ورود تجهیزات استراتژیک هند به بندر چابهار
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از ورود بخش دوم تجهیزات استراتژیک توسط شرکت هندی به بندر شهید بهشتی چابهار خبر داد.
ایسنا: مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از ورود بخش دوم تجهیزات استراتژیک توسط شرکت هندی به بندر شهید بهشتی چابهار خبر داد.
بهروز آقایی از ورود بخش دوم تجهیزات استراتژیک توسط شرکت هندی به بندر شهید بهشتی چابهار خبر داد و گفت:این تجهیزات شامل دو دستگاه جرثقیل ساحلی ۱۰۰ تنی به ارزش ۷.۵ میلیون دلار است که در روز یکشنبه یکم فرودین ماه وارد بندر شهید بهشتی چابهار شد.
وی یادآور شد؛ ورود این تجهیزات در راستای تعهدات قرارداد ۸۵ میلیون دلاری شرکت سرمایه گذار هندی در چابهار است بگونه ای که طرف هندی متعهد به تأمین و ورود تجهیزات تخلیه و بارگیری بر اساس تعهدات قراردادی بلند مدت، به صورت (BOT) می باشد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این تجهیزات برای تخلیه و بارگیری کالا در فاز یک طرح توسعه بندر شهید بهشتی استفاده می گردد اظهار کرد: بخش سوم تجهیزات تا اواسط سال ۱۴۰۰ وارد بندر چابهار خواهد شد.
گفتنی است پیش از این دو دستگاه جرثقیل ساحلی ۱۴۰ تنی به ارزش ۸.۵ میلیون دلار در بهمن ماه سال گذشته وارد بندر شهید بهشتی شده و به بهره برداری رسیده است.
نظر کاربران
فروختینش
ایرانم را نفروشید به هند و چین و روسیه و ...
الان ملت قهرمان شروع میکنن ایندفعه فحش به هندیها میدن خخخخخخ
با این قرارداد عملا هندیها در اختیار ما قرار گرفتند
دو تا جرثقیل ۱۰۰ تن برای ما شده شده کالای استراژیک ! خسته نباشید دلاورا .
جرثقیل تخلیه بار شد تجهیزات استراتژیک خنده داره
چابهار هم مبارک برادران هندی
قد حقوق مسی ایران خرج نمی کنه