۱۰۱۴۵۴۴
۳ نظر
۵۰۲۵
۳ نظر
۵۰۲۵
پ

هر مودمی که در خانه دارید در معرض هک قرار دارد

یکی از دستگاه‌هایی که همه ما در منزل و یا محل کار خودمان داشته و هیچ جای نگرانی بابت آن‌ها نیست مودم روتر‌ها هستند. اما به تازگی محققان آلمانی به نتایجی رسیده‌اند که نشان می‌دهد همه مودم‌هایی که در خانه داریم در معرض خطرات نفوذ و هک قرار دارند.

شهر سخت افزار: یکی از دستگاه‌هایی که همه ما در منزل و یا محل کار خودمان داشته و هیچ جای نگرانی بابت آنها نیست مودم روترها هستند. اما به تازگی محققان آلمانی به نتایجی رسیده‌اند که نشان می‌دهد همه مودم‌هایی که در خانه داریم در معرض خطرات نفوذ و هک قرار دارند.

محققان موسسه امنیتی و مخابراتی فرانهافر (FKIE) در بررسی اخیر خود که روی ۱۲۷ مدل مودم روتر خانگی صورت گرفته است به این نتیجه رسیده‌اند که حتی با بروزرسانی به آخرین فریمور نیز می‌توان به این مودم‌ها نفوذ کرد.

هر مودمی که در خانه دارید در معرض هک قرار دارد

طی گزارشی که ZDNet در این مورد منتشر کرده ۴۶ روتر خانگی ظرف یک سال اخیر هیچ به روزرسانی امنیتی دریافت نکرده‌اند. برخی از روترها نیز ظرف ۵ سال گذشته هیچ به روزرسانی نداشته اند و این مساله بر آسیب پذیری آنها می افزاید.

نکته نگران کننده دیگر وجود صدها آسیب پذیری شناخته شده در اکثر روترهای مورد بررسی بود. عرضه میان افزارهای جدید برای روترها توسط شرکت ها بدون برطرف کردن آسیب پذیری های امنیتی صورت می گیرد. لذا با این کار نگرانی های امنیتی برطرف نمی شود.

آقای یوهان وم دراپ، به عنوان یکی از محققان فعال در دپارتمان دفاع و تحلیل سایبری این موسسه به ZDNet گفته است:

بسیاری مودم‌ها رمزهای عبوری دارند که شناخته شده و یا بسیار راحت است و می‌توان آنها را شکست. نکته دیگر این است که در برخی مودم‌های ساخت شرکت‌های خاص برخی کدها استفاده شده که به صورت سخت‌افزاری روی دستگاه تعبیه شده و کاربر امکان تغییر آنها را ندارد.

نکته اصلی که در این گزارش به آن اشاره شده استفاده از نسخه سیستم‌عامل مخصوص سبک استفاده از سیستم‌عامل نرم‌افزاری مودم‌هاست. آقای وم دراپ در این مورد می‌گوید:

بیشتر دستگاه‌ها از سیستم‌عامل لینوکس به عنوان هسته نرم‌افزاری امور خود استفاده می‌کنند و بنیاد لینوکس هر سال چندین مرتبه کرنل مورد استفاده در آنها را بروز می‌کند. این بدان معناست که شرکت‌های توسعه‌دهنده و سازنده مودم‌ها امکان بروزرسانی نرم‌افزاری و ارتفای سطح امنیتی دستگاه را دارند ولی به دلایل تجاری همگی آنها پس از مدتی کوتاه از ارائه بروزرسانی جدید برای دستگاه‌های خود امتناع می‌کنند و این همان نقطه‌ای است که هکرها می‌تواند از طریق آن وارد شده و دستگاه را مورد هجوم قرار دهند.

پیش از این بررسی مشابهی توسط کارشناسان امنیتی آلمانی صورت گرفته بود که نشان می داد هر روتر به طور متوسط دارای ۱۷۲ آسیب پذیری امنیتی است. همچنین در بررسی که در سال 2018 صورت گرفته بود یک موسسه آمریکایی نشان داد که از بین 186 مدل مودم روتر خانگی کوچک از 14 شرکت تولیدکننده مختلف، 83 درصد آنها معادل با 155 مدل به راحتی می‌توانند توسط هکرها مورد نفوذ قرار گرفته و متوسط تعداد آسیب‌پذیری امنیتی آنها 172 آسیب‌پذیری برای هر دستگاه بوده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بینام

    اینم ی حقه دیگه دولت خدانابودتون کنه چقدرحیله گرید

  • بدون نام

    اینم کار احمدی نژاده

  • بدون نام

    چرا جرات انعکاس حقایق را ندارید؟
    متاسفم براتون!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج