توضیح استاندار خوزستان درباره وضعیت آبگرفتگی
استاندار خوزستان گفت:در صورت عدم بازندگی مجدد در بندر ماهشهر حداقل تا ۸۰ درصد مشکلات شهر چمران ظرف چند ساعت آینده و حداکثر تا صبح فردا رفع خواهد شد.
خبرگزاری فارس: غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان امشب در جمع خبرنگاران باا اشاره به ورود توده پرفشار باران زا به استان و در پی آن بارندگی های اخیر گفت:با ورود توده سودانی طی چند روز اخیر به استان شاهد بارندگی هایی در بخش های بالا دست استان بودیم که برآورد شده به واسطه این بارش ها طی ۵ روز آینده ذخیره آبی سد های استان را به میزان ۳ میلیارد متر مکعب تأمین کند.
وی افزود:پیش از این بارندگی ها ۹.۹ میلیارد متر مکعب ذخایر پشت سد های ما خالی بوده که با بارندگی های اخیر برآورد شده تا میزان ۳.۲ میلیارد متر مکعب ذخایر سدها تأمین شود.
استاندار خوزستان گفت:در پایین دست سدها هم شاهد بارندگی های بسیاری بودیم و با توجه به پیشبینیها،از ابتدا نگران بارندگی ها و شرایطی که در مباحث میان حوضه ای پیش خواهد آمد بودهایم.
وی عنوان کرد:در طول ۲ روز گذشته شهرستان ماهشهر بارشی بیش از ۱۷۰ میلی متر را به خود دیده که با توجه به پیشبینی های بارشی در حدود ۹۵ الی ۱۰۰ میلی متر اداره هواشناسی،شاهد میزان بیشتر بارندگی در این شهرستان بوده ایم.
شریعتی بیان کرد:در شهر ماهشهر مشکل چندانی وجود نداشته اما در شهر چمران و بندر امام خمینی (ره) به دلیل بالا بودن حجم آب و عدم پاسخگویی سیستم ها به این حجم از آب و یا عدم وجود سیستم جمع آوری آب های سطحی با مشکلاتی روبرو شدیم.
استاندار خوزستان با بیان اینکه به اعزام معاونت عمرانی استانداری و مسئولینی از شرکت آب و فاضلاب استان و سایر دستگاه ها به بندر ماهشهر گفت: با اقدامات جدی صورت گرفته از طرف شرکت پتروشیمی،اداره بندر و همچنین کمک های خوبی که از طرف استان به جهت دفع بهتر آب ها ارسال شد.
وی افزود:طبق آخرین اطلاعات دریافتی،در صورت اینکه طبق پیش بینی های صورت گرفته شاهد بارندگی مجدد نباشیم حداقل تا ۸۰ درصد مشکلات شهر چمران با اقدامات صورت گرفته ظرف چند ساعت آینده و حداکثر تا صبح فردا رفع خواهد شد و عمده آب های جمع شده دفع خواهد شد.
استاندار خوزستان با اذعان به وجود مشکل جدی در بخش هایی از بندر امام (ره) اظهار کرد: در مناطق شهرک شهید صباغان، بلوکی ها، شهرک مقداد و منطقه نی زار بندر امام (ره) با مشکل جدی تری مواجه هستیم اما امکانات کاملاً بسیج شده و در حال دفع آبها هستیم اما حجم آب های جمع شده زیاد است و امیدواریم با اقداماتی که در آن مناطق در حال انجام است بتوان مشکلات این مناطق را سریع تر رفع کرد.
وی در پایان گفت:با تمهیداتی که پیشتر انجام شده در سایر شهرستانها مشکل چندانی وجود ندارد و با وجود پراکندگی و حجم بالای بارش آب ها به صورت روان در حال دفع شدن است.
نظر کاربران
هرساله با این مشکلات و آبگرفتگی معابر روبرو هستیم
اما مدیران و مسوولان هیچ اقدامی در رابطه با حل این معضل اساسی نمیکنند
البته این مشکلات دربیشتر استانها و خصوصا روستاها مشاهده میشود که مسوولان امر باید نسبت به رفع این معضل اقدام جدی نمایند نه اینکه صبرکنند تا فصل بارندگیها که دوباره همان آش و همان کاسه
هر سال حرف های تکراری بدون عمل