۱۰۷۰۵۹۵
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

هاشمی: در بزنگاه کرونا ضربه خوردیم

رییس شورای شهر تهران گفت: مصوبات دولت در زمینه حمل و نقل عمومی اجرایی نمی‌شود.

ایسنا: محسن هاشمی رییس شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه آیین بهره‌برداری از ایستگاه‌های امیرکبیر و برج میلاد در خطوط ۶ و هفت مترو که به صورت ویدئو کنفرانس توسط رییس جمهور افتتاح شد، در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا اجازه دهید روز حمل و نقل را گرامی بدارم. پاندمی کرونا نشان داد که حمل و نقل اهمیت ویژه‌ای داشت، اهمیتش ویژه‌تر شد.

وی افزود: این شاهراه رفت و آمد، باعث انتشار ویروس کرونا می‌شد و چون ما به اندازه کافی امکانات نداشتیم از این جهت صدمه بسیار زیادی خوردیم چرا که می‌شود گفت بخش عمده‌ای از آلودگی به مردم از طریق سیستم حمل و نقل منتقل شده است. ضمن اینکه ما در گذشته باید تعداد واگن‌هایمان را افزایش می‌دادیم، اما این کار را نکردیم و در بزنگاه ضربه خوردیم.

وی ادامه داد: علت این ضربه خوردن این است که اکثر مصوبات، قریب به اتفاق و شاید اکثر مصوبه‌های دولت در زمینه حمل و نقل، اجرایی نشد. این افتتاح‌هایی که در حال حاضر می‌بینیم، نتیجه مصوبات دوره‌های گذشته است که به نتیجه می‌رسد البته جای تشکر دارد، اما اکثر افتتاح‌هایی که دیدید مثل ۵۰ واگن و همین ایستگاه امیرکبیر و برج میلاد، در گذشته مصوباتش داده شد و در حال حاضر به نتیجه رسیده است.

هاشمی تاکید کرد:، اما متاسفانه مصوبات تجهیزاتی که اهمیت زیادی داشت، به نتیجه نرسید.

وی درباره دلایل عدم اجرای مصوبات گفت: لازمه‌اش این است که ما مسئله حمل و نقل عمومی در کلانشهر‌ها را مثل کالا‌های اساسی با آن برخورد کنیم. همانقدر که اهمیت میدهیم به تامین گندم مردم، نان مردم، مرغ و خوراک دان و تلاش می‌کنیم این‌ها تامین شود، حمل و نقل عمومی اهمیتش در حد همان‌هاست.

وی افزود:، زیرا در شهری مثل تهران، حداقل روزانه پنج میلیون تا هفت میلیون حمل و نقل عمومی اعم از تاکسی و مترو و اتوبوس داریم. وقتی روزی هفت میلیون نفر آن هم قشر ضعیف سفر انجام می‌دهند، اگر به آن اهمیت ندهیم، به نظر کار اشتباهی است. مصوبات در سیستم دولت انجام می‌شود، خیلی هم خوب و پیشرفته انجام می‌شود، اما سیستم بوروکراتیک دولت که یک هماهنگی ویژه می‌خواهد بین همه دستگاه‌ها، درست عمل نمی‌کند.

رییس شورای شهر افزود: موضوعی است که مقام معظم رهبری هم می‌گویند که خیلی از مشکلات ما درونی هست و خارجی نیست از همین نکته حائز می‌شود. مصوبات وقتی بین چند وزیر واقع می‌شود، اینها، چون با هم هماهنگ عمل نمی‌کنند، مصوبات اجرایی نمی‌شود و هیچ کس هم سئوال نمی‌کند که این مصوبات چرا اجرایی نشد.

وی تاکید کرد: ما مصوبات خیلی خوبی داریم، امروز هم گفته شد. از تامین دو هزار واگن برای کلانشهر‌ها تا مصوبات دیگر، اما ما در طول این هشت سال مصوبه داشتیم، ولی تا امروز فقط ۵۰ واگن مصرف کردیم که این هم مصوبه‌اش متعلق به دولت قبل بود و امروز شاهد اجرایی شدن آن بودیم. ما از مصوبه دو هزار واگن عملا یک واگن را هم تامین نکردیم. مصوبه دیگری داشتیم برای ۱۹ هزار اتوبوس که متاسفانه باز یک اتوبوس هم تامین نکردیم. امروز دوباره بحث تامین پنج هزار اتوبوس با یک مصوبه جدید مطرح شد.

وی ادامه داد: اگر این مصوبه هم در همین مسیر قرار بگیرد یعنی عملا چیزی گیر مردم نخواهد آمد. خیلی قوی مصوبه داده می‌شود، بعد در شورای اقتصاد تصویب می‌شود، اما در نهایت هر کسی صنفی سمت خودش می‌کشد و عملا این کار به نتیجه نمی‌رسد.

وی تاکید کرد: خبرنگاران باید تحقیق کنند که چرا مصوبه ۱۹ هزار اتوبوس اجرایی نشده است یا چرا مصوبه دو هزار واگن تا به حال اجرایی نشده است. این‌ها مسایلی است که مستقیم صدمه‌اش بر دوش مردم تحمیل می‌شود. وقتی مرغ گران می‌شود صدا و سیما مطالبه می‌کند، اما وقتی سیستم حمل و نقل فشل می‌شود کسی مثل مرغ و تخم مرغ پیگیری نمی‌کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج