درخواست برگزاری مراسمهای دهه فجر ۹۹
لطفی گفت: راهبرد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای دهه فجر ۹۹ تعطیلیناپذیری مراسمها در عین رعایت شیوهنامههای بهداشتی است. مظلومیت مناسبتهای انقلابی در این ایام این است که با تصمیمهای ضد و نقیض و دوگانه مواجه شدهاند.
ایسنا: نشست کارگروههای بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولین دستگاههای مختلف عضو در این کارگروه در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
نصرتالله لطفی، قائممقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با گرامیداشت یاد علمدار جبهه مقاومت شهید سلیمانی و تسلیت رحلت علمدار بصیرت حضرت آیتالله مصباح یزدی اظهار کرد: ظرفیت و اهمیت دهه فجر از سایر ایامالله بیشتر است، چرا که اهداف همه این ایامالله در دهه فجر مستتر است.
وی ادامه داد: دهه فجر جلوه مردمسالاری دینی است. زن و مرد و پیر و جوان همگی در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا میکنند.
لطفی با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: ملت ما در سالهای پس از انقلاب، شرایط سختتر از شیوع کرونا را تجربه کردهاند، با این حال همواره راهپیمایی ۲۲ بهمن را برگزار کردهاند.
وی یادآور شد: بهیاد داریم که رژیم بعث شب ۲۲ بهمن تهدید به بمباران شهرهای ایران کرد و حتی برخی شهرها را هم بمباران کرد، اما حضور مردم باشکوهتر از همیشه بود. خصومت حداکثری دشمن و تهدیدهای آنها همیشگی است. در چنین شرایطی میطلبد برای برگزاری هرچه باشکوهتر مراسمهای دهه فجر و ۲۲ بهمن برنامهریزی کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: برگزاری باشکوه دهه فجر و ۲۲ بهمن، هم موجب کماثر شدن تحریمها خواهد شد هم اینکه انسجام و خودباوری را در بین آحاد جامعه و نیروهای انقلاب برای مقاومت افزایش خواهد داد. همچنین امیدواری دوستداران انقلاب در دنیا را موجب خواهد شد.
لطفی گفت: راهبرد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای دهه فجر ۹۹ تعطیلیناپذیری مراسمها در عین رعایت شیوهنامههای بهداشتی است. مظلومیت مناسبتهای انقلابی در این ایام این است که با تصمیمهای ضد و نقیض و دوگانه مواجه شدهاند. آخرین مورد آن هم ممانعت از برگزاری مراسم نمادین دهه بصیرت بود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: ما در نظر داشتیم تا در مراکز استانها بهشکل نمادین و با جمعیت محدود، مراسم یومالله ۹دی را برگزار کنیم تا مانع از به فراموشی سپردن ۹ دی شویم، با این وجود از این اقدام ممانعت بهعمل آمد.
لطفی با بیان اینکه پیشبینی کرده بودیم تا با جمعیت ۵۰ هزار نفری در کل کشور مراسم ۹ دی برگزار شود، گفت: در حالی از اجرایی شدن این تصمیم ممانعت شد که آزمون کنکور با جمعیت ده برابری برگزار شد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: عجیب است که ویروس کرونا برای مراسمها و برنامههایی که برخی آقایان متولی آن هستند مشکلی ایجاد نمیکند، اما به مناسبتهای انقلابی که میرسد، کرونا خطرناک میشود و این اهانت به نیروهای حزبالهی کشور است، چرا که القا میشود که متدینین کشور نمیتوانند مسائل بهداشتی را رعایت کنند.
وی افزود: گویا کرونا نیز دارای ژن خوب است و شامل برنامههایی میشود که متولی آن، دولت است؛ امیدواریم این بیمهری و تصمیمات دوگانه را در دهه فجر شاهد نباشیم و دهه فجر، بهصورت باشکوه برگزار شود.
نظر کاربران
دوباره شروع شدکرونا کم کمازبین می رود بعدازدهه فجر ؟ گرفتاریها شروع می شود و آمارتلفات سه رقمی...ووووو