۹۹۴۸
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

آيس‌كافي هم هست!

اسفناج و پاي+سالادفيورنتينا+سالاداسپانيايي

تمام لوازم و مواداوليه آشپزي را آماده كنيد و وقت آن رسيده تا غذاي جديد را امتحان كنيد. فر را روشن كرده و در ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد و ۴۰۰درجه فارنهايت قرار دهيد...

اسفناج و پاي+سالادفيورنتينا+سالاداسپانيايي

مواد لازم اسفناج و پای فنا
  • روغن زيتون: به مقدار لازم
  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • پنير فتا: ۳۰۰ گرم
  • پنير چدار: ۵۰ گرم
  • ليمو: يك عدد
  • كره: يك تكه متوسط
  • اسفناج ريز: ۴۰۰ گرم
  • خمير نان‌شيريني: ۲۷۰ گرم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم
  • جوز هندي:‌يك عدد براي رنده كردن


مواد لازم دسر بستنی با پودر قهوه :
  • پودر قهوه: 4 قاشق غذاخوري
  • فندق: 100 گرم
  • شكلات: يك تخته
  • بستني وانيلي: به مقدار لازم


مواد لازم سالاد فیورنتینا
  • خيار: ۲ عدد
  • زيتون سياه: ۱۰ عدد
  • سركه بالزاميك: ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز: ۳ عدد
  • ليمو: يك‌دوم
  • فلفل چيلي قرمز: يك‌دوم
  • نعنا: ۵ تا ۶ برگ
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زيتون: به مقدار لازم


مواد لازم سالاد اسپانیایی
  • گوجه: 2 عدد
  • ريحان: يك دسته كوچك
  • سير: يك حبه
  • سركه: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • سبزي خشك: يك قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: به ميزان لازم


اسفناج و پاي+سالادفيورنتينا+سالاداسپانيايي

تمام لوازم و مواداوليه آشپزي را آماده كنيد و وقت آن رسيده تا غذاي جديد را امتحان كنيد. فر را روشن كرده و در ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد و ۴۰۰درجه فارنهايت قرار دهيد.

اسفناج و پاي فتا

تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و درون كاسه بريزيد و با هم مخلوط كنيد و ۳۰۰ گرم پنير فتا را ريز ريز كرده و در آن رنده كنيد و مقداري فلفل قرمز و خلال پوست ليمو به همراه مقداري روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. مواد را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كنيد. ماهي‌تابه را روي گاز قرار دهيد، مقدار كمي روغن زيتون و يك قالب كوچك كره درون آن بريزيد. بگذاريد تا كره آب شود. نصف اسفناج را به آن اضافه كنيد. خمير نان شيريني را از يخچال بيرون بياوريد، يك كاغذ روغني بزرگ را روي يك سطح صاف پهن كنيد كه حدودا طول آن ۵۰ سانتي‌متر باشد.

روغن زيتون را روي كل كاغذ روغني بماليد. ۴ ورق از خمير نان شيريني را به شكل مستطيل برش دهيد. تمام لبه‌ها را بپوشانيد به اين شكل تمام كاغذ را مي‌‌پوشاند و همچنين به مقدار كمي روغن زيتون به دورتادور آن بماليد. مقداري نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز را اضافه كرده و براي هرلايه خمير اين كار را تكرار كنيد. دقت كنيد تا اسفناج به‌خوبي با كره و روغن زيتون تفت داده شود. هنگامي كه اسفناج به‌خوبي آماده شد، زيرگاز را خاموش كرده و آن را به مخلوط تخم‌مرغي كه از قبل آماده كرده‌ بوديم اضافه كنيد. به‌خوبي هم بزنيد و با دقت كاغذ روغني و خميرها را داخل يك ماهي‌تابه قرار دهيد درنتيجه لبه‌هاي كاغذ كمي به داخل ماهي‌تابه مي‌رود آن را كمي بالا بكشيد تا بعد از پخت به راحتي بيرون بيايد بعد مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج را كم‌كم به داخل ماهي‌تابه بريزيد و آن را پهن كنيد و روي مواد را مجددا با خمير شيريني پر كنيد پنير چدار هم روي آن بپاشيد و آن را در فر در دماي متوسط و براي چند دقيقه قرار دهيد. بعد ماهي‌تابه را در قسمت بالاي فر به‌مدت ۱۸ تا ۲۰ دقيقه تا زماني كه كاملا طلايي شود قرار دهيد. پس از ۲۰ دقيقه آن را بيرون آورده و چك كنيد. ظرف چوبي يا حتي سراميكي براي سرو آن تهيه كنيد. ماهي‌تابه را روي گاز قرار داده و از هر ۲ طرف كاغذ روغني را گرفته و با دقت و به آرامي آن را از ماهي‌تابه بيرون بياوريد و در ظرف خود قرار دهيد. پاي اسفناج شما آماده است، از خوردن آن لذت ببريد.

سالاد فيورنتينا

ابتداخيارها را شسته و با يك چنگال روي آن‌ها را شيار دهيد و خيار را گرد گرد برش بزنيد و درون كاسه بريزيد. زيتون‌هاي سياه را از هسته جدا كنيد و برش بزنيد و به خيارها اضافه كنيد. سركه بالزاميك را همراه با نمك و فلفل به آن اضافه كنيد. بعد كمي آنها را با هم مخلوط كنيد و پيازها را خلال كرده و درون ظرف بريزيد. حالا روغن زيتون را به مواد اضافه كرده و مقداري آب تازه ليمو را در آن بچكانيد و با قاشق آن را به هم بزنيد. فلفل چيلي قرمز را درون سالاد ريز كرده و برگ‌هاي تازه نعنا را خرد كرده و به سالاد اضافه كنيد. سالاد آماده است هنگام سرو سالاد يادتان باشد مقدار كمي روغن زيتون روي آن بريزيد تا براق شود.

سالاداسپانيايي

گوجه‌ها را شسته و آن‌ها برش بزنيد و درون كاسه‌اي بريزيد. مقداري ريحان و سير را داخل همزن برقي ريخته و به گوجه‌ها اضافه كنيد. كمي نمك و فلفل به آن بزنيد درون كاسه سالاد روغن زيتون و سركه اضافه كنيد و به‌خوبي به هم بزنيد تابه خورد گوجه‌ها برود. سالاد خود را با سبزي‌هاي خشك كامل كرده تا مزه واقعي سالاد را احساس كنيد و در آخر تزئينات را فراموش نكنيد. از برگ‌هاي ريز ريحان استفاده كنيد قطعا لذت خواهيد برد.

بستني با پودر قهوه و فندق

توجه داشته باشيد كه بايد قهوه و فندق به‌صورت پودر در بيايد. سپس آن را درون مخلوط‌كن بريزيد در مرحله دوم هم شكلات را تكه تكه كرده و به مقدار قبلي داخل مخلوط‌كن اضافه كرده و اين حركت را دوباره تكرار كنيد تا يك پودر يكدست از قهوه، شكلات و فندق به دست آوريد. پودر را از مخلوط‌كن به داخل ظرف ريخته و آن را آماده كنيد. بستني را از فريزر دربياوريد و با قاشق اسكوپ‌دار آن را درون ظرف حاوي پودر مخصوصي كه درست كرده‌ايد بچرخانيد تا كاملا بستني به آن آغشته شود. سپس آن را داخل فريزر قرار دهيد و هنگام سرو بيرون بياوريد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

اسفناج و پاي+سالادفيورنتينا+سالاداسپانيايي


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج