افزایش آثار حاضر در جشنواره فیلم کودک
دبیر سی و سومین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان، از افزایش رشد ۲۰ درصدی آثار ارسال شده به دبیرخانه این رویداد سینمایی خبر داد.
خبرآنلاین: دبیر سی و سومین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان، از افزایش رشد ۲۰ درصدی آثار ارسال شده به دبیرخانه این رویداد سینمایی خبر داد. او از جمله تاکید کرد سال گذشته هفت فیلم بلند داستانی در این جشنواره حضور داشتند، اما امسال ۱۲ فیلم به نمایش درمیآیند.
برنامه «نقد سینما»، که روی آنتن شبکه پنج میرود، جمعه شب (۱۸ مهر)، میزبان علیرضا تابش، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و دبیر سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم کودکان و نوجوانان بود.
تابش در بخشی از این برنامه، گفت: «سینمای کودک باید برای ذائقه کودک امروز باشد و جشنواره امسال کودکان و نوجوانان، ترکیبی از هر دو گروه فیلمهای برای کودک و فیلمهایی درباره کودک است.»
او در توضیح برگزاری سیوسومین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان گفت: «امسال تمامی بخشهای جشنواره مجازی است. مراسم افتتاحیه و اختتامیه هم بهصورت مجازی پخش میشود. خانه جشنواره در تهران و اصفهان، فیلمهای سینمایی را برای صاحبان آثار پخش میکنند و جلسات گفتوشنود هم با اهالی رسانه برگزار میشود. ضمن آن که در اصفهان هنرمندان به صورت خاص و با دعوت حاضر میشوند و مخاطبان به شکل محدود شاهد آثار جشنواره خواهند بود.»
تابش ادامه داد: «امسال شاهد رشد ۲۰ درصدی در فیلمهای ارسال شده به دبیرخانه جشنواره، بودیم. سال گذشته هفت فیلم بلند داستانی داشتیم، اما امسال ۱۲ فیلم داریم.»
مدیرعامل بنیاد فارابی، با اشاره به مهیا کردن بستری برای اکران مناسب فیلمها پس از پایان جشنواره، گفت: «پلتفرمها این قول را دادهاند که بعد از جشنواره، فیلمهای برگزیده جشنواره را اکران آنلاین کنند. سال گذشته در طول جشنواره یک ارزیابی اقتصادی با حضور تهیهکنندگان و صاحبان آثار داشتیم و پروفایل اقتصادی برای فیلمها تهیه شد. ۸۰ درصد از تخمینی که ما سال گذشته در مورد اکران فیلمها داشتیم، محقق شد و از هفت فیلم جشنواره سی و دوم، شش فیلم اکران شدند و در مجموع سال ۹۸، ۹ فیلم سینمایی کودک و نوجوان روی پرده رفتند.»
او در پاسخ به این سوال که آیا واهمهای از امکان قاچاق فیلمها در شرایط برگزاری آنلاین جشنواره وجود دارد یا خیر، توضیح داد: «امسال ۱۲ فیلم بلند داستانی روی پلتفرمها نمیآیند، اما ترس از قاچاق فیلمها در اکران آنلاین در تمام دنیا وجود دارد در ایران هم همینطور است. ما هیچ اجباری برای اکران آنلاین فیلمهایی که ثبتنام کردند، نداشتیم و صاحبان آثار، شرایط را پذیرفتند. ما هم درآمد اکران آنلاین را به صاحبان آثار اختصاص میدهیم. همچنین حق نمایش (اسکرین فی) دو یا سه باره برای آثاری که میخواهند اکران آنلاین شوند، متناسب با زمان فیلم به هر اثر اختصاص میدهیم.»
تابش درباره بخش بینالملل جشنواره سیوسوم هم گفت: «بخش بینالملل هم به صورت آنلاین برگزار میشود و پنلهای مشترک به صورت مجازی برگزار میشود. همچنین لینک فیلمها را برای داوران بینالمللی ارسال میکنیم تا آثار مورد داوری قرار گیرند. در مجموع ۲۰ فیلم رئال و انیمیشن قضاوت میشوند. ۲۰ فیلم جدید و روز دنیا هم که برای مخاطب ایرانی تازگی دارد در پلتفرمها، برای نمایش برنامهریزی شده است.»
پ
ارسال نظر