مشاور حقوقی و فلسطینی الاصلِ جو بایدن
ریما دودین، نمونه موفق زن آمریکایی فلسطینی تباری است که با پشتکار تا سمت مشاور حقوقی آینده کاخ سفید ارتقا یافته است. او از سوی جو بایدن، رئیسجمهور منتخب به این سمت منصوب شده است.
ایسنا: ریما دودین، نمونه موفق زن آمریکایی فلسطینی تباری است که با پشتکار تا سمت مشاور حقوقی آینده کاخ سفید ارتقا یافته است. او از سوی جو بایدن، رئیسجمهور منتخب به این سمت منصوب شده است.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، دودین پیش از این، مشاور حقوقی و مدیر تحقیقات حزب دموکرات بود. در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در دوره باراک اوباما، دستیار کمیته فرعی قضایی حقوق بشر و عضو داوطلب پشتیبانی از رایدهندگان، در چند کارزار انتخاباتی دموکراتها بود.
دودین از یک خانواده فلسطینی است. پدرش قبل از مهاجرت به ایالات متحده، تابعیت اردنی داشت. آنها از شهر دورا در جنوب کرانه باختری به آمریکا مهاجرت کردند.
مشاور حقوقی کاخ سفید که امروز در تاریخ زنان آمریکایی عربتبار میدرخشد، در سال ۲۰۰۲، از دانشگاه کالیفرنیا لیسانس اقتصاد و علوم سیاسی گرفت و در سال ۲۰۰۶ مدرک حقوق دیگری از دانشگاه ایلینوی دریافت کرد.
در طول ۱۵ سال گذشته، دودین در کنگره ایالات متحده، به ویژه در مجلس سنا، و به طور خاص در دفتر سناتور دموکرات ریچارد دوربین کار میکرد. گفته میشود دودین، اعتبار خود را مدیون دوربین است که او را به جامعه سیاسی واشنگتن معرفی کرد. در تجربه کاریاش، تجربه زیادی در زمینه حلوفصل مشکلات در روند قانونگذاری دارد؛ مهارتی که در سِمت جدید خود در کاخ سفید نیز بهکار خواهد گرفت.
مدیر سابق ارتباطات سناتور دوربین، بن مارتر، که چهار سال تجربه کار با دودین دارد، او را نیرویی سازنده و قوی در میان کارمندان سنا توصیف میکند که میداند چگونه در شرایط پرفشار کار کند. مارتر معتقد است: «هیچ کس سنا را بهتر از دودین نمیشناسد.» او همچنین در میان حزب رقیب جمهوری خواه، بسیار شناخته شده و مورد احترام است.
برای آمریکاییهای عربتبار، دلایل زیادی وجود دارد که انتصاب دودین را جشن بگیرند. ربکا ابوشدید، محقق موسسه امنیت ملی هری ترومن در واشنگتن، گفت انتصاب ریما دودین در تاریخ آمریکاییهای عربتبار، واقعه برجستهای است. ابوشدید گفت: «دودین در کار خود نمونه است و همه عملکرد او را قبول دارند.» او افزود: «حضور در کنگره آمریکا باعث نشد عشق و فروتنی دودین در خدمترسانی به جامعه کاهش پیدا کند؛ و این همان ویژگیای است که او را به اینجا رسانده است.»
زیاد عسالی، مدیر فلسطینیتبار سابق گروه ویژه آمریکایی در امور فلسطین، گفت که داستان دودین نمونهای موفقیت از مهاجران به ایالات متحده است. مسیری که دودین در این سالها آمده همان چیزی است که «ما جوانان فلسطینی و عرب در ایالات متحده را به آن تشویق و توصیه میکنیم.»
مایا بری، مدیر اجرایی انستیتوی آمریکایی-عرب که دودین را بیش از یک دهه میشناسد، میگوید او در پشت صحنه هم بسیار خوب عمل میکند. بری در توصیف دودین میگوید: «زنی است سختکوش و باهوش که بندرت در انظار عمومی ظاهر میشود. او چنان خوب عمل میکند که سیاستگذاران کنگره برای پیشبرد کارهایشان به او مراجعه میکنند.»
نظر کاربران
این عربها مدام در حال متعجب کردن ما هستن،
فلسطین از آمریکا کمک مالی دریافت میکرد و صداش در نمی اومد،تا اینکه ترامپ اصل ماجرا را گفت ،عربها، هم از توبره می خورن هم از آخور،
پاسخ ها
عربها زرنگ نبودن جماعت ما خل وچل بودن
دمت گرم خانوم دودین.
انشالله خیرش به ماهم برسه هرکی خوب هست انشالله سربلند وموفق باشه هرکی بد این ملت وباعث خیانت به مردم ایران میشود انشالله به نابودی واصل شود
پاسخ ها
باش تا صبح دولتت بدمد
وطن فروشان بزرگترین خطر برای خاورمیانه
همین فلسطینی مارو میکشه
پاسخ ها
حماقت باعث نابودی ماست
کاش یک فرد مثل دودین هم گیرما
ایرانیا میآمد که نون ازخودش بخورد وکاربرا رضای خداوند وخدمت بملت بکند
زنده باد آزادی
پس بدرد ایران نمی خورد همانگونه که در جنگ تحمیلی اسرای فلسطینی داشتیم.
خوب که چی امریکا پر از مغز هاییه که به آنجا فرار کرده اند آنها امریکایی شده اندو تبعه آنجایند
احتمالا موفقیت اشان از نظر کارشناسان سیمای میلی ارتباطات پنهانی است