آخرین وضعیت «باران»، تنها بچه شامپانزه ایران
باران تنها بچه شامپانزه ایران پس از ۳سال با دستور سازمان محیط زیست از سرپرست خود جدا شد.
خبرگزاری فارس: ایمان معماریان دامپزشک حیاط وحش و سرپرست «باران» اظهار کرد: باغ وحش ارم صبح امروز در جلسهای با استناد به صورتجلسه چهارشنبه ۲۲ مرداد دامپزشک سابق ارم را که ۳ سال به صورت داوطلبانه مراقب و سرپرست باران تنها بچه شامپانزه ایران بود را از ادامه همراهی بر اساس دستور محیط زیست منع کرد.
روز چهارشنبه ۲۲ مرداد سازمان محیط زیست از تشکیل جلسهای برای نگهداری از بچه شامپانزه ۳ ساله در ارم با این عنوان که «باران در ارم میماند» خبر داد و اعلام کرد: کارگروهی متشکل از نماینده تام الاختیار باغ وحش، نماینده اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران و نماینده دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان محیط زیست تشکیل شود که وظیفه آن ارزیابی و احصای پروتکلهای اتحادیه باغ وحش های اروپا و آسیا و ابلاغ آن به باغ وحش ارم است.
جلسه روز چهارشنبه پشت درهای بسته برگزار و صورتجلسه تصمیمات اتخاذی منتشر نشده و سرنوشت باران تنها بچه شامپانزه ایران در هاله ای از ابهام است.
نظر کاربران
چرا نظرها گذاشته نمیشه
حیاط وحش اشتب نوشتی داداش...حیـــــات وحش
به خاطر خدا اینقدر این طفلک معصوم رو آزار ندین ،کشور ما مناسب برای این بچه نیست متأسفانه تو ایران اصلا به حیوانات مظلوم خدا رسیدگی و اهمیت داده نمیشه به خاطر خدا مواظبت کنید از این بچه،
ول کنید تورو قرآن زن و بچه های مردم دارن نابود میشن شما چشبیدی به یه بچه میمون
این زبون بسته بیگناه رو تا دق ندن و نکشنش ول کن نیستن کل محیط زیست ار جنگل و دریا و حیوانات....نابود شده این بچه رو از پدرش جدا میکنن اونم تک و تنها
بزار بره یک جای بهتر . حیوان ها تو ارم همه افسرده هستند . چرا دامپزشکی که باران بهش عادت داره رو دارید ازش جدا می کنید ؟
ما داریم از گشنگی می میریم ول کن بابا
کاش منم یه شامپانزه بودم حتی شام یازده هم قبول دارم
دولت کمک کند
آخی عزیزم الان تنهاست عین بچه ایی که دنبال مادرش میگرده
پاسخ ها
منم تنهام
وقتی موز خورد پوستش بدین ما بخوریم