۱۰۸۴۷
۲ نظر
۵۰۴۴
۲ نظر
۵۰۴۴
پ

وقتی بچه ها هم خودکشی می کنند...

خودکشی یک دختر ۹ساله فرانسوی – که با بیرون انداختن خودش از طبقه پنجم خانه‌ای در شهر لیون به زندگی خودش پایان داد – زنگ هشداری بود برای مسوولان این کشور که به یک موضوع جدید فکر کنند: خودکشی کودکان.

خودکشی یک دختر ۹ساله فرانسوی - که با بیرون انداختن خودش از طبقه پنجم خانه‌ای در شهر لیون به زندگی خودش پایان داد - زنگ هشداری بود برای مسوولان این کشور که به یک موضوع جدید فکر کنند: خودکشی کودکان.

بعد از آنکه مرگ این دختر تبدیل به تیتر یک روزنامه‌ها شد، ژنت بوگراب وزیر امور جوانان فرانسه دستور بررسی این اتفاق را داد.

او می‌گوید: « به نظر می‌رسد تابوی خودکشی کودکان هم شکسته شده. هیچ کسی جرات ندارد با این واقعیت ناراحت‌کننده روبه‌رو شود و هرکسی سعی می‌کند یا آن را رد کند یا به نحوی از کنارش عبور کند. »

این‌طور که به نظر می‌رسد این معضل در فرانسه واگیر دارد. آن‌طور که بوریس سایرولینک - روان‌شناسی که در مورد این زمینه مطالعاتی داشته- گفته: «بچه‌ها این ‌روزها بیشتر از هر زمان دیگری در مورد خودشان فکر می‌کنند و متاسفانه این آمار رو به افزایش است. در فرانسه ۱۶‌درصد کودکان زیر ۱۳سال عقیده دارند که خودکشی بهترین راه برای حل مشکلات آنها با خانواده، دوستان و مدرسه است.»

سایرولینک این هشدار را هم داده که بچه‌ها خیلی زود سراغ خودکشی می‌روند و آن را به عنوان اولین راه در نظر می‌گیرند: خودکشی دومین دلیل مرگ‌ومیر در بین افراد زیر ۲۵سال فرانسوی است که در بین آنها می‌توان به مواردی از خودکشی بچه‌ها هم رسید به طوری‌که هر سال بین ۳۰ تا ۴۰کودک پنج تا ۱۲ساله تصمیم می‌گیرند به زندگی خود خاتمه دهند.

در بین راه‌های خودکشی هم پریدن وسط خیابان یا پرت شدن از پنجره جزو پرطرفدارترین‌ها محسوب می‌شوند. سایرولینک ادامه می‌دهد: «بچه‌ای که خودکشی می‌کند الزاما دنبال مرگ نیست، چراکه خیلی از بچه‌ها فکر می‌کنند مرگ نوعی بازی است که در آن بازی باید تکان نخورد.

این تفکر برای بچه‌های محدوده سنی پنج سال است. هرچه سن بالا می‌رود، تصور در مورد مرگ هم تغییر می‌کند. بچه هفت ساله فکر می‌کند بعد از مرگ به یک محل نامعلوم می‌رود. دقیقا مثل اتفاقی که برای پدربزرگ یا مادربزرگش افتاده.»

فرانسه تنها نیست

فرانسه تنها کشوری نیست که بچه‌هایش علاقه ویژه‌ای به خودکشی دارند در روسیه و سایر کشورهای اروپای‌مرکزی هم می‌توان آمار بالای خودکشی کودکان را مشاهده کرد. اتفاقی که تاثیر مشکلات اجتماعی در آن دیده می‌شود.

تحقیقاتی که انجام‌شده نشان می‌دهد برخلاف نوجوانان که مواردی نظیر افسردگی، کناره‌گیری و پرخاشگری در خودکشی آنها نقش زیادی دارد، بچه‌ها تحت‌تاثیر انگیزش‌های ناگهانی قرار دارند. یکی از اصلی‌ترین دلایل خودکشی بچه‌ها، مشکلاتی است که آنها در مدرسه تجربه کرده‌اند و حتی نمره بد یا یک سرزنش می‌تواند آنها را به طرف یک تصمیم احساسی سوق دهد.

سایرولینک می‌گوید: «مدارس به قدری در یک‌سری مسایل افراط می‌کنند که حس خطر و خستگی در بین بچه‌ها تقویت می‌شود. یافته‌های ما نشان می‌دهد نزدیک به ۷۰‌درصد بچه‌ها هنگام حضور در مدرسه دلواپس هستند» این موضوع در فنلاند بسیار کم است.

آنجا تا ۱۱سالگی خبری از نمره دادن نیست و از آنجایی که استرس کمتر است، آمار خودکشی هم طی سال‌های گذشته ۴۰‌درصد کاهش داشته اما در کشوری مثل کره‌جنوبی که دانش‌آموزانش استرس زیادی را تحمل می‌کنند خودکشی طرفداران زیادی پیدا کرده. به گفته سایرولینک مواردی نظیر کمک خانواده‌ها، تفریحات سالم و وجود محل‌هایی که بچه‌ها بتوانند آنجا خودشان را نشان دهند، می‌تواند تا حد زیادی جلو خودکشی را بگیرد.

منبع: شرق

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امید

    مقاله هاتون خیلی خوبند اگه میشه برام ایمیل کنین

  • بدون نام

    این نوعش دیگه نوبره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج