۱۰۴۳۰۶۰
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

اردوغان: جنگ تا آزادسازی قره‌باغ ادامه دارد

رئیس جمهور ترکیه بر تداوم مبارزه آذربایجان تا آزادسازی کامل قره‌باغ تاکید کرد.

خبرگزاری تسنیم به نقل از آناتولی: رجب طیب اردوغان٬ رئیس‌جمهور ترکیه عصر جمعه طی سخنانی در مراسم افتتاحیه بیمارستان شهر قونیه٬ بر ادامه مبارزه جمهوری آذربایجان تا آزادسازی کامل قره‌باغ از اشغال ارمنستان تاکید کرد.

اردوغان همچنین با اشاره به تحولات منطقه اظهار داشت: بحران‌های ایجاد شده از سوریه تا دریای مدیترانه و قفقاز٬ نشان دهنده تلاش‌ها برای محاصره ترکیه است. ما ضمن حفظ وحدت٬ اتحاد ملت و قدرت دولت در کشورمان٬ برای شکستن محاصره ترکیه گام برمی‌داریم.

وی افزود: کسانی که قصد تهدید ما در سوریه را دارند باید بدانند که هیچ شانس موفقیتی وجود ندارد. هر مکانی که کشور ما را تهدید کند به عنوان منطقه عملیاتی به شمار می‌رود.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین درباره مدیترانه نیز اظهار داشت: کسانی که نتوانستند با باج‌خواهی‌ و تهدیدات توخالی کشورمان را وادار به انصراف از منافع خود در مدیترانه شرقی کنند، مجبور شدند به فراخوان ما برای مذاکراه گوش دهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج