بررسی ورود فاضلاب به رودخانه کارون توسط مجلس
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: نقاطی که فاضلاب به کارون میریزد، شناسایی شده و قرار است هفته آینده در کمیسیون عمران راهکارهایی برای جلوگیری از ورود فاضلاب به کارون ارائه کنیم؛ قرار است تا یک ماه آینده این بحث تعیین تکلیف و از ورود فاضلاب به کارون جلوگیری شود.
خبرگزاری ایسنا: رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: نقاطی که فاضلاب به کارون میریزد، شناسایی شده و قرار است هفته آینده در کمیسیون عمران راهکارهایی برای جلوگیری از ورود فاضلاب به کارون ارائه کنیم؛ قرار است تا یک ماه آینده این بحث تعیین تکلیف و از ورود فاضلاب به کارون جلوگیری شود.
محمدرضا رضایی کوچی در گفتوگویی در خصوص آخرین تصمیمات برای حل مشکلات آب و فاضلاب خوزستان اظهار کرد: در طرح آبرسانی غدیر که شهرهای اصلی استان خوزستان را تحت پوشش قرار میدهد، اعتبارات زیادی هزینه شده اما این طرح کامل نیست و قرار است تا پایان امسال، باقی مانده کار اجرایی شود.
وی افزود: با اجرای کامل طرح غدیر، میتوانیم شاهد پایداری در آبرسانی به شهرهای خوزستان باشیم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آبی که با طرح غدیر میآید با آبی که از کارون برداشت میشود، ترکیب میشود و در اختیار مردم قرار میگیرد بنابراین نباید آب کارون آلوده شود. کارون در نقاط بسیاری آلوده میشود و فاضلابهایی که وارد این رودخانه میشود، آب کارون را آلوده میکنند.
وی افزود: نقاطی که فاضلاب به کارون میریزد، شناسایی شده و قرار است هفته آینده در کمیسیون عمران راهکارهایی برای جلوگیری از ورود فاضلاب به کارون ارائه کنیم؛ قرار است تا یک ماه آینده این بحث تعیین تکلیف و از ورود فاضلاب به کارون جلوگیری شود.
رضایی کوچی بیان کرد: فرسودگی شبکههای آب، مهمترین مساله در آبرسانی به شهرها و روستاهای خوزستان است.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از شبکههای آب در خوزستان آلوده هستند، گفت: آب از دوردست با هزینه بسیار به شهرها میرسد اما در شهرها به دلیل فرسودگی شبکه، هدر میرود.
رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: قرار است حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد تومان برای اصلاح شبکه آب شرب در شهرهای خوزستان هزینه و این شبکه اصلاح شود. بر اساس برنامه زمانبندی، قرار است با همکاری آبفای کشور در سه مرحله، این اعتبار تامین و کار اصلاح شبکه آب خوزستان انجام شود.
نظر کاربران
مجلس بیاد گیلان زرجوب مارو ببینه تمام فاضلاب های گیلان تو دریا و رودخانهها ست روسای محیط زیست خوابند هیچ کشوری فکر نکنم این بلا رو سر ملتش بیاره
تا بیاو ورود کنه ۶۰سال گذشته