۱۰۵۱۶۳۳
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

ریاض از ۱۱ آبان مراسم حج عمره را آغاز می‌کند

عربستان از ابتدای ماه نوامبر به زائران داخلی و خارجی اجازه اجرای مراسم حج را با ظرفیت کامل می‌دهد. این به معنای ۲۰ هزار زائر و شصت هزار نمازگزار در روز است.

تسنیم به نقل از آرگوس مدیا: عربستان سعودی از اول نوامبر (۱۱ آبان) به زائران خارجی اجازه اجرای مراسم حج عمره را می‌دهد و به این ترتیب تقاضای جهانی برای سوخت افزایش خواهد یافت.

مقامات عربستان در ماه مارس حج عمره را متوقف کردند که باعث شد تعداد زائران حج در ماه جولای (اولین ماه تابستان) در بحبوحه همه‌گیری ویروس کرونا کاهش چشمگیری داشته باشد. عربستان از اوایل ماه جاری به تدریج حج عمره را آزاد کرد.

عربستان از ابتدای ماه نوامبر به زائران داخلی و خارجی اجازه اجرای مراسم حج را با ظرفیت کامل می‌دهد. این به معنای ۲۰ هزار زائر و شصت هزار نمازگزار در روز است. تنها زائران بین ۱۸ تا ۵۰ سال اجازه سفر به عربستان برای حج عمره را دارند و باید قبل از ورود به این کشور جواب تست کرونای آن‌ها منفی باشد. تمام زائرانی که از خارج از عربستان می‌آیند به مدت سه روز قرنطینه می‌شوند. مقامات عربستان اعلام کردند با شرکت هواپیمایی «سعودی عربین» برای فراهم کردن ظرفیت کافی برای ورود زائران هماهنگ کرده اند.

این سومین بخش از طرح چهار مرحله‌ای عربستان برای از سرگیری حج است که از چهارم اکتبر (۱۳ مهر) آغاز شد. عربستان در مرحله اول روزانه به ۶۰۰۰ زائر داخلی اجازه انجام مراسم عمره را می‌داد که معادل ۳۰ درصد کل ظرفیت حج بود. مرحله دوم از ۱۸ اکتبر (۲۷ مهر) آغاز شد و طی آن ۱۵ هزار زائر داخلی اجازه برگزاری حج عمره را داشتند. این رقم ۷۵ درصد از کل ظرفیت حج را تشکیل می‌داد.

عربستان ماه گذشته اعلام کرد تمام محدودیت‌های سفر‌های هوایی این کشور از اول ژانویه سال آینده میلادی برداشته می‌شود.

تعداد مبتلایان جدید به ویروس کرونا در عربستان از بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ ابتلا در ماه‌های ژوئن و جولای به ۴۰۰ مورد در این ماه رسیده است. تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور در حال حاضر کمتر از ۸۲۵۰ نفر است در حالی که اوج ابتلا به این ویروس در اواسط جولای به ۶۳۰۲۶ نفر می‌رسید.

آغاز حج عمره برای زائران بین المللی و افزایش تدریجی پرواز‌های مسافرتی از ماه آینده در عربستان، باعث افزایش تقاضا برای سوخت در این کشور میشود. تقاضا برای سوخت هواپیما در عربستان در ۸ ماه اول سال جاری میلادی تا ۴۷۵۰۰ بشکه در روز کاهش یافت یعنی ۵۵ درصد کمتر از ۱۰۵۵۰۰ بشکه در روز مصرف شده در همین دوره در ۲۰۱۹. تقاضا برای بنزین در عربستان ۲۱ درصد در این دوره نسبت به سال قبل کاهش یافته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج