«رویای سهراب» به هند رفت
فیلم سینمایی «رویای سهراب» در اولین حضور بینالمللی خود به پنجاه و یکمین جشنواره «ایندیا» هند راه یافت.
خبرگزاری صبا: فیلم سینمایی «رویای سهراب» در اولین حضور بینالمللی خود به پنجاه و یکمین جشنواره «ایندیا» هند راه یافت.
فیلم سینمایی «رویای سهراب» ساخته علی قویتن در اولین حضور بینالمللی خود امروز، ۲۷ دیماه در جشنواره «هند» به نمایش در میآید. پنجاه و یکمین دوره این جشنواره که از جشنوارههای رده الف جهان محسوب میشود، از ۲۷ دی تا پنج بهمنماه در شهر سینمایی گوا برگزار میشود.
«رویای سهراب» در میان ۱۵ فیلم منتخب از سراسر جهان برای مسابقه در این فستیوال حضور دارد.
علی قویتن در گفتگو با خبرنگار سینمایی صبا، درباره علت حضور در جشنوارههای خارجی به عنوان اولین نمایش فیلم گفت: باید نمایش «رویای سهراب» را شروع میکردیم. در سال گذشته جشنواره ملی فیلم فجر از این فیلم استقبال نکرد، البته چند سالی است که ماهیت جشنواره فجر تغییر کرده و آنها بیشتر به دنبال فیلمهای بازاری هستند، البته منظور من دورههای قبل است و نمیدانم امسال به چه شکلی برگزار خواهد شد. واقعیت این است که فستیوالهای کشورهای دیگر از فیلمهایم استقبال میکنند، البته در این میان فستیوالهایی وجود دارند که فیلمهای من مورد علاقه آنها نیستند چراکه بیشتر به فیلمهای سیاسی میپردازند.
وی درباره ماهیت فستیوالها بیان کرد: در تمام دنیا فستیوالها، برای این بوجود آمدهاند که به مردم فیلمهایی غیر از فیلمهای عامه پسند را معرفی کنند. ماهیتشان این بوده است که فیلمهایی را که دارای فکر و اندیشه نو و به دور از فاکتورهای معمول و کلیشههای رایج هستند را برای مردم به نمایش بگذارند.
این کارگردان افزود: مثل این میماند که شما کتابی را چاپ میکنید که از محتوای علمی برخوردار است و عامه مردم از آن استقبال نمیکنند برای اینکه محتوای آن سنگین و خاص است. بنابراین ما از جشنوارهها انتظار داریم که برای حیات فیلمسازهای فرهنگی کمی از تصمیمهای سلیقهای دور باشند.
کارگردان فیلم «پل سفید» در پایان درباره آینده فیلمش بیان کرد: فکر میکنم این فیلم در آینده با استقبال مردم رو به رو خواهد شد اما اگر مسئولان فرهنگی هم همراهی کنند و برای اکران فیلمی شاعرانه درباره شاعر محبوب مردم، سهراب سپهری با جدیت پشتیبانی کنند، قطعا بهتر خواهد بود. ما برای ساختن یک فیلم فرهنگی سه سال از جان و مال خود مایه گذاشتهایم، حال میماند که چه پیش آید.
از جمله بازیگران این فیلم میتوان به مهدی سلطانی، بهاره کیان افشار، لاله اسکندری، ترلان پروانه، فروغ امجدی، حسین محمدیان، غزاله اکرمی، ابوالفضل میری، مینا جعفرزاده، محمد برسوزیان، داوود خلیلی، شادی عزیزی، ریحانه بابارضایی، عرفان پریرخ، دنیا روحی، امیررضا کرمپور، علیرضایی و… اشاره کرد.
عوامل «رویای سهراب» عبارتند از نویسنده، تهیهکننده و کارگردان: علی قویتن، مدیر فیلمبرداری: ساعد نیک ذات، طراحی و ترکیب صدا: بهروز شهامت، طراح چهرهپردازی: رحیم مهدیخانی، موسیقی: بهزاد عبدی، تدوین: مهدی حسینی وند، مجری طرح: حامد قوی تن، جانشین تولید: مجتبی بهرامی، مدیر تدارکات: میثم یکتا، منشی صحنه: آناهید روستا، عکاس صحنه: حسن ناحی، دستیار اول کارگردان و برنامهریزی: رامین مشکین مقدم، دستیار دوم کارگردان: امیر رضا کرمپور، دستیار اول فیلمبردار: سعید خادمی، دستیار نور: باسط احمدی، دستیار اول صدا بردار: جابر انصاریان، اجرای چهرهپردازی: مجید وثیقی، مهسا خوش سلوک، مجری طراحی صحنه: حسین محمدیان، پخش بینالملل: موسسه هنر هفتم با مدیریت علیرضا شاهرخی.
پ
ارسال نظر