جذب کلسیم پایین در لبنیات پرچرب
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسانشمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می شود.
خبرگزاری ایسنا: مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسانشمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می شود.
نسرین علیزاده در گفت و گویی اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین D در حفظ سلامت استخوان ها تاثیرگذار است.
وی عنوان کرد: ویتامین D، ویتامینی محلول در چربی است و برای افراد چاق به دلیل این که چربی بدن شان زیاد است، این ویتامین در چربی ها گیر می افتد و در نتیجه از آن استفاده بهینه نمی شود و همین مساله فرد را با کمبود ویتامین D مواجه می کند.
علیزاده اسیدهای چرب و چربی ها را در سلامت استخوان ها تاثیرگذار خواند و گفت: یکی از عوامل ابتلا به پوکی استخوان، مصرف اسیدهای چرب اشباع است.
وی ادامه داد: احتمال بروز پوکی استخوان میان افرادی که روغن های جامد گیاهی و حیوانی به مقدار زیاد مصرف می کنند، افزایش می یابد.
نظر کاربران
حالا که دارن خامه وکره اش رو میگیرن ،میگن کم چربش که آب خالیه بخورین.
کاری نداره ازفرداهمه لبنیاتی ها میزنندماست کم چرب،شیر کم چرب،حالا کدوم از ما هرروز ببریمش آزمایشگاه؟مسوولین؟چه کاره اند؟کارشناس داریم؟...خخخخخح
آخه اون کم چربه که فقط یه لیوان شیره و بقیه اش آب ...از کی تا حالا آب جذب کلسیم داره؟؟؟