گربه ها یک پیرمرد ایرانی را خوردند!
پیرمرد ۸۰ ساله چند روز قبل بر اثر کهولت سن فوت کرد ولی به علت اینکه تنها زندگی می کرد کسی متوجه رخت بر بستن وی از دنیا نشد و چند روزی جسد وی در خانه ماند.
پیرمرد ۸۰ ساله ماهشهری که در شهر چمران زندگی می کرد، تنهایی زندگی اش را با گربه هایی که خود تربیت کرده بود در یکی از مناطق زاغه نشین این شهر پر می کرد و هر روز بخشی از غذای خود را به گربه هایش می داد تا آنها وسیله ای برای پر کردن روزهای سخت تنهایی باشند.
پیرمرد ۸۰ ساله چند روز قبل بر اثر کهولت سن فوت کرد ولی به علت اینکه تنها زندگی می کرد کسی متوجه رخت بر بستن وی از دنیا نشد و چند روزی جسد وی در خانه ماند اما گربه هایش بعد از چند روز گرسنگی را تحمل نکردند و پیرمرد را طعمه خود قرار دادند.
سرانجام یکی از همسایگان که غیبت پیرمرد را طولانی می دید به منزلش رفت و بعد از اینکه متوجه شد بوی بدی از داخل خانه به مشام می رسد اقدام به گشودن در کرد و با جسد پیرمرد ۸۰ ساله ای مواجه شد که صورتش به صورت کامل طعمه گربه هایش شده بود.
وی فورا این پیرمرد را به مراجع قانونی تحویل داد تا جسد وی در اختیار پزشک قانونی قرار بگیرد. پزشک قانونی شهرستان ماهشهر نیز مرگ وی این پیرمرد را ناشی از کهولت بالا سن تشخیص داد و اینگونه پرونده زندگی پیرمردی که غذای خود را با گربه هایش تقسیم میکرد در این دنیا بسته شد.
منبع : مهر
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
bichareeeeeeeeeeee
من تو این شهر زندگی میکنم ولی چیزی نشنیدم.حالا اینا این خبرو از چه منبعی درج کردن نمیدونم .
از قدیم گفتن گربه جماعت بی چشم و روست.
با اینکه سگ نجسه ولی اونقدر وفادار هست که وقتی صاحابش بمیره اونقدر کنار جسدش زوزه میکشه که خودشم کنار صحابش میمیره.
لعنت به نزدیکانش که سری به او نمیزدند
ey vay bandeye khoda,migan gorbe bi cheshmo rue
اینکه میگن گربه حیون بی چشم ورویی است راست میگن