای اعتراض به تصمیم غلط شما کردند که غالبا از طبقه مستضعف و جنوب شهر بودند، خودتان می گویید ۲۳۱ نفر را کشتیم، نباید مجازات شوید؟ نباید محاکمه شوید؟
یک گروهایی هم درست کرده اند در این مواقع می ریزند شیشه میشکنند و شلوغ کاری می کنند، شعارهای الکی می دهند، خیلی هنر و غیرت داری برو جلوی بیگانه رو بگیر نیان در نطنز هستهای را بدهند بالا.
گوش کنید بقیه را...
وی همچنین اظهار داشت: من در دوره خودمان، دو تا وزیر اطلاعات عوض کردم. هم در دوره اول و هم در دوره دوم. چون دیدم اینها کلا رفته اند در خاکی! هر چه می گوییم مراقب بیگانه باشید، می آیند ترور می کنند، مردم را اذیت می کنند، اقتصاد را خراب می کنند، میبینیم افتاده اند به جان مردم، دائما پرونده درست کن، تهدید کن، فشار بیاور، ممانعت کن!
شما حق ندارید این کارها را بکنید. ما ایران هستیم، انقلاب کردیم. اولین و بالاترین شعار ما در این کشور آزادی بود. کشور، حکومت، دولت، اطلاعات، امنیت و بودجه مال مردم است.
نظر کاربران
تو خودت جابجا شدی با پول سعودیها
بخاطر تمرکز قدرت