وضعیت عمومی حادثهدیدگان انفجار در سراوان
رییس بیمارستان رازی سراوان در جنوب شرق سیستان و بلوچستان گفت: وضعیت عمومی سه نفر از افرادی که در حادثه تروریستی انفجار امروز یکشنبه در این شهرستان زخمی شدند رضایت بخش است.
ایرنا: رییس بیمارستان رازی سراوان در جنوب شرق سیستان و بلوچستان گفت: وضعیت عمومی سه نفر از افرادی که در حادثه تروریستی انفجار امروز یکشنبه در این شهرستان زخمی شدند رضایت بخش است.
دکتر ابوالحسن صفدری اظهارداشت: بلافاصله پس از ورود مجروحان این حادثه تروریستی به بیمارستان رازی سراوان خدمات تشخیصی و درمانی آغاز شد.
وی ادامه داد: علاوه بر ویزیت پزشک عمومی، ویزیتهای تخصصی طب اورژانس، جراحی عمومی و خدمات رادیوگرافی برای این افراد انجام شده است.
رییس بیمارستان رازی سراوان گفت: خوشبختانه یک نفر از مصدومان این حادثه پس از پایدار شدن علائم و با توصیه داروئی از بیمارستان مرخص شد.
وی تصریح کرد: حال عمومی ۲ مجروح دیگر این حادثه که یکی از آنها خانم باردار است نیز رضایت بخش بوده ولی کادر درمان همچنان در حال ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به این افراد هستند.
به گزارش ایرنا در اطلاعیه روز یکشنبه روابط عمومی قرارگاه منطقه ای قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق آمده است: ساعت ۹:۳۰ دقیقه امروز صبح، اول فروردین ماه ۱۴۰۰ گروههای تروریستی وابسته به استکبار در یک اقدام کور تروریستی در یکی از میادین شهر سراوان با اقدام به انفجار تروریستی منجر به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن سه نفر از شهروندان این شهرستان که در حال عبور از خیابان بودند شدند.
نظر کاربران
رژیم صهیونیستی نابود باید گردد ....
عاملین دستگیروپس ازتخلیه اطلاعاتی فورااعدام.
خدا لعنت کند هر که را که می خواهد نا امنی را به وجود اورد .
معمولا حوادث داخلی کشور باس پلیس اطلاع رسانی کنه......
الهم العن اول ظالم ظلم حق محمدوآل محمدوآخرتابع له علی ذالک،دراین ایام آغازسال نوجنایت مرتکب میشن،لعنت ونفرین خدابرشما باد