دلیل توقف پخش سریال رعد و برق چه بود؟
ماه رمضان همیشه تاریخ و زمانش مشخص است، نه فقط ماه رمضان امسال بلکه زمان ماه رمضان یک قرن دیگر هم مشخص است.
نهال موسوی در عصر ایران نوشت: باز هم شاهد اتفاقات عجیب در این تلویزیون گل و بلبل هستیم. سریال "رعد و برق" ساخته بهروز افخمی که قرار بود در ماه رمضان از شبکه ۵ پخش شود.
بعد از فرستادن قسمت اول با تاخیر ۲ روزه بر روی آنتن، ناگهان شبکه تهران تصمیم به حذف سریال «رعد و برق» از کنداکتور رمضان ۱۴۰۰ گرفت.
در توضیح این اتفاق هم اعلام شد: «سریال رعد و برق به دلیل سنگینی پستولید، از کنداکتور حذف شد و شبکه پنج سیما ضمن عذرخواهی از مخاطبان و همراهان همیشگی، آنها را به تماشای سریال "شکرانه" هر شب ساعت ۱۹ و سریال "با هم" محصول کشور چین در ساعت ۲۳ دعوت می کند.»
در ادامه این مطلب آمده است «علیرغم برنامه ریزی در بیش از یک سال گذشته برای پخش سریال رعد و برق، اما به دلیل سنگینی پروژه، حجم زیاد جلوه های ویژه و تروکاژهای زیبا ، عوامل سازنده رعد و برق موفق نشدند این سریال را به موقع و در زمان تعیین شده به آنتن برسانند، لذا این مجموعه تلویزیونی به صورت موقت از کنداکتور ماه رمضانی شبکه پنج سیما حذف شد.»
سازندگان سریال هم بیانیه ای داده و اعلام کرده اند: «نظارت گسترده و دقیق روی پروسه پیچیده پس تولید از جمله آماده سازی نسخه نهایی باکیفیت ۴K و تغییر نهایی ناگزیر به HD به دلیل محدودیت های سیستم پخش تلویزیون، موجب شد تا سازندگان به فرصت بیشتری نیاز پیدا کنند.
فرصتی که بدیهی است برای افزایش کیفیت خروجی سریال و ارج گذاری به سلیقه و شأن مخاطبان سیما طلب شده و چه بسا مبادا اگر این دغدغه نبود، میشد با وسواس کمتر و سر هم بندی و تساهل، به تداوم پخش سریال رضایت داد! نکته ای که اتفاقاً نشان از تکاپوی بی شائبه و نگاه ایدالیستی سازندگان سریال دارد؛ نه به قول غیر منصفانه برخی، «عدم موفقیت» در رساندن به پخش»
روابط عمومی شبکه پنج تاکید کرده است که «این تصمیم گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما، در راستای احترام به مخاطبان حرفه ای و به دلیل افزایش کیفیت سریال رعد و برق و انتظام در پخش تلویزیونی اتخاذ شده است. »
واقعا باید دستمریزاد گفت به مدیران و برنامه ریزان شبکه ۵ چون احتمال رقم خوردن چنین اتفاقی در هیچ تلویزیونی در سراسر جهان وجود ندارد و فقط از دست مدیران و سریال سازان صداوسیما خلق چنین رکوردهای بر می آید.
یعنی در مهد کودک ها وقتی می خواهند برای بچه ای تولد بگیرند می دانند روز تولد او کی است و از قبل تر برنامه ریزی انجام شده و در زمان مقرر اتفاق می افتد.
ماه رمضان هم همیشه تاریخ و زمانش مشخص است، نه فقط ماه رمضان امسال بلکه زمان ماه رمضان یک قرن دیگر هم مشخص است.
یعنی ممکن است که مدیران تلویزیونی بدون در نظر گرفتن تاریخ ماه رمضان ، درصد پیشرفت پروژه و زمان آماده شدن نسخه نهایی سریال، اقدام به قرار دادن آن در کنداکتور رمضان کرده باشند؟
حال بعد از پخش قسمت اول به این صرافت افتاده اند که سریال آماده پخش نمی شود به دلیل: حجم زیاد جلوه های ویژه و تروکاژهای زیبا !
تازه یک نوع منت گذاشتن بر روی مخاطب هم در بیانیه های سازندگان و شبکه وجود دارد که انگار باید مخاطبان ممنون هم باشند که چنین اتفاقی رخ داده چون بعدتر سریال با کیفیت تری را به آنها نشان می دهند؟ و اشاره به تروکاژهای زیبا !!!
به قول آقا نوری در سریال نون.خ : فازتون چیه؟
در سینمای جهان زمان شروع فیلمبرداری یک پروژه تاریخ اکران آن را هم اعلام می کنند مثلا اگر امروز دارد فیلم کلید می خورد اعلام می شود این فیلم در ۸ آگوست ۲۰۲۴ اکران خواهد شد.
یا در صنعت سریال سازی هم به گونه ای دیگر همین اتفاق رخ می دهد مثلا برای سریال سرگذشت ندیمه علی رغم کرونا و عادی نبودن شرایط و عقب افتادن فیلمبرداری و ... به شکل رسمی اعلام شده است که زمان پخش فصل ۴ سریال سرگذشت ندیمه ،۲۸ آوریل ۲۰۲۱ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۰) است و مخاطبان این سریال در این تاریخ میتوانند فصل چهارم را تماشا کنند.
البته تلویزیون ما هم ماه هاست که سخن از پخش سریال "رعد و برق" در ماه رمضان ۱۴۰۰ می زند و اتفاقا الوعده وفا با ۲ روز تاخیر یک قسمت هم پخش می شود اما بعد ...
شاید هم اتفاقاتی دیگر در پشت پرده رخ داده که فعلا از آن بی خبریم! متاسفانه چنین اتفاقاتی فقط در تلویزیون ما رخ می دهد.
ارسال نظر