۱۱۰۸۳۱۹
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰
پ

لابی کشور‌های عربی برای سنگ‌اندازی در مذاکرات

لابی برخی کشور‌های عربی برای سنگ‌اندازی مقابل مسیر مذاکرات برجام در وین فعال شده است.

خبرگزاری ایرنا: لابی برخی کشورهای عربی برای سنگ‌اندازی مقابل مسیر مذاکرات برجام در وین فعال شده است.

نمایندگان معدودی کشورهای عربی ضد برجام به صورت مستقل و یا در قالب تشکل‌های عربی در حال رایزنی با آمریکا و ۴+۱ در وین هستند.

در عین حال، گروه‌های اپوزیسیون هم در چهارگوشه وین، همچون مقابل هتل محل مذاکرات تجمع کرده‌اند و به گفت و گوی قدرت‌های جهانی با ایران اعتراض دارند.

با توجه به هشداری که ایران در دور قبلی مذاکرات داد، پلیس اتریش حضور خود را نسبت به هفته گذشته تقویت کرده و تعداد ماموران خود را افزایش داده است. ترتیبات امنیتی و حفاظتی در مقابل هتل محل مذاکرات هم تشدید شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بعني عزيزان داخلي كفايت نمي كردند ؟

  • سهراب

    درود بر ایران و ایرانی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج