۱۰۷۰۹۸۹
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

بایدن به دنبال پایان دادن به بحران ونزوئلا

سه منبع نزدیک به دولت «جو بایدن» رئیس جمهوری منتخب آمریکا می گویند او در حال آماده شدن برای مذاکره با دولت «نیکلاس مادورو» در ونزوئلا به منظور پایان دادن به بدترین رابطه تنش زای آمریکا در نیمکره غربی است.

خبرگزاری ایرنا : سه منبع نزدیک به دولت «جو بایدن» رئیس جمهوری منتخب آمریکا می گویند او در حال آماده شدن برای مذاکره با دولت «نیکلاس مادورو» در ونزوئلا به منظور پایان دادن به بدترین رابطه تنش زای آمریکا در نیمکره غربی است.

به گزارش روز جمعه بلومبرگ، این منابع که به علت ضرورت محرمانگی تیم در حال تشکیل برای مذاکره، خواسته اند نامشان فاش نشود، در این باره تصریح کردند که دولت بایدن قصد دارد برای انتخابات آزاد و عادلانه در ونزوئلا تلاش کند و در ازای آن، تحریم های آن کشور را تخفیف خواهد داد.

بنا بر این گزارش، چنین رویکردی به مذاکره با دولت ونزوئلا در تضاد با سیاست دولت فعلی آمریکا است که اصرار دارد فقط در شرایط تسلیم و ناچاری ناشی از فشارها با کاراکاس مذاکره کند؛ مشاوران بایدن اما می گویند پیش شرطی برای گفت و گوهای مستقیم بین آمریکا و ونزوئلا نخواهند داشت.

این منابع تاکید کرده اند که تیم مشاوران رئیس جمهوری منتخب آمریکا در حال بررسی گزینه های موجود و اقدامات لازم در این زمینه با همکاری متحدان بین المللی خود هستند و اینکه اگر مادورو به سمت این «هدف دموکراتیک» حرکت کند چه اقداماتی (از جمله تخفبف تحریم ها) را می توانند در دستور کار قرار دهند.

به نوشته بلومبرگ انتظار می رود حامیان خارجی مادورو از جمله روسیه ، چین، ایران و همچنین کوبا که «مشتاق بهبود روابط با ایالات متحده است» در این زمینه، نقش آفرینی کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج