۱۰۶۷۸۷
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

هنرمندان از برزیل چه می خواهند؟

تب جام جهانی داغ است و عزم خیلی ها جزم شده که بار سفر را ببندند و به برزیل بروند. در این میان بازیگران و هنرمندان گوی رقابت از بقیه را ربوده اند و با شرکت در انواع و اقسام پروژه های سینمایی مختلف قصد دارند تا به عنوان حامی معنوی (!) تیم ملی راهی کشور نحیف و مهجور برزیل شوند.

مجله اینترنتی برترین ها



روزنامه هفت صبح: تب جام جهانی داغ است و عزم خیلی ها جزم شده که بار سفر را ببندند و به برزیل بروند. در این میان بازیگران و هنرمندان گوی رقابت از بقیه را ربوده اند و با شرکت در انواع و اقسام پروژه های سینمایی مختلف قصد دارند تا به عنوان حامی معنوی (!) تیم ملی راهی کشور نحیف و مهجور برزیل شوند.

بازیگران عزیز و دوست داشتنی ما (که توانایی هایشان در عرصه هنر بر هیچ کس پوشیده نیست) ناگهان به لباس طرفداران دو آتشه تیم ملی درآمده اند و قصد دارند تیم ملی ایران را از تنهایی در کشور برزیل دربیاورند. کارگردان ها و تهیه کنندگان محترم نیز تصمیم گرفته اند انواع و اقسام طرح ها و پروژه های سینمایی خود را در کشور برزیل به سرانجام برسانند و همه گره ها و سیناپس فیلمنامه هایشان در برزیل رقم می خورد. از مستند چهار میلیاردی «یار دوازدهم» لطیفی بگیرید تا فیلم سینمایی «رویای مارسل» که کارگردان فیلم خروس جنگی قرار است آن را روی پرده ببرد.

اینجا همه جمع شده اند و احساس وظیفه کرده اند که باید برای حمایت از تیم ملی و همچنین نشان دادن شباهت های فرهنگی ایران و برزیل آستین هایشان را بالا بزنند. در نقش غیرقابل انکار هنرمندان در جامعه و وظیفه آنها در جهت دهی خطوط فکری مردم هیچ شکی نیست اما قبول کنید شاید انتقادهای برخی مردم نسبت به این مساله چنان بی راه نباشد.

در روزگاری که افزایش 300 تومانی قیمت بنزین باعث شده تا 40 درصد از مصرف بنزین کاسته شود، عده ای می گویند اگر قرار به حمایت از تیم ملی باشد، بسیاری از طرفداران دو آتشه فوتبال در اولویت هستند. همان طرفدارانی که از بی اهمیت ترین بازی تیم ملی تا مهمترین آن از صبح در ورزشگاه ها حضور پیدا می کنند و تا آخرین نفس تیم ملی را تشویق می کنند. این طرفداران تیفوسی که از دور افتاده ترین نقاط شهر با پایین ترین وضعیت مالی، خود را به ورزشگاه ها می رسانند و زندگی شان فوتبال است. در بازی ایران با آرژانتین چه کسی می تواند تیم ملی ایران را بهتر تشویق کند؛ همین طرفداران دو آتشه یا محمدرضا گلزار؟!

اگر این هنرمندان قصد دارند به برزیل بروند و بازی ها را تماشا کنند و به قول محراب قاسمخانی کمی هم خوش بگذرانند، جای هیچ بحثی نیست، کسی هم نمی تواند در تصمیمات شخصی هنرمندان دخالت کند، مخصوصا که مشخص شده هزینه این پروژه ها را سرمایه گذاران دست و دلباز خصوصی پرداخت می کنند و هیچ بودجه عمومی از جیب مردم خرج نمی شود؛ فقط لطفا به این سفرهایتان پسوند ملی و حماسی اضافه نکنید و صادق باشید. بگویید می خواهیم برویم برزیل. همین!

یک یار با چهار میلیارد هزینه

یکی از پرسروصداترین این پروژه ها «یار دوازدهم» نام دارد و قرار است قطاری از هنرمندان برای حمایت از تیم ملی به کشور دور افتاده برزیل سفر کنند. برای اطلاع از جزییات این پروژه چهار میلیاردی و حساب و کتاب این موضوع که آیا صرف این هزینه برای سرمایه گذار مهربان پروژه به صرفه است یا خیر، گزارش صفحه شبکه امروز را بخوانید.

موضوع مورد بحث ما همان استدلال ها و ژست های میهن دوستانه است که بازیگران مختلف برای حضور در برزیل ابراز کرده اند. الناز شاکردوست، محمدرضا گلزار، محسن تنابنده، مهناز افشار، بهاره رهنما، پیمان قاسمخانی، لاله اسکندری، مرتضی پاشایی، بهنوش طباطبایی، بهنوش بختیاری، کامبیز دیرباز، مهدی پاکدل، امین حیایی، برزو ارجمند، سیامک انصاری، سید جواد رضویان و رامبد جوان تنها بخشی از بازیگران این مجموعه هستند. البته قرار نیست همه این بازیگران به برزیل بروند و بخشی از آنها در مستندهایی که قرار است داخل ایران ضبط شود حضور پیدا خواهند کرد.

قدم زدن در برزیل برای وفاق ملی!

این روزها عکس هایی از این بازیگران با لباس های خوش آب و رنگ منتشر می شوند که همگی مسئولیت دشوار حضور در برزیل را به عهده گرفته اند و همین نکته سبب شده تا برخی کاربران نسبت به این موضوع انتقاد کنند. محراب قاسمخانی هم در اینستاگرام خودش به این انتقادها جواب داده: «در ضمن به دوستانی که ناراحت بودن و می گفتن اینا واسه چی باید با پول بیت المال برن برزیل باید عرض کنم که این پروژه تهیه کننده شخصی داره که هزینه رو از جیبش میده و ما هم در برابرش در یک پروژه دیگه با ایشون همکاری می کنیم. هم امیدوارم ایشون سود کنن، هم ما یه کم بهمون خوش می گذره اگه کسی ناراحت نمیشه؛ هم چهار نفر میرن استادیوم تیم ایران رو تشویق می کنن شاید یه کم روحیه شون بهتر بشه. به کسی ضرر نمی خوره به جان خودم.»

سید جواد هاشمی بازیگر اخراجی ها و تهیه کننده این پروژه هم استدلال جالبی درباره این فیلم داده و در یک برنامه تلویزیونی گفته بود: «ما می خواهیم به برزیل برویم و با حضور در خیابان های برزیل و راه رفتن در شهر بین ایرانی ها وفاق ملی ایجاد کنیم تا ملی پوشان ما روحیه بیشتری بگیرند.»

محمد حسین لطیفی کارگردان این مجموعه علاوه بر ساخت یک مسابقه و یک مستند در این سفر، همچنین قرار است یک فیلم سینمایی با نام «رویای من برزیل» را نیز کارگردانی کند که گفته شده کاملا مستقل است و هیچ ربطی به پروژه یار دوازدهم ندارد. 50 درصد از فیلمبرداری آن در کشور برزیل و 50 درصد دیگر در ایران انجام خواهد شد.

فرهنگ جالب کشور برزیل!

به جز پروژه یار دوازدهم، یک کارگردان دیگر نیز قرار است یک فیلم سینمایی را در برزیل بسازد. در ماه های گذشته البته گفته شده بود که قرار است این فیلم پیش از جام جهانی اکران شود اما از آنجایی که این فیلم هنوز در مرحله انتخاب بازیگر قرار دارد احتمالا روند ساخت آن در کمال بی میلی دست اندرکاران این مجموعه به زمان بازی های تیم ملی نیز خواهد رسید.

این فیلم «رویای مارسل» نام دارد که مسعود اطیابی قصد دارد آن را بسازد و فیلمبرداری آن در شهرهای مختلف برزیل از جمله ریودوژانیرو انجام خواهد شد. به گفته اطیابی داستان این فیلم یک کمدی موقعیت است که به مسائل اجتماعی می پردازد و بحث کلی راجع به سبک زندگی است و خیلی ارتباطی با فوتبال ندارد.

سوال همینجا مطرح می شود. چرا پروژه ای که به قول کارگردان آن «خیلی ارتباطی» با فوتبال ندارد باید در این برهه زمانی و در برزیل ساخته شود. آیا امکان بررسی سبک زندگی جهانی در کشور دیگری وجود نداشت؟! تا به حال حضور رضا عطاران در این فیلم قطعی شده و قرار است بازیگران سرشناس دیگری نیز به آن اضافه شود. این کارگردان درباره دلایل ساخت این فیلم در برزیل گفته بود: «کشور برزیل دارای فرهنگ جالبی است. در این کشور برعکس آنچه در فیلم های آنها نشان داده می شود به خانواده اهمیت بسیاری می دهند. امیدوارم بتوانیم در این فیلم سینمایی فرهنگ واقعی کشور برزیل را به دنیا نشان دهیم.»

همه به صف شده اند

شنیده شده در کنار این پروژه ها قرار است مستندهای دیگری نیز ساخته شود که البته هنوز قطعی نشده است. مجموعه های سه گانه، شب های فرهنگی برزیل و ... برخی از آنها هستند که هنوز هزینه هایشان تامین نشده و باید منتظر ماند و دید که ساخت آنها به کجا کشیده می شود. همچنین برخی تهیه کنندگان و کارگردانان نیز فعلا به صورت چراغ خاموش مشغول به تدارک کارهای مقدماتی برای حضور در برزیل هستند تا اگر همه چیز قطعی شد از آن رونمایی کنند.

نظرات کاربران

انتشار خبر حضور بازیگران در برزیل بازتاب های متفاوتی در سایت های مختلف داشته که برخی از آنها را می خوانید:

- یه جایی هم برای اساتید دانشگاه، دانشجوهای نخبه، مخترعین، پزشکان و کلا اونهایی که خیری به این مملکت می رسونند هم بذارین، ضرر نمی کنین!

- اونوقت رفتن این بازیگران چه کمکی به تیم ملی می کنه؟!! کاشکی موقع پول خرج کردن یک کم فکر می کردند!

- این هزینه گزاف چه سودی برای کشور، ورزش کشور و نتیجه بازی ها داره؟!

- خوش بگذره، کلا ملت متشاکی داریم همیشه.

- همه چیز این دنیا که برای اینهاست، پس خدایا لطف کن ما فقیرها رو از روی زمین بردار.

- این همه فیلم تو لوکیشن کشورهای دیگه ساخته می شه هر سال، دیگه به بیت المال چه ربطی داره؟ این موج بدبینی به هر آدم موفق یا معروف کی می خواد فروکش کنه؟ طوری شدیم که هر آدم معروفی رو به چشم دیگری نگاه می کنیم... این خوب نیست دوستان.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج