۱۰۹۳۳۷۲
۵۰۳۰
۵۰۳۰
پ

دلیل تاکید بیل گیتس بر مصرف گوشت مصنوعی

چند روز پیش، بیل گیتس در جریان یک مصاحبه تاکید کرد که به همه کشور‌های جهان اولی یا به عبارتی دقیق‌تر ثروتمند جهان تاکید دارد که از گوشت مصنوعی استفاده کنند. گوشت مصنوعی نوعی گوشت آزمایشگاهی است که هنوز در مرحله عرضه گسترده نیست و هزینه تولید آن نسبتا بالا است، اما به لحاظ طعم و مزه تفاوتی با گوشت معمولی ندارد.

انتخاب: چند روز پیش، بیل گیتس در جریان یک مصاحبه تاکید کرد که به همه کشور‌های جهان اولی یا به عبارتی دقیق‌تر ثروتمند جهان تاکید دارد که از گوشت مصنوعی استفاده کنند. گوشت مصنوعی نوعی گوشت آزمایشگاهی است که هنوز در مرحله عرضه گسترده نیست و هزینه تولید آن نسبتا بالا است، اما به لحاظ طعم و مزه تفاوتی با گوشت معمولی ندارد.

دلیل تاکید بیل گیتس بر مصرف گوشت مصنوعی

بیل گیتس از مدت‌ها قبل یکی از مداقعان سرسخت دفاع از حقوق حیوانات، دفاع از طبیعت و محیط زیست بوده است، اکنون وی یک ایده جدید دارد که شامل افزایش مصرف گوشت مصنوعی می‌شود.

اما برخی از افراد ناظر بر دنیای تولید و مصرف گوشت‌های مصنوعی، معتقدند بیل گیتس در کنار نگرش مثبت خود درباره محیط زیست، تا حد زیادی به فکر مناقع شخص است چرا که وی یک سرمایه گذار مستقیم و غیرمستقیم در مارک‌هایی مانند Beyond Meats و Impossible Foods است که در حوزه تولید گوشت مصنوعی فعالیت می‌کنند.

با این وجود، سازمان غذا و داروی جهان، پیش بینی کمبود مواد غذایی غنی از پروتئین را به ویژه پس از هم گیری کرونا مورد تاکید قرار داده است، ضمن این که هم اکنون نیز تقریباً یک میلیارد نفر در جهان از کمبود پروتئین رنج می‌برند.

فرایند کشت گوشت مصنوعی، کاملاً مشابه با رشد بافت گوشتی دام است، با این تفاوت که در فرایند مذکور، رشد سلول‌ها خارج از بدن دام اتفاق می‌افتد. اولین گام برای تولید گوشت مصنوعی، گرفتن سلول‌های بنیادی عضله حیوان، است. عملکرد این سلول‌ها در بدن حیوان، ایجاد بافت عضلانی در هنگام جراحت بوده که دانشمندان از این مشخصه، برای تولید گوشت مصنوعی استفاده نموده‌اند.

سلول‌های مذکور، در محیط کشتی حاوی مواد مغذی و فاکتور‌های دیگر رشد سلولی قرار گرفته و تا تولید تریلیون‌ها سلول از یک نمونه کوچک، ادامه می‌یابد. به منظور تبدیل این سلول‌ها به سلول‌های عضلانی، در ابتدا با کنترل فرایند تغذیه، فیبر‌های اولیه عضلانی تولید شده و با قرار دادن آن‌ها در ژلی که حاوی ۹۹ درصد آب است، شکل طبیعی فیبر‌های عضلانی حاصل می‌گردد. تمایل طبیعی سلول‌های عضلانی به انقباض، باعث می‌شود که به‌صورت توده درآمده و به رشته‌های بافت عضلانی تبدیل شوند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج