رئیسی، کاندیدای ۱۴۰۰ است؟
ماجرای انتقاد به دولت حالا مدتهاست که به بخشی از عملکرد و شعارهای مسوولان بیرون دولت تبدیل شده و هرکس این گوشه و آن کنار، تریبونی به دست میآورد، لابهلای سخنانش، انتقادی هم به عملکرد دولت مطرح میکند.
روزنامه اعتماد: ماجراي انتقاد به دولت حالا مدتهاست كه به بخشي از عملكرد و شعارهاي مسوولان بيرون دولت تبديل شده و هركس اين گوشه و آن كنار، تريبوني به دست ميآورد، لابهلاي سخنانش، انتقادي هم به عملكرد دولت مطرح ميكند.
سيدابراهيم رييسي، رييس قوه قضاييه كه از جمله چهرههايي است كه سابقه انتقاد به دولت را در دوران رياستش بر دستگاه قضايي دارد اما مدتي است چندان از او چنين سخناني نميشنويم و به تعبير دقيقتر، با آغاز به كار مجلس يازدهم و رياست محمدباقر قاليباف بر آن و بالا گرفتن انتقادهاي بهارستان به پاستور، عملا مجالي براي شنيدن انتقادهاي غيرپارلماني عليه دولت نبود، حالا در جريان هجدهمين سفر استانياش به خراسان شمالي بار ديگر بنابر انتقاد از دولت گذاشته و با بيان اينكه «بسياري از گرهها با همت مديران به سرعت قابل گشايش است و امكانات و تدبير آن نيز در داخل قرار دارد و تهديد و تحريم و مسائل خارجي در آن تاثيرگذار نيست»، تلويحا نسبت به عملكرد حسن روحاني انتقاد كرده است.
رييسي اما حال در شرايطي به عملكرد دولت انتقاد كرده كه در جريان انتخابات رياستجمهوري ۹۶ رقيب اصلي حسن روحاني بود و چندماهي پس از آن انتخابات، بر كرسي رياست دستگاه قضايي تكيه زد. از همان زمان اعلام نتايج انتخابات ۹۶ اما برخي ناظران از اين ميگفتند كه رييسي با اتكا به حدود ۱۵ ميليون رايي كه به دست آورده، خود را براي انتخابات ۱۴۰۰ آماده خواهد كرد.
گمانهزنيهايي كه هرچه به موعد برگزاري انتخابات ۱۴۰۰ نزديك شديم، بيشتر و بيشتر مطرح شد تا اينكه رييس قوه قضاييه چندي پيش، در نشستي كه به مناسبت گراميداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو، با برخي فعالان دانشجويي داشت، در مواجهه با يكي از دانشجويان حاضر در اين مراسم كه به جرياني موسوم به «عدالتخواه» نزديك است و در واكنش به پرسش صريح او درباره احتمال كانديداتورياش در انتخابات رياستجمهوري ۱۴۰۰، بدون اشاره به اينكه چه برنامهاي در آن انتخابات دارد و به جاي تكذيب صريح كانديداتورياش، صرفا تاكيد كرد كه به هيچچيز غير از قوه قضاييه فكر نميكند.
حال در شرايطي كه گمانهزنيها درباره احتمال كانديداتوري قاليباف هر روز با اطمينان بيشتر مطرح ميشود، انتقاد اخير رييسي از دولت و بازگشت او به مباحث سياسي نيز مورد توجه برخي ناظران قرار گرفته و اين پرسش را بار ديگر مطرح كرده كه آيا بهجز كانديداتوري احتمالي رييس قوه مقننه، بايد منتظر كانديداتوري رييس قوه قضاييه نيز در انتخابات رياستجمهوري باشيم!
ارسال نظر