۱۰۳۴۱۸۸
۴۶ نظر
۵۰۰۹
۴۶ نظر
۵۰۰۹
پ

مینو محرز: بازگشایی مدارس اشتباه بود

همه باید بپذیرند که شرایط مناسبی برای بازگشایی مدارس به این سرعت نبود. باید تا اول مهر صبر می کردند تا ببینیم شرایط به دلیل مسافرت ها و مراسم های اخیر چگونه می شود؟ اگر می دیدند که شرایط مساعد نیست بازگشایی حضوری را یک الی دوماه دیگر عقب می انداختند.

پایگاه خبری جماران: با اینکه هشدارهای زیادی در روزهای گذشته مبنی بر خطر بازگشایی حضوری مدارس داده شد، اما در نهایت مسئولین تصمیم گرفتند تا مدارس کشور را به صورت حضوری بازگشایی کنند.

این درحالی است که شیوع کرونا در ماه های گذشته جان بسیاری از هموطنان را گرفته و آمار مبتلایان را افزایش داده است.

در همین رابطه، یک عضو کمیته کشوری ستاد مقابله با کرونا گفت: اینکه یک عده بگویند دیگر بیشتر از این نمی توان آموزش را عقب انداخت باید به آنها گفت چرا، می توان با برنامه ای فشرده تر عقب افتادگی آموزشی را جبران کرد آنهم در شرایطی که استیبل باشد نه اینکه هر آن نگرانی از طغیان بیماری وجود داشته باشد.

متن کامل گفت و گوی مینو محرز را در ادامه بخوانید:

در بسیاری از مدارس کشور امکان جداسازی و حفظ فاصله فیزیکی و تهویه هوا نیست

روز گذشته شاهد بازگشایی مدارس از سوی وزارت آموزش و پرورش بودیم. به نظر شما این سیاست می تواند چه تبعاتی از لحاظ گسترش کرونا در میان خانواده ها و فرزندان داشته باشد؟

متأسفانه، تصمیم گیری هایی که بدون هماهنگی با سایر مراکز دخیل در مقابله با کرونا صورت می گیرد، چنین مشکلاتی ایجاد می کند. بازگشایی مدارس بسیار جنجالی شد و نگرانی خانواده ها را بیشتر کرد. به نظرم اصلا زمان مناسبی برای بازکردن مدارس نبود. چرا که امروز باید منتظر موج تازه ای از بیماری پس از سفرهایی که اخیرا صورت گرفت و مراسم هاییکه بعضی ها در آن رعایت کردند و برخی ها هم نه، باشیم.

اگر این موج بیماری محقق شود و با رفتن بچه ها به مدارس تقارن پیدا کند اوضاع بسیار خطرناک می شود. متاسفانه در بسیاری از مدارس کشور، امکان جداسازی و حفظ فاصله فیزیکی و تهویه هوا و شرایطی که باید وجود داشته باشد، مهیا نیست. همه می دانیم که حتما باید مدارس باز و آموزش برقرار باشد، ولی زمان بازگشایی اصلا مناسب نبود. حداقل می گذاشتند این دو هفته هم سپری شود. تعویق دوهفته ای بازگشایی مدارس ارزشمند بود، زیرا ممکن است در همین مدت وضعیت در برخی نقاط بسیار حاد شود و آن زمان دیگر بازگشایی مدارس اصلا به صلاح نبود.

بسیار زشت است که دستوری از بالا داده شود اما قابلیت اجرا پیدا نکند

با توجه به اینکه شیوه نامه آموزشی و تقسیم بندی سه گانه شهرها به وضعیت قرمز و زرد و سفید در ماه های اخیر ارائه شده بود، چرا یک مرتبه وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت مدارس در همه نقاط کشور به صورت حضوری باز شود؟

اتفاقا از دیروز تا امروز با هر مسئولی در این باره حرف می زنم، توجیهی برای این اقدام ندارد. چرا باید این دوگانگی و سه گانگی در اجرا وجود داشته باشد؟ می بینیم که خیلی از استان ها قبول نکردند که مدارس را در چنین وضعیتی باز کنند و از دستور وزیر سرپیچی کرده اند. این بسیار زشت است که دستوری از بالا داده شود اما قابلیت اجرا پیدا نکند.

باید مسأله سلامت در نظر گرفته شود. همه می دانیم کووید ۱۹ مشکلات عدیده ای ایجاد کرده که یکی از آنها موضوع آموزش است. اینکه یک عده بگویند دیگر بیشتر از این نمی توان آموزش را عقب انداخت باید به آنها گفت چرا، می توان با برنامه ای فشرده تر عقب افتادگی آموزشی را جبران کرد آنهم در شرایطی که استیبل باشد نه اینکه هر آن نگرانی از طغیان بیماری وجود داشته باشد.

دانش آموزان با ماسک هم مصون از ابتلا به کرونا نیستند

هنوز دو هفته از بازگشتن مردم از مسافرت ها یا اتمام مراسم عزاداری که یک عده در آن ماسک نمی زدند، نگذشته است. اما می بینیم که از روز گذشته مدارس بازگشایی شدند. خب مسلم است با چنین رویکردی سرعت انتقال ویروس بیشتر می شود!

متاسفانه با یک بدآموزی از روشی که چین در روزهای اولیه کرونا به کار گرفته بود، مدارس را با پمپ های ضدعفونی پاک می کنند و گمان می برند که دیگر همه چیز مهیا شده است.

در حالی که مساله تنها ضدعفونی کردن سطوح نیست. مهم این است دانش آموزانی که زیر یک سقف به جای رعایت فاصله دومتری، در یک متری هم نشسته اند، وقتی به مدت طولانی کنار هم بنشینند حتی با ماسک نیز مصون از ویروس نیستند و چنین شرایطی باعث انتقال ویروس به آنها می شود.

ضدعفونی کلاس ها با پمپ های ضدعفونی بی فایده است

ضدعفونی معابر و سطوح برای ماه های ابتدایی کرونا بود که هنوز شناختی نسبت به آن وجود نداشت. آن زمان تصور این بود که ویروس سنگین است و بیشتر از طریق محیط منتقل می شود. اما امروز فهمیده ایم که ویروس بیشتر از طریق هوا منتقل می شود و ابتدا در هوا می ماند و بعد از مدتی روی سطوح قرار می گیرد. بنابراین ضدعفونی کلاس ها با چنین پمپ هایی بی فایده است.

بحث دیگر مربوط به شیوه بازگشایی مدارس در کشورهای دیگر است. گفته می شود اغلب کشورها تمهیدات ویژه ای برای این مسأله در نظر گرفته اند. اشکال کار ما کجاست؟ در کادردرمان و متخصصین حوزه بهداشت است که نتوانسته اند توصیه های جدی به رعایت پروتکل ها داشته باشند یا مسئولینی که سیاست های مغایر با پروتکل های مصوب را پیگیری می کنند؟

مقابله با کرونا یک کار تیمی است. یعنی همه باید یک دل و یک زبان سیاست گذاری و اجرا کنند. ما در حوزه بهداشت می بینیم با اینکه یکسری پروتکل ها از سوی وزارت بهداشت ارائه می شود، ولی هیچ وقت این پروتکل ها آنچنان که باید اجرا نمی شود. برای نمونه، وزارت بهداشت می گوید حالا که می خواهید مدارس را بازگشایی کنید باید این شروط را رعایت کنید.

نمی توانیم جان میلیون ها نفر را به خطر بیندازیم

وزارت بهداشت این قدرت را دارد که اجازه بازگشایی مدارس و دانشگاه ها را در استان هایی که سطح رعایت پروتکل ها در آنها ضعیف است، صادر نکند. نباید بگذاریم این دستور از جانب یک مرکز صادر شود و بعد استانی بگوید اجرا نمی کند. این نشان می دهد چنین دستوری اساسا منطقی نبوده است.

همه باید بپذیرند که شرایط مناسبی برای بازگشایی مدارس به این سرعت نبود. باید تا اول مهر صبر می کردند تا ببینیم شرایط به دلیل مسافرت ها و مراسم های اخیر چگونه می شود؟ اگر می دیدند که شرایط مساعد نیست بازگشایی حضوری را یک الی دوماه دیگر عقب می انداختند. درست است جبران کردن خلاء آموزشی ایجاد شده دشوار خواهد بود، اما نمی توانیم جان میلیون ها نفر را به خطر بیندازیم.

این بچه هایی که به مدرسه می روند، پس از آن در خانواده های ۴ الی ۵ نفره حضور پیدا می کنند و چنانچه مبتلا شده باشند، آمار ابتلا را به سرعت افزایش می دهند.

اگر کسی هنوز معتقد است که جامعه با ایمنی جمعی نجات پیدا می کند، سخت در اشتباه است

گفته می شود که هنوز یک عده دنبال «ایمنی جمعی» هستند.

ایمنی جمعی دیگر مطرح نیست.

ولی به نظر می رسد تعدادی از مسئولین با صدور برخی دستورات هنوز به این سیاست باور دارند؟ دست کم برخی سیاست هایی نظیر همین بازگشایی زودهنگام مدارس در سراسر کشور در همین راستا ارزیابی نمی شود.

خب این اشتباه است. زمانی از «ایمنی جمعی» صحبت شد که گروهی از دانشجویان محقق به «ایمنی گله ای» اشاره کرده بودند. اما این موضوع دیگر امروز مطرح نیست زیرا بیماری مجددا عود می کند. بنابراین اگر کسی هنوز معتقد است که جامعه با ایمنی جمعی نجات پیدا می کند، سخت در اشتباه است. زیرا وقتی ممکن است فرد دوباره و چندباره به ویروس مبتلا شود، ایمنی جمعی هیچ گاه حاصل نخواهد شد.

پس این موضوع قطعیت پیدا کرده که ابتلای مجدد افراد به کرونا امری گریزناپذیر است؟

بله. بسیاری از کسانی که می شناسم دوباره مبتلا شده اند. من خیلی از مردم عادی را دیده ام که دوباره مبتلا به کرونا شده اند.

مینو محرز: بازگشایی مدارس اشتباه بود

باید روی پیشگیری سرمایه گذاری کنیم نه درمان

مدتی که یک فرد ممکن است پس از ابتلا به ویروس برای بار دوم یا سوم به آن مبتلا شود، چقدر است؟

مشخص نیست. بستگی به شرایط فرد دارد. نمونه هایی دیده ام که فرد پس از ابتلا و بهبود، سه ماه بعد دوباره مبتلا شده است. احتمال زیادی وجود دارد پزشکانی که دائم با ویروس در تماس هستند مجدد مبتلا شوند. ابتلای دوباره بستگی به فرد، ژنتیک و قدرت ایمنی زایی بدن او دارد. هر روز یکسری مسائل جدید درباره این ویروس کشف می شود و هنوز خیلی چیزها شناخته شده نیست. اما دیدیم به محض اینکه گفتند فرد با یک بار ابتلا مصون می شود، چگونه ویروس گسترش پیدا کرد.

در مورد واکسن نیز هنوز مطمئن نیستیم چه اتفاقاتی خواهد افتاد. بنابراین بهترین راه«پیشگیری» است. مریض شدن و بیمارستان خوابیدن و هزینه درمان فوق العاده بالا است و با وجود همه این ها خطر مرگ و میر هم وجود دارد. باید روی پیشگیری سرمایه گذاری کنیم نه درمان. پیشگیری هم به معنای فاصله گذاری فیزیکی است. حدالامکان تجمع نداشته باشیم، ماسک بزنیم و دست های خود را با آب و صابون بشوییم.

این اشتباه است که بگویند بچه ها در کلاس بنشینند و همین که ماسک زده باشند، کفایت می کند

مدارس اگر می توانند این کارها را رعایت کنند. فاصله دومتری در کلاس، تهویه هوا به این معنا که جریان هوا در کلاس چندین بار در ساعت تخلیه شود. پنجره ها باز باشند حتی اگر کولر روشن است. کولر ها در صورتی که پنجره ها بسته باشند با رطوبتی که ایجاد می کنند باعث افزایش سرعت انتقال ویروس می شوند. این تصور اشتباه است که بگویند بچه ها در کلاس بنشینند و همین که ماسک زده باشند، کفایت می کند.

چه پیش بینی هایی از بازه ارائه واکسن تاکنون شده است؟

هنوز هیچ پیش بینی وجود ندارد. تست های انسانی واکسن ها انجام شده، بعضی از واکسن هایی که در اروپا و آمریکا ساخته شده اند مراحل کارآزمایی بالینی روی انسان را انجام داده اند و نتیجه مناسب بوده است. ولی تجربه ای که من در بیماری ایدز دارم از 30 الی 35 سال پیش که این بیماری دیده شد تا کنون، چندین بار واکسن آن را ساخته اند و روی افراد امتحان کردند اما فایده نداشت. این ویروس نیز چیزی شبیه «اچ آی وی» است و حتی تکه ای از ویروس ایدز نیز در ساختمان آن وجود دارد. بنابراین اگر مانند آن باشد؛ باید بگویم اصلا امیدی به واکسن نداریم.

بیمارستان ها جا ندارند

به هزینه های درمان اشاره کردید. متوسط هزینه ای که یک فرد باید برای درمان یا کنترل بیماری خودش صرف کند، چقدر است؟

بیشترین هزینه درمان کرونا را دولت می دهد. اکثر بیمارستان هایی که بیماران کرونایی را پذیرش می کنند، دولتی هستند. مهم این است که بیشتر هزینه ها بردوش دولت است. یک تخت معمولی آی سی یو در روز چندین میلیون قیمت دارد. به علاوه اینکه نمی توان روی جان مردم قیمت گذاشت. بنابراین وقتی «پیشگیری» کنیم هم مراجعه به بیمارستان کمتر می شود، هم تعداد تخت کافی برای نیازمندان به بستری وجود دارد.

در این شرایط می بینیم که بیمارستان ها جا ندارند. بیماران را در راهروها با دستگاه اکسیژن نگه داشته اند. نگهداری از بیماران کووید19 هزینه بالایی دارد. برای نمونه، همان ماسک و تجهیزات و لباسی که باید کادر درمان روزانه مصرف کند، قیمت بالایی دارد. بنابراین بهترین راه برای بیماری های عفونی پیشگیری است نه اینکه بگذاریم افراد مبتلا شوند و بعد رو به درمان بیاوریم.

چنین سیاستی خطر مرگ و عوارض دارد و می تواند منجر به سرایت بیشتر شود. برای اینکه زنجیره انتقال قطع شود باید تعداد بیماران کمتر باشد.

اینکه می گویند همه مدارس باید حضوری باشد، شدنی نیست

به نظر شما خانواده ها در این شرایط که مدرسه ها بازشده و کرونا وجود دارد، باید چه اقداماتی انجام دهند؟

در برخی نقاط و بعضی شهرستان ها هیچ امکاناتی برای آموزش از راه دور وجود ندارد. و ممکن است خانواده ها اصلا کار کردن با کامپیوتر و ... را بلد نباشند. در آنجا اگر امکانات فراهم گردد کلاس های درس می تواند در فضای باز برگزار شود. در بعضی شهرها و روستاها که هوا مناسب است می توان کلاس ها را در فضای آزاد برگزار کرد. در برخی نقاط هم که چنین امکانی وجود ندارد، می توان در شرایطی که تهویه هوا وجود دارد و فاصله دومتری رعایت می شود و ماسک زده شده، کلاس ها را برگزار کنند.

چاره دیگری نیست. اما در نقاطی که امکانات وجود دارد، آموزش باید از راه دور باشد. با اینکه بچه ها خسته می شوند و بسیاری از موارد اجتماعی شدن و مسائل دیگر نیز باید از طریق مدرسه به کودک آموزش داده شود، ولی شرایط در همه جای دنیا به گونه ای است که همه اصول سابق را برهم ریخته است. ما می گوییم بگذارید دوهفته دیگر بازگشایی را انجام دهید تا ببینیم شرایط چگونه است. آن وقت تصمیمی که گرفته می شود را همه اجرا کنند.

اینکه می گویند همه مدارس باید حضوری باشد، شدنی نیست. چرا نباید آنهایی که امکانات کافی دارند، مجازی آموزش ببینند؟ اگر آموزگاری بگوید بلد نیست به شیوه مجازی کار کند، مشکل از خودش است و تاکنون باید یاد می گرفته است. آموزش از راه دور را باید در نقاطی از کشور که می توانست پیاده شود، اجرا می کردند.

بازگشایی مدارس در روز گذشته اشتباه بود

مردم نگرانند. و با این گونه مسائل نگرانی شان بیشتر از گذشته می شود. آنها مردد مانده اند در اینکه اگر بچه هایشان را به مدرسه نفرستند، از آموزش عقب می مانند و اگر هم چنین کنند جان فرزندان خود را به خطر انداخته اند. بدیهی است که بچه ها باید به مدرسه روند اما در نظر گرفتن شرایط نیز مهم است. بازگشایی مدارس در روز گذشته اشتباه بود. باید موعد بازگشایی را همان اول مهر اعلام می کردندتا ببینیم شرایط چه می شود.

برخی مدارس تعهدی از خانواده ها اخذ کردند که اگر مشکلی از نظر بیماری برای فرزندان آنها پیش امد، مسئولین مدرسه هیچ مسئولیتی ندارند.

این گونه نمی شود که توپ را به زمین مردم بیندازیم. همه باید تلاش کنند برنامه آموزشی مدارس با کمترین آسیب به جان مردم عملیاتی شود وگرنه همیشه توپ را به زمین دیگری انداختن، کار آسانی بوده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • بدون نام

      این خانم همونی نبود که اسفند ماه پارسال مخالف قرنطینه شهرهای آلوده بود؟ می گفت قرنطینه مال قرن 19 بوده!!!

    • بدون نام

      این پیرزن هم با خودش گفته مگه من از پیرمردهای زهوار دررفته هشتاد، نود ساله کمترم؟ چرا اونا مطرح باشند و من مطرح نباشم؟ همه حرفهاش در این مدت فقط برای مطرح کردن خودش بوده. یک مشت احمق هم به حساب اینکه او پیرمرد نیست و پیرزنه ازش حمایت میکنند. محاله بتونی یک آدم درست و حسابی در کل این مجموعه پیدا کنی. پیرمردهاشون و پیرزنهاشون جفتشون سر و ته یک کرباسند.

    • ۰۰۰

      خانم دکتر خب شما بهشون تاکید کنید که اشتباه محضه

    • بی نام

      ای بابا ضدعفونی کجا بود ..همش الکیه ..فقط بلدن بگن...بچه های مردم بدبخت چه گناهی دارند...امار را میخواهن بالاتر ببرند...کوچیک و بزرگ همه بگیرند ..

    • بنام قانون

      جالب اینجاست امروز رفتم کتابای پسرمو بگیرم بم میگن باید رضایت بدین که در صورت مبتلا شدن به بیماری مسولیت به عهده ی خودتونه گفتم من کلا بچمو نمیفرستم صرفأ جهت اخذ کتابا اومدم خودم تو خونه باش کار میکنم وقتی بزرگا یکی در میون رعایت میکنن وای بحال بچه ها نباید از یه بچه انتظار داشت که دست به چشماش نزنه یا پاکنشو به دوستش نده درسته بی عقلی از یه سری مسولین صورت گرفته و مدارس بازگشایی شده ولی والدین نباید بچه هارو تو همچین شرایطی بفرستن حالا یه سال دیرتر دکتر مهندس بشن..

    • بدون نام

      کو گوش شنوا

    • محمد

      کجا درست مملکت پارک محل ما قیامت مدرسه هم همین

    • م

      به خدا قسم من معلم ابتدایی هستم، هیچ پروتکلی در مدارس رعایت نمیشه و منتظر یک فاجعه انسانی باید باشیم، بچه ها مثل قبل، زنگ های تفریح بدون هیچ نظارت و مراقبتی به تفريح و بازیشون مشغولند و احساس میکنم به طور عمد، این کار میشه.

    • کاربر

      کنکور درست بود؟

    • بدون نام

      من معلم ریاضی هستم اصلاآموزشفوری و بدون برنامه ریزی کارائی نداره.اولا که در هر کلاس دو سوم بچه ها نیستند و من معلم باید در ۳۰ دقیقه چطوری درس بدم و تمرین حل کنم.تا دو تا تمرین حل می کنم زنگ میخوره.بعد فضای روانی کلاس بسیار ترسناک و از صورت بچه ها خوشت و نگرانی مبرهن. به نظر من که ۳۴ سال در حال تدریس ریاضی هستم اصلا به هیچ وجه بازگشائی مدارس بااین همه تعجیل و معضلات دیگر کارائی ندارد.

    • بدون نام

      این دولت با این کار کلکسیون دسته گلهاش رو کامل کرد

    • بدون نام

      اونی که باید بفهمه خودش رو زده به خواب بعد میگه بچه شما هم مثل بچه ی من میمونه فکر کرده بچه ی ما هم تو کلاس تک نفره درس می خونه

    • نامدار

      دکتر جان جلوی ضرر رو هر وقت ک بگیری منفعت هنوزم دیر نشده، ملت فهیم اینارو میدونن اینارو مستقیم ب کسانی بگید که باید

    • یاحق

      خانم دکتر بچه ام شاد جدید را نصب کرده و می گوید عالی شده پس هر خانواده می تواند در خانه کمک کند بچه تمام امکانات را در شاد دارد البته در شبکه اجتماعی ایتا هر مدرسه هم آموزش دبیر خود را گذاشته تنوع دبیر وتنوع رسانه سروش ایتا بله کانال شبکه آموزش در پیام رسانها هم خانواده را و هم کودک را از نگرانی درآورده در هر حال ۱۵ شهریور را اول مهر در نظر بگیرید به هر حال باید مدارس بازگشایی می شدند حضوری و غیر حضوری بحث جداگانه است و از اول اختیاری بود

    • بدون نام

      خانم محرز شما که خیلی نگران محرم بودی ای کاش نگران بچه مدرسه ای بودی شما که نماینده سازمان بهداشت جهانی هستی شاید میخواهی امار کرونا بالا بره

    • بدون نام

      چقدر حرف زدی

    • بدون نام

      اصلا اینطور نیست

    • نازی

      درود بر تو باد

    • بدون نام

      بالاخره حرف اول و آخر رو درمورد کرونا کی میزنه تو این مملکت؟عجب بلبشویی

    • بدون نام

      ریس جمهور فعلا خواب هستند.
      قراره جمعه از خواب بیدار شوند و ببینند که... مدارس باز شده.
      شاید این جمعه شاید هم جمعه های بعد...

    • بدون نام

      کاملا صحیح گفت.

    • بدون نام

      کاملا صحیح گفت.

    • دل

      تا حالا کجا بودی هنوز دیر نشده

    • بچه مرشد

      دولت هرتی پرتی. هر کسی یه چیزی میگه

    • بدون نام

      نه طوره خدا اگه بچه چیزیش شد
      براشون مدارس بچه تولیدمی کنن
      بروعموچرابراشمال وکثافت کاری کنا ر
      ساحل تن وبدنتون نلرزید هرکی نگرانه گوربابا درس نفرسته بچه اش
      رومدرسه چه پرمدعا

    • بدون نام

      يعني يه كاري كردن توش موندن حالا اينا عقل ندارن خانواده ها چرا بچه هاشونو فرستادن

    • فریدون ارشدی

      کاملا بازکردن مدارس اشتباه بزرگ وغیرقابل جبران انشااله اقای وزیر جواب قانع کننده بیابدوگرنه تمام اتفاقات راباید جوابگو باشدمردم جگرگوشه هاشون راازوززیر سلامت میخوان

    • بدون نام

      واقعا اشتباه بود فرستادن به سوی مرگ من که بچه هامو نذاشتم برن مدرسه هرچه بادا بادا

    • بدون نام

      خدایا همشونو لعنت کنه آخه ما باید چکار کنیم می فرستیم کرونا میگیره نمی فرستم از درس عقب می مونه

    • بدون نام

      نه به اون اوایل سال که کوچه خیابونارو بسته بودن که حتی نانوایی هم نمی‌توانستیم بریم وایستاده بودن ورودی شهرا و مردم رو جریمه میکردن که چرا از خونه اومدید بیرون ونه به الان که مدرسه ها بازه وحضوری برید درس بخونید الان که وضعیت از عید هم که بدتره آخه شما خودتون هم نمی‌دونید چیکار دارید میکنید ملت دست شما موندن بخدا هردم ازین باغ بری میرسد

    • هموطن

      چطور شد!؟ وزیر اموزش پرورش که میگه با کارشناسان امر همفکری کردیم و مدارس بازگشایی کردیم! این خانم که عضو ستاد مبارزه باکرونا هست مخالفه!؟ پس با کی مشورت کردین شما که همه متخصصان میگن ما مخالفیم!؟ نکنه با موسس و مدیرهای مدارس غیرانتفاعی مشورت وهمفکری کردین!!!

    • بدون نام

      من یه معلمم ، امروز که در کلاس بودم تعداد دانش آموزان در کلاس ۲۰ نفر بود وهیچ فاصله اجتماعی رعایت نشده بود .بچه ها پیش هم بودند.

      پاسخ ها

      • ناروی

        واقعیان

    • ۰۰۰۰۰۰۰۰

      خدا ازتون نگذره قاتلا

    • مینا

      مینو جان زود تر میگفتی

    • بدون نام

      به خرگوش میگیدفرارکن به سگ میگید بگیرش ! این سیاستهای دوگانه باعث نابودی جامعه میشود

    • بدون نام

      ضمن تشکر از نظرات ارزنده خانم دکتر بهتر است مسولین محترم یکپارچه وبا نهایت لطف جان مردم را با جان عزیز خودشان مقایسه کنند آنوقت بررسی کنند انسانهای آموزش دیده در مدرسه با احتساب خطر انتشار در خانواده ها لازم است یا می توانند انسانهای سالم وآموزش دیده مجازی راترجیحآ برای آینده کشور عزیزمان تربیت نمایند .

    • الفت

      هیچ اشکالی نداره اتفاقاکاردرستی بود
      این همه شغل بدون رعایت پروتکل بهداشتی فعالیت میکنه
      اتفاقایواش بواش داشت بارعلمی کشورمیومدپایین
      لابدمیخاستین تاکشف واکسن کل مدارس تعطیل میشد

    • اولیا

      مسولین محترم که تصمیم گرفته اید برای بازگشایی مدارس امروز مجبور بودم که به خیابانهی کرج برم برای خرید مدرسه دقیقا مثل قبل از دوران کرونا پیاده رو وخیابانها شلوغ شده است زحمت کادر در مانی را اموزش وپرورش زیاد کرده است امسال مجازی انجام میشد خیلی بهتر بود ادم های باسواد گرفتا ر کردید همه رو!؟

    • بی نام

      خدا خیرت بده ماکه خودمونوکشتیم نمی دونم دولت چه فکری توسرش داره

    • بدون نام

      خوب می دونن بچه های بیگناه مبتلا میشن که تعهد می‌گیرند.وزیر بی فکر

    • ف

      میگن تا ارتباط چشمی و عاطفی بین معلم و
      شاگرد برقرار شه در صورتی هر دو از هم
      می ترسن و وحشت دارن چون به عنوان فردی که ممکنه نا خواسته منجر به مرگت شود باید ازش فرار کرد

    • ل،خ

      خیر نبینن که حرف تمام دکترا براشون اهمیتی نداره فقط کله ی پوکشو هی فشار میده درو دیوار واصرار داره این بچه های معصومو به قتلگاه ببره خیر نبینید الهی یه مشت بیسواد بزک کرده وزیر وزرا

    • متین

      مینو خانم به عنصر نفوذی سازمان بهداشت جهانیه، همه حرف هاش دروغه.
      آینده ثابت می‌کنه اینها همش نقشه بوده.

    • بدون نام

      اصلا فاصله گذاری در مدرسه امکان نداره بچه های کلاس اول روز شنبه به مدرسه رفتن و همون شب دختر من تب ،آبریزش بینی و سردرد داشت.کی جوابگوی بی کفایتی یه سری ادمه؟

    • بدون نام

      اصلا یه سر به مطب پزشکا بزنید هنوز تاشروع پاییز چندوقتی مونده احیانا دکتراهم باید به کسب وکارشون برسنداین فصل رونق کارشونه اخه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج