۱۱۰۶۸۷۳
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

بروز روزانه ۸۰۰مورد جدید ابتلا به کرونا در اهواز

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به روند افزایشی بروز بیماری و بستری در خوزستان گفت: در هفته گذشته کل موارد بیماری نسبت به هفته قبل از آن ۱۶ درصد، بستری ۲۶ درصد و فوت ۱۳ درصد افزایش یافته است.

ایسنا: سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به روند افزایشی بروز بیماری و بستری در خوزستان گفت: در هفته گذشته کل موارد بیماری نسبت به هفته قبل از آن ۱۶ درصد، بستری ۲۶ درصد و فوت ۱۳ درصد افزایش یافته است.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا روز ۲۱ فروردین‌ماه در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به قرمزبودن ۱۶ شهر خوزستان، اظهار کرد: در حال حاضر شهرهای اندیمشک، امیدیه، مسجدسلیمان، دزفول، لالی، شوشتر، ایذه، اهواز، کارون، باغملک، شوش، خرمشهر، آبادان، رامهرمز، ماهشهر و بهبهان در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی افزود: شهرهای آغاجاری، رامشیر، اندیکا، گتوند، دشت آزادگان، هندیجان، شادگان، هفتکل و باوی نیز در وضعیت نارنجی هستند. هویزه و حمیدیه نیز در وضعیت زرد قرار دارند.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به روند بیماری در خوزستان، گفت: در پی تعطیلات نوروز، از اول فروردین‌ماه تعداد موارد بروز بیماری و همچنین بستری افزایش یافته است. موارد بروز بیماری از اول فروردین‌ماه افزایشی شد اما تا ۱۰ فروردین‌ماه موارد بستری رو به کاهش بود. از ۱۰ فروردین ماه تقریبا روند بستری افزایش یافته است.

ابول‌نژادیان ادامه داد: در هفته گذشته کل موارد بیماری نسبت به هفته قبل از آن ۱۶ درصد، بستری ۲۶ درصد و فوت ۱۳ درصد افزایش یافته است.

وی گفت: البته اگر روش درمانی تزریق زودهنگام رمدسیور برای بیماران سرپایی انجام نمی‌شد، حتما تعداد موارد بستری از ظرفیت بیمارستان‌های خوزستان بیشتر می‌شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: در حال حاضر این روش درمانی توسط کمیته علمی وزارت بهداشت تایید شده است و وزیر بهداشت این تجربه موفق خوزستان را به کشور ابلاغ کرد.

ابول‌نژادیان بیان کرد: همچنان بیشترین موارد مثبت در خانواده‌ها با ۲۵ درصد و در دید و بازدیدها و مهمانی‌ها با ۲۳ درصد رخ می‌دهد. ۱۸ درصد موارد ابتلا در ترددهای درون شهری، ۱۱ درصد در تجمعات و ۹ درصد در مراسم ترحیم و ازدواج اتفاق افتاده است.

وی افزود: موارد رهگیری بیماران در خوزستان افزایشی است که این کار به واسطه اجرای خوب طرح شهید قاسم سلیمانی محقق شده است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیشترین موارد مرگ در یک صد هزار نفر جمعیت در شهرستان کارون بوده است و پس از آن دزفول، خرمشهر، آبادان و اهواز بیشترین موارد مرگ در یک صد هزار نفر جمعیت را دارند.

وی با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۷۸ بیمار در کارون از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، گفت: اگر چه روند فوت در کارون بیشتر از سایر شهرستان‌ها است و رتبه اول را دارد، از نظر موارد بروز در انتهای جدول قرار دارد. علت بالا بودن موراد مرگ نسبت به بروز بیماری در شهرستان کارون، مراجعه دیرهنگام بیماران این شهرستان به مراکز بهداشتی و درمانی است.

ابول‌نژادیان افزود: در حال حاضر بیشترین میزان بروز بیماری در یک صد هزار نفر جمعیت به ترتیب در هفتکل، آغاجاری و اهواز است.

وی گفت: ۵۹ درصد موارد مرگ را مردان و ۴۱ درصد را زنان داشته‌اند. میانگین فوتی نیز از ۶۶.۴ سال به ۶۶.۸ رسیده است و عمده موارد مرگ، در افراد ۶۰ تا ۷۴ سال است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: ۷۷ درصد فوت‌شدگان دارای بیماری زمینه‌ای، ۱۰ درصد بدون بیماری زمینه‌ای و بالای ۶۰ سال و ۱۳ درصد بدون بیماری زمینه‌ای و کمتر از ۶۰ سال بوده‌اند.

وی تصریح کرد: عمده فوت‌شدگان دارای سابقه فشار خون، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی بوده‌اند.

ابول‌نژادیان بیان کرد: همچنان روند بروز روزانه در اهواز ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر است؛ یکی از دلایل روند افزایشی موارد سرپایی بیماری، میزان زیاد انجام تست است.

وی با اشاره به فعالیت بازار پرنده‌فروشان اهواز، ادامه داد: اگر چه با دخالت نیروی انتظامی پس از دو سه ساعت از ادامه فعالیت این بازار جلوگیری شد اما مقرر شده بود که از شکل‌گیری بازار جلوگیری شود.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با اشاره به وضعیت بیماری در برخی شهرستان‌ها، گفت: در حال حاضر عمدتا شمال و شرق استان خوزستان درگیر است. به طور مثال موارد بستری در اندیمشک از دو مورد روزانه در ۲۰ اسفندماه به ۱۲ مورد در روز رسیده است. موارد بستری در برخی شهرها از جمله امیدیه، باغملک و رامهرمز افزایشی و در دشت آزادگان و باوی کاهشی است.

وی افزود: روز گذشته ظرفیت بیمارستان مادر رامهرمز تکمیل و بیمارستان امام خمینی(ره) وارد مدار شد. تعداد موارد بستری در هندیجان نیز از ۲۰ نفر به ۴۴ نفر رسیده است و در وضعیت هشدار قرار دارد بنابراین ممکن است وضعیت هندیجان نیز قرمز شود.

ابول‌نژادیان با اشاره به وجود مهاجران زیاد در ماهشهر به دلیل شرایط شغلی منطقه، بیان کرد: یکی از مشکلات در ماهشهر، برگشت مسافران به این شهرستان بوده است. در ماهشهر تا روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین‌ماه روزانه هفت تا هشت مورد بستری داشته‌اند اما به محض پایان تعطیلات، به روزانه ۲۶ مورد بستری نیز رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال تلاش برای رفع کمبود و مشکلات بیمارستانی شوش هستیم. روند موارد بستری در شوشتر و بهبهان نیز افزایشی شده است.

وی افزود: ظرفیت بیمارستان گنجویان دزفول نیز کفاف بیماران را نمی‌دهد و همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی دزفول مرتب در حال ظرفیت‌سازی هستند اما حدود ۲۰۰ نفر در بیمارستان گنجویان بستری هستند و این بیمارستان باید به دیگر بیماران نیز خدمات ارائه دهد.

ابول‌نژادیان گفت: بابت وضعیت دزفول و بالا بودن تعداد بیماران این شهرستان نگران هستیم. تعداد موارد سرپایی دزفول تا روزانه ۲۰۰ مورد افزایش یافته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج