سرنوشت سینمای ایران پس از فجرِ ۳۹؟!
محمدرضا لطفی در یادداشتی به چگونگی روشن نگهداشتن چراغ سینماها پس از جشنواره ملی فیلم فجر میپردازد.
خبرگزاری صبا: محمدرضا لطفی در یادداشتی به چگونگی روشن نگهداشتن چراغ سینماها پس از جشنواره ملی فیلم فجر میپردازد.
محمدرضا لطفی منتقد و کارگردان سینما در یادداشتی به دنبال پاسخ پرسش خود یعنی سرنوشت سینما بعد از جشنواره ملی فیلم فجر میگردد.
متن یادداشت به شرح زیر است:
«درست یا غلط جشنواره فیلم فجر برگزار شد و حالا هم در شرف پایان است… دیگر صحبت کردن درباره برگزاری و یا چرایی برگزاری آن محلی از اعراب ندارد. مسئولان و خصوصا تیم روابط عمومی جشنواره هم تمام تلاش خود را برای رعایت و اجرای پروتکلهای بهداشتی به کار بستند. حال اینکه، میزان موفقیت آن هم محل بحث نیست.
در واقع حالا اصلا جشنواره محل بحث نیست. موضوع سوالی است که از روز نخست برگزاری جشنواره در ذهنم شکل گرفت و طرح آن به روزهای پایانی جشنواره موکول کردم.
طبق گفته مدیران و برگزارکنندگان قرار بود و هست که جشنواره شعله لرزان سینمای ایران را روشن نگه دارد. حال سوال این است، جشنواره خوب یا بد تمام شد. برنامه سینمای ایران از روز بیست و سوم بهمن بطور واضح و دقیق چیست؟
قرار است دوباره درب سالنهای زیادی غل و زنجیر و بسته شود و اکران آنلاین همچنان بیسرپرست و بدون حامی آماج قاچاق گسترده قرار گیرد و فیلم روی فیلم تلنبار شود و یا نهایتا به اسم اکران با نمایش چند فیلم بیرمق و ته انبار مانده و آثاری که قاچاق شدهاند و چارهای جز اکران ندارند مثلا سینماها را باز نگه داریم و بریم تا جشنواره بعدی که جشنواره جهانی است و در آن زمان دوباره درب چند سالن را باز کنیم و آنها را آب و جارو کنیم تا پاسدار شعله لرزان سینمای ایران باشیم، و یا نه، واقعا قرار است جشنواره نقطه سرخطی برای شروع دوباره سینمای ایران بعد از این باشد و تمهیدی برای سالنها و حمایت و برنامهای برای اکران آنلاین در نظر گرفته شده است؟
این پرسش بسیار مهمی است لطفا به آن جواب دهید.»
ارسال نظر