شروع نظارت پهپادی تردد خودروها در جادهها
سامانه کشوری نظارت پهپادی جادهها با حضور رئیس پلیس راهور به صورت آزمایشی در سمنان آغاز به کار کرد.
خبرگزاری تسنیم: سامانه کشوری نظارت پهپادی جادهها با حضور رئیس پلیس راهور به صورت آزمایشی در سمنان آغاز به کار کرد.
سردار سید کمال هادیانفر در آیین بهرهبرداری از سامانه کشوری نظارت پهپادی جادهها که به صورت آزمایشی در سمنان آغاز به کار کرد، گفت: این سامانه پهپادی با هدف تأمین امنیت تردد در محورهای مواصلاتی در راستای هدفگذاری کاهش تصادفات و سوانح جادهای توسط نیروی انتظامی برنامهریزی شد.
رئیس پلیس راهور با اشاره به ظرفیتهای سامانه نظارت پهپادی جادهها برای کنترل ترددها، افزود: پهپاد این سامانه ظرفیت پرواز ۱۲ ساعته تا ۳۰۰ کیلومتر به صورت رفت و برگشت را دارد.
وی تصریح کرد: اطلاعات این پهپاد به مرکز اطلاعات کنترل قرارگاه پلیس راه استان سمنان و همزمان در مرکز اطلاعات کنترل ترافیک تهران دریافت و تحلیل میشود.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: دادههای ارسالی از سامانه نظارت پهپادی در اختیار پلیس راه قرار میگیرد و عمدهترین هدف از این سامانه کشف تخلفات حادثهساز خودروها در جاده مانند سرعت و سبقت غیرمجاز و حرکات خطرآفرین رانندگان است.
هادیانفر بیان کرد: اکنون با وجود سامانه نظارت پهپادی جادهای نظارت حتی بر جادههای فرعی و روستایی امکانپذیر است.
رئیس پلیس راهور، شناسایی رانندگان حادثهساز را یکی از مزیتهای سامانه نظارت پهپادی جادهای عنوان و خاطرنشان کرد: سال ۹۷ بیش از ۱۷ هزار و ۱۰۰ نفر در تصادفات جادهای و شهری جان باختند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر مجروح و معلول شدند که سه هزار راننده مسبب این سوانح بودند.
وی به مسیر اصلی تهران ـ مشهد در استان سمنان اشاره کرد و گفت: مرحله نخست و آزمایشی اجرای سامانه نظارت پهپادی جادهای در این محور پرتردد و اصلی کشور در نظر گرفته شد تا امنیت تردد هموطنان تا جای ممکن تأمین شود.
این مقام انتظامی افزود: اجرای سامانه نظارت پهپادی جادهای، در ادامه استفاده از فناوری و تجهیزات به روز در کنترل و پایش و نظارت بر جادهها است که ابتدا در آیین اربعین سال گذشته آزمایش شد.
هادیانفر به اجرای این سامانه تا پایان امسال در استانهای دیگر کشور اشاره و اضافه کرد: محورهای شمال به جنوب استانهای فارس و سیستان و بلوچستان، جادههای طولانی استان کرمان و چهار محور پرتراکم شمالی کشور نیز در مراحل بعدی اجرای این سامانه است.
وی یادآور شد: در این سامانه نظارت پهپادی جادهای، پرنده کامل در اختیار تیم کنترل هواناجا است که دادههای آن ظرف چنددقیقه ابعاد و محل حوادث را نیز مشخص میکند و برای کمکهای امدادی، اورژانسی و پلیسی به تصادفات نیز کمککننده است.
به گفته این مقام انتظامی، برنامه جدی پلیس راه برای سال ۹۹، کاهش تصادفات بر اساس هدفگذاریهای تعیین شده است که در این مسیر از ابزارهای نوین و فناوری نیز بهرهگیری میشود.
نظر کاربران
تصادفات فوتی ما به حد استاندارد جهانی رسیده. همه این ها برای درآمدزایی است.