شکایت از نامادری بعد از مرگ مشکوک پدر
زن میانسال که به اتهام قتل عمد همسرش در شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شده مدعی است که وی در یک حادثه فوت کرده و قتلی در کار نبوده است.
روزنامه ایران: زن میانسال که به اتهام قتل عمد همسرش در شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شده مدعی است که وی در یک حادثه فوت کرده و قتلی در کار نبوده است.
رسیدگی به این پرونده از ۳ سال پیش با اعلام خبر مرگ مردی میانسال در خانهاش در دستور کار پلیس قرار گرفت و جسد مرد ۷۰ ساله به سبب مشکوک بودن مرگش به پزشکی قانونی منتقل شد.
ناهید همسر دوم این مرد که به پلیس خبر داده بود در اظهاراتش به مأموران گفت: چند ساعت پیش من از محل کارم به خانه آمدم و متوجه شدم که همسرم هادی زمین خورده و بیهوش شده است. همان موقع با اورژانس تماس گرفتم و تکنیسینهای اورژانس پس از حضور در خانه و بررسی حال همسرم اعلام کردند که او چند ساعت قبل فوت کرده است. من و هادی ۲۵ سال پیش باهم ازدواج کردیم و زندگی خوبی هم داشتیم زمان حادثه من در محل کارم بودم و افراد حاضر در محل کارم میتوانند ادعایم را ثابت کنند. شوهرم به دلیل اینکه کم بینا بود احتمالاً به زمین خورده و از پلهها پرت شده است.
اما کارشناسان پزشکی قانونی اعلام کردند مرگ این مرد بر اثر خونریزی مغزی ناشی از ضربهای بوده که به سرش خورده است. نظریه پزشکی قانونی موجب شد تا فرزندان مقتول علیه نامادریشان شکایت و درخواست قصاص کنند. ضمن اینکه مشخص شد فرزندان مقتول به علت اختلاف با نامادریشان به خانه پدرشان رفت و آمد هم نمیکردند.
یکی از فرزندان مقتول گفت: پس از فوت مادرم، زنی را برای مراقبت از پدرمان استخدام کردیم و چند سال بعد متوجه شدیم که همان زن با پدرمان ازدواج کرده است. او از پدرمان خیلی جوانتر بود و به دلیل اینکه پدرمان اموال زیادی داشت با او ازدواج کرده بود همین مسأله هم باعث شد اختلافاتی بین ما بهوجود آید و فقط با پدرمان تلفنی در ارتباط بودیم.
با شکایت اولیای دم ناهید به اتهام قتل بازداشت شد. اما او از همان ابتدا منکر قتل شد و به مأموران گفت: فرزندان شوهرم از من خوش شان نمیآمد به همین خاطر اصلاً به خانه ما نمیآمدند. هادی هم چند وقتی بود که قصد داشت ملکی را به نام من سند بزند و چند ماه قبل دستنوشتهای به من داد که ملک را به من بخشیده است تا بعد از مرگش من بیسرپناه نباشم.
به رغم انکارهای متهم کیفرخواست علیه او صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. اما متهم تحت محاکمه قرار گرفت و از اتهام قتل عمد تبرئه شد. این رأی مورد اعتراض اولیای دم قرار گرفت و دیوان عالی کشور نیز اعتراض را وارد دانست و پرونده را برای رسیدگی دوباره به دادگاه کیفری استان تهران ارسال کرد و صبح دیروز پرونده در شعبه ۲ مورد رسیدگی قرار گرفت.
در جلسه رسیدگی به این پرونده یک بار دیگر اولیای دم خواستار قصاص متهم شدند.
در ادامه ناهید گفت: من چون بدون اطلاع فرزندان شوهرم با او ازدواج کردم، فرزندانش من را دوست نداشتند و به خانه ما رفت وآمد نمیکردند. من شوهرم را نکشتم او این اواخر دچار کم بینایی شده بود. به همین دلیل هم از پلهها پرت شده است.
در ادامه وکیل متهم گفت: مرگ مقتول اصلاً به نفع موکل من نبوده، چراکه قرار بود ملکی چندصد میلیونی به نامش شود و اگر مقتول زنده بود خیلی زود این ملک به نامش میشد ضمن اینکه پزشکی قانونی هم اعلام کرده نمیتواند تأیید کند ضربهای به سر مقتول وارد شده باشد. مدارکی هم داریم که نشان میدهد در زمان مرگ موکل من در خانه نبوده است. همچنین به محض این که او با جسد شوهرش روبهرو شده با اورژانس و پلیس تماس گرفته است. بنابراین هیچ دلیلی علیه موکل من وجود ندارد و من خواستار برائت او هستم.
با توجه به ادعایی که هر دو طرف پرونده مطرح کردند قضات، پرونده را برای روشن شدن ماجرا به دادسرا برگرداندند تا تحقیقات بیشتری در خصوص این پرونده صورت گیرد.
نظر کاربران
۲۵ سال پدرتان را تر و خشک کرده حالا باید جوابش دادگاه بازی باشه پدرحق زن و زندگی داشته جرم کرده
پاسخ ها
پدر میانسال با هفتاد سال سن دیگه کهنساله عمو.اگر زن بود و 35 ساله می نوشتی زنی میانسال 50 ساله بوده می زدی کهنسال 70 ساله بوده که تیتر می زدی فرفوت و روبه موت
احتمالا زن کلید خانه را به کسی داده تا کلک پیرمرده را بکنند ،از ان طرف هم از قبل دست نوشته هم گرفته که ان دست نوشته یک سند است و با ان می تواند ملک مورد نطر را بگیرد، این مشکل را ماهم داشتیم و دست نوشتی معمولی داشت و دادگاه همان را ملاک قرار دادو ما کاری نتوانستیم بکنیم و حتی علت مرگ برادر مان را هم نتوانستیم درست حسابی از پزشکی قانونی بگیریم،چون پزشکی قانونی فقط اعلام میکند اصابت جسم سخت به سر، حال این اصابت ممکن است در اثر ضربه یا سقوط باشد،اما مصرف سموم را خیلی خوب تشخیص میدهند، باید پلیس اگاهی قوی داشته باشیم تا حقایق را کشف کندکه درحال حاضر زنان اینچنینی یک گام از پلیس و پزشکی قانونی جلو هستند.
پاسخ ها
با احتمالا واما اگر در مورد مردم قضاوت کردن یک نوع بیماریی وتو هم هست نابغه بهتر بیشتر فکر کنی و منطقی تر حرف بزنی
از کجا معلومه کار بچه ها نبوده باشه عصبانیت و عقده از پدر و آشتی ندادن آنها توسط پدر می تونه کینه ای عمیق تو دل آنها کاشته باشه اگر زن شاهد داره دلیلی نداره تبرئه نشه
هیچوقت قضاوت نکنیدبجزخداکسی نمیداندشاید بعضی زندگیها مشابه باشد اما همه اختلافهامشابه نیستن همسردوم اگریکنفربدشد دلیل نمیشه همه بدباشن بسپارید به زمان همچی حل میشه