نگاه دوربینهای خارجی به لیلا حاتمی+عکس
لیلا حاتمی یکی از داوران بخش رقابتی شصت و هفتمین جشنواره کن با دیگر اعضای گروه داوری در برابر دوربین ظاهر شد.
لیلا حاتمی با حضورش در جشنواره کن در کنار جین کمپیون رییس گروه داوری بخش رقابتی کن و دیگر اعضای گروه داوری شامل کارول بوکت بازیگر فرانسوی، جون دو-یون بازیگری از کره جنوبی و سوفیا کاپولا کارگردان آمریکایی دیده میشود.
لیلا حاتمی با لباسی طلایی در مراسم افتتاحیه جشنواره کن روی صحنه ظاهر شد.
در حالی که بیشتر اعضای گروه داوری بخش رقابتی جشنوراه کن را داوران زن تشکیل می دهند، مردان این گروه شامل ویلم دفو بازیگر آمریکایی، گائل گارسیا برنال بازیگر مکزیکی، ژانگکه جیا کارگردان چینی و نیکلاس ویندینگ رفن کارگردان دانمارکی است.
گروه داوری از میان ۱۸ فیلم شرکت کننده امسال بهترین فیلم، بهترین کارگردان، بهترین بازیگران و ... را انتخاب می کند.
شصت و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می برگزار خواهد شد.
نظر کاربران
متاسفم
پاسخ ها
براي كي؟
براي چي ؟
برای امثال شما که حداقل عرق ملی و میهنی (الان این خانم ناموس این کشوره)ندارین
خانم فراموش کرده ملیت و فرهنگ و دین و آداب و رسومش رو...
واسه خودت متاسف باش.مگه چه مشکلی داره.هم حجابش خوبه هم لباسش.
لباس خیلی قشنگتری میپوشیدی مادر
متاسفم برای زیر سوال بردن هویت ایرانی در مقابل بی ریشه های غربی
اگه یاد بگیریم که حتی به دشمنمون هم توهین نگنیم اونوقته که ما با ریشه هستیم اما اگه راست و چپ به همه توهین کنیم و از اصالت صحبت کنیم خنده دار نیست بیشتر خودمون را مسخره کردیم تا دیگران را
واقعا که به ایراد گیری متعصبانه! مگه چه اشکالی داره که با این حجاب کاملش رفته و داوری می کنه؟ بابا تا یکی از ایران میره و در مراسم سالم بین المللی شرکت می کنه همه فکر میکنن کافر و بی ریشه و بی اصالت شده! بهتره یکم همکاری های خارجی را هم بپذیریم!
خانم حاتمی واقعا بازیگر خوبی هستن و من کاملا بهشون احترام قائلم و پوششونم بد که نبوده . موفق باشن همیشه . تو ایران خیلی پوشش ها خیلی جاها خیلیییییییییی بدتر از پوشش خانم حاتمی هست .درکل پوشش خوبه