۱۰۳۰۹۲۷
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

گالری گردی با حال و هوای محرمی

این روزها که گالری‌ها ملزم به رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی هستند، برخی هنوز برگزاری نمایشگاه‌های هنری را به صورت حضوری تدارک دیده‌اند.

خبرگزاری ایسنا: این روزها که گالری‌ها ملزم به رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی هستند، برخی هنوز برگزاری نمایشگاه‌های هنری را به صورت حضوری تدارک دیده‌اند.

در این میان تعداد دیگری از گالری‌ها نیز به دلیل افزایش میزان مبتلایان به بیماری کووید ـ ۱۹، تصمیم گرفته‌اند که فعالیتشان را به دنیای مجازی محدود کنند. نمایشگاه هایی که این روزها برخی از آنها با حال و هوای محرمی در حال برگزاری هستند.

مروری دارد بر برخی از نمایشگاه‌هایی که به صورت مجازی و حضوری در این ایام برپا هستند.

*******

نمایشگاه «نقاشی قهوه خانه» در گالری مهرسان

نمایشگاه «نقاشی قهوه خانه» شامل پرده های مذهبی با مضامین حماسه کربلا در نگارخانه مهرسان برگزار می شود.

گالری گردی با حال و هوای محرمی

این نمایشگاه منتخبی از آثار مجموعه جواد عقیلی آخرین بازمانده از نسل نقاشان قهوه خانه ای است که در ۴۰ سال آنها را حفظ، مراقبت و نگهداری کرده است.

او متولد سال ۱۳۱۵ شاگرد عباس بلوکی‌فر (نقاش قهوه‌خانه‌ای) و دانش آموخته نزد هانیبال الخاص است و تعداد زیادی از نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای را در سال‌های طولانی حفاظت و نگهداری و به معرفی این عرصه کمک مؤثر و قابل توجهی کرده است.

در این مجموعه آثار نقاشانی همچون محمد مدبر، عباس بلوکی فر، حسن اسماعیل زاده، حسین همدانی، فتح الله قوللر، محمد فراهانی و علی اکبر لرنی برای تماشای علاقمندان ارائه شده است.

نمایشگاه «نقاشی قهوه خانه» از سوم شهریور تا ١٠ مهر ٩٩ در نگارخانه پردیس فرهنگی هنری مهرسان واقع در میدان انقلاب، ابتدای خیابان کارگر شمالی، بالاتر از خیابان فرصت شیرازی دایر خواهد بود.

اجرای زنده پرده «کآرام جانم می‌رود» در فرهنگسرای رسانه

ویژه برنامه «کآرام جان می‌رود» به همت فرهنگ‌سرای رسانه و معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ویژه اهالی رسانه و عزاداران حسینی برگزار می‌شود.

گالری گردی با حال و هوای محرمی

این برنامه با اجرای مجید یراقبافان، قرائت شعرخوانی شاعران آیینی، سخنرانی مذهبی، مداحی مداحان اهل بیت(س) و حضور هنرمندان عاشورایی از ششم تا دهم محرماه (۴ تا ۹ شهریور) از ساعت ۲۰:۴۵ تا ۲۲ میزبان عزاداران حسینی است.

محمدرضا پورزرگری قاری بین‌المللی آغازگر تجمع حسینی اهالی فرهنگ و رسانه است و اجرای زنده ترسیم پرده عاشورا توسط استاد محمدرضا محمدحسین از دیگر بخش‌های این برنامه است.

«کآرام جان می‌رود» با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز فرهنگ‌سرای رسانه واقع در ابتدای خیابان پاسدارن، خیابان گل‌نبی، خیابان ناطق نوری، میدان قبا برگزار می‌شود.

«آشفتگی» در گالری سایه

نمایشگاه گروهی نقاشی، حجم، عکس «آشفتگی» تا ۱۲ شهریورماه در گالری سایه برقرار است.

گالری گردی با حال و هوای محرمی

در این نمایشگاه آثار هنرمندانی همچون مهزیار ارجمندنیا، محمد اسدی، امیر اسکندری، مهرداد ایروانیان، بابک بهارستانی، محبوبه پرنیان، سارا رشیدی، افسون سوری، آناهیتا فرشچی، الهام قربانی، هما منصوری، کوشا موسوی، سیامک نصر، پریا نمک شناس، کیومرث هارپا و بهنام ولدوند ارائه شده است.

گالری سایه در خیابان کریم‌خان، خیابان سنایی، کوچه سیزدهم، پلاک ۲۱ واقع شده است.

همچنین ساعات بازدید از این نمایشگاه شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۱ تا ۲۰ اعلام شده است.

مراسم افتتاحیه نیز روز جمعه از ساعت ۱۷ تا ۲۱ برگزار می‌شود. گالری سایه پنجشنبه‌ها تعطیل است.

«اینجا، می‌شود چند وقتی ماند» در گالری زیرزمین دستان

نمایشگاه انفرادی «اینجا، می‌شود چند وقتی ماند» با آثاری از فربد الکائی تا ۱۴ شهریور ماه در گالری زیرزمین دستان برگزار می شود.

گالری گردی با حال و هوای محرمی

فرصت بازدید از این نمایشگاه هر روز به غیر از شنبه‌ها و یکشنبه‌ها از ساعت ۱۱ تا ۱۹ فراهم شده است.

گالری زیرزمین دستان در خیابان فرشته، خیابان بیدار، پلاک ۶ واقع شده است.

نقاشی هایی از حرف «الف» در گالری کاما

در نمایشگاه نقاشی «حرف اول» آثاری از پیروز پاینده در گالری کاما به نمایش گذاشته شده است؛ آثاری که تلاش می کنند رمز هستی را به زبانی ساده بیان کنند.

گالری گردی با حال و هوای محرمی

نمایشگاه حرف «الف» با نمایش آثار نقاشی پیروز پاینده از روز ۳۱ مرداد تا ۱۱ شهریور در گالری کاما برپا شده است.

پیروز پاینده درباره مجموعه نقاشی«حرف اول» می‌گوید: «حرف اول» اشاره‌ای به حرف الف است؛ الف، رمز هستی است تنها با این یک حرف ساده می شود آثاری نامحدود خلق شوند که علاوه بر زیبایی، حرکت، دور، ایستایی، سقوط و دیگر اجزای مبانی را به چالش کشید.

نمایشگاه نقاشی«حرف اول» از روز ۳۱ مرداد تا ۱۱ شهریور در گالری کاما برپاست. علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه می توانند به خیابان پاسداران، خیابان گلستان دهم، پلاک ۴۴ طبقه دوم مراجعه کنند.

یه پول خروس در گالری ثالث

نمایشگاه گروهی «یه پول خروس» از ۱۷ مرداد تا ۱۱ شهریورماه در گالری ثالث برگزار می‌شود.

گالری گردی با حال و هوای محرمی

در این نمایشگاه آثار هنرمندانی همچون میترا ارباب سلجوقی، حمید اسدزاده، لادن بروجردی، مسعود جزنی، علیرضا جوادی، حکمت رحمانی، حجت شکیبا، مجید عسگری، بهنام کامرانی، لیلا ویسمه و ... به نمایش گذاشته شده است.

گالری ثالث در خیابان کریمخان، بین ایرانشهر و ماهشهر، پلاک ۱۴۸ واقع شده است. بازدید از این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۲ فراهم است.

«صد اثر، صد هنرمند» در گالری گلستان

بیست و هشتمین دوره نمایشگاه «صد اثر صد هنرمند» که رویداد تابستانی گالری گلستان محسوب می شود، به دلیل شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا در کشور، در فضای مجازی برپا می‌شود.

این نمایشگاه از دهم مرداد تا اول مهر ماه «صد اثر صد هنرمند» در وب سایت و اینستاگرام گالری گلستان میزبان علاقه‌مندان به هنر و البته خریداران آثار هنری است. در این نمایشگاه ٢٨٢ اثر منتخب شده به نمایش و فروش گذاشته می‌شود.

در این مجموعه آثاری از پرویز کلانتری، رضا مافی، فرامرز پیلارام، پروانه اعتمادی، ناصر اویسی، اردشیر محصص، کامبیز درمبخش و ... نیز به نمایش گذاشته شده است.

قیمت آثار از ۲۵۰ هزار تومان شروع می‌شود، اما میانگین قیمت‌ها حدود یک تا پنج میلیون تومان است‌. گران‌ترین اثر هم ۹۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

کتیبه‌های «ناخوانده» و «چشم‌اندازی در مه» در گالری فرمانفرما

گالری فرمانفرما از ۲۴ مردادماه تا ۱۴ شهریور ماه میزبان دو نمایشگاه هنری «کتیبه‌های ناخوانده» با آثاری از رحمان احمدی ملکی و نمایشگاه «چشم‌اندازی در مه» با آثاری از محدثه عیوض است.

در استیتمنت نمایشگاه «کتیبه‌های ناخوانده» نوشته شده است: «نقاشی در دهه‌های اخیر، هم از نظر موضوع و هم از نظر متریال، دچار تحولات چشمگیری شده و از حیطه رنگماده‌هایی مثل رنگ و روغن، اکریلیک و سایر ابزارهای قدیمی به درآمده است، متریال‌ها و مدیاهای مختلفی را به خدمت گرفته و ساختارهای نوپدید پیدا کرده است. مجموعه "کتیبه‌های ناخوانده" در همین راستا و با استفاده از متریال‌های متفاوت به وجود آمده است.»

همچنین در استیتمنت نمایشگاه «چشم‌اندازی در مه» نوشته است: «در تردیدی گریزناپذیر میان ماندن و رفتن، رها کردن و همچنان در آستانِ در ایستادن. چونان که گویی زمان در آنی مانده باشد، زن در ابتدای ۶۰ سالگی با تردیدهایش همچنان در خود فرو رفته. بعد از ۶۰ سال وقت آن رسیده تا در میان سکوت چندساله روایتش را در این قاب‌ها بشنویم. او همچنان با نگاهی مضطرب ایستاده است؛ این قاب‌ها روایت جاودان زنان و مادرانی است که دستکم یک بار از خود پرسیده‌اند: بروم یا بمانم؟ رها کنم یا بگیرم؟ بگریزم یا بازگردم؟ و راوی این آنِ بی‌انتها چه کسی باشد بهتر از من که با او زندگی کرده‌ام؟ من که فرزند اویم. اما گل‌ها... اندک دلبستگی‌هایش، یا فراوان دلواپسی‌هایش. هر چه هست تصویرشان بر تن او افتاده.»

امکان بازدید از این نمایشگاه‌ها همه روزه به غیر از دوشنبه‌ها از ساعت ۱۲ الی ۲۰ و روزهای جمعه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ فراهم شده است.

گالری فرمانفرما در خیابان کریمخان زند، خیابان خردمند شمالی، کوچه اعرابی ۲ واقع شده است.

گالری شیرین و دو نمایشگاه هنری

گالری شیرین این روزها میزبان دو نمایشگاه هنری است. بر این اساس نمایشگاه انفرادی نقاشی نوشین ایپکچی با عنوان «اندرونی» و نمایشگاه گروهی نقاشی و مجسمه با عنوان با عنوان «خاتون خلعت‌پوش» و به کوشش معین شافعی روز جمعه افتتاح می‌شوند و تا ۲۶ شهریورماه نیز ادامه دارند.

بازدید از این نمایشگاه‌ها جمعه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ و شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۹ با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است.

گالری شیرین در خیابان کریمخان، خیابان سنایی، کوچه سیزدهم، شماره ۵ واقع شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج