۱۰۵۰۸۷۰
۴ نظر
۵۰۰۸
۴ نظر
۵۰۰۸
پ

وزارت خارجه: اسرائیل به بازداشت‌ها پایان دهد

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر آزادی ماهر الاخرس اسیر فلسطینی اعلام کرد: اشغالگران باید به بازداشت‌های خودسرانه پایان داده و او و صد‌ها فلسطینی را که ناعادلانه بازداشت شده‌اند، آزاد کنند.

خبرگزاری دانشجو: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در توئیترش با اشاره به اعتصاب غذای ماهر الاخرس اسیر فلسطینی نوشت: سه ماه است که ماهر الاخرس بدون اتهامی در بازداشت به سر می‌برد. با وجود اعتصاب غذای او و اعتراضات بین‌المللی، رژیم اسرائیل از پایان دادن به بازداشت غیرقابل‌توجیه او خودداری کرده است.

در این توئیت آمده است: اشغالگران باید به بازداشت‌های خودسرانه پایان داده و او و صد‌ها فلسطینی را که ناعادلانه بازداشت شده‌اند، آزاد کنند.

این وزارتخانه از هشتگ ماهر الاخرس را آزاد کنید، استفاده کرده است.

گفتنی است الاخرس ۴۹ ساله اهل شهر جنین کرانه باختری است که رژیم صهیونیستی او را در ۲۷ ژوئیه گذشته بدون تفهیم اتهام بازداشت کرده است. وی در اعتراض به بازداشت اداری خود و شمار قابل توجه دیگری از اسرای فلسطینی ۹۰ روز است که دست به اعتصاب غذا زده است.

به گزارش خبرگزاری فلسطینی (معا)، «احلام حداد» وکیل مدافع این اسیر فلسطینی دیروز شنبه گفت که الاخرس خطاب به ملت فلسطین وصیت کرده است که مدافع وطن و سرزمین خود باشند.

به گفته حداد، اسیر فلسطینی در وصیتنامه خود با تاکید بر اینکه نمی‌خواهد در بیمارستان «کبلان» رژیم صهیونیستی از دنیا برود، گفته است که هیچ کمکی از صهیونیست‌ها نمی‌خواهد جز اینکه او را به بیمارستانی در کرانه باختری منتقل کنند تا بین هموطنان و فرزندان خود جان دهد.

در وصیتنامه الاخرس همچنین آمده است: «نمی‌خواهم جسدم را در سردخانه قرار دهید یا آن را کالبد شکافی کنید. از اسرای قدیمی هم که به نبرد اعتصاب غذا پیوستند و خانواده‌های شهدا می‌خواهم که مرا تشییع کنند. به ملت فلسطین هم توصیه می‌کنم که مدافع وطن خود بمانند.»

نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین ماهر الاخرس را با حال وخیم از بیمارستان به زندان بازگرداندند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    نه بابا!!!!!!!!!!

  • دیاباته

    توگفتی اونم میگه چشم

  • بدون نام

    آخه یکی نیس بگه به شما چه مگه شما وکیل وصی همه اید

    پاسخ ها

    • ناشناس

      دیگ به دیگ میگه تو روی سیاه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج