طرز تهیهی کیک سه شیر؛ ترس لچس خوشمزه
در این مطلب طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی یا «ترس لچس» (Tres leches cake) را به شما آموزش میدهیم که یک کیک خیس بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.
مجله دیجیکالا - مریم ابراهیمی: در این مطلب طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی یا «ترس لچس» (Tres leches cake) را به شما آموزش میدهیم که یک کیک خیس بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.
طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی شبیه کیک اسفنجی ساده است، با این تفاوت که بعد از پخت، آن را در ترکیبی از ۳ نوع شیر میخیسانند. نمونههای دیگری از کیک خیس مانند تیرامیسو (Tiramisu) در کشورهای دیگر هم وجود دارد.
پختن کیک سه شیر اصلا سخت نیست، اما نیاز به زمان زیادی برای استراحت در مراحل مختلف دارد. در نتیجه بهتر است این دسر خوشمزه و تازه را از روز قبل برای مراسم یا مهمانی آماده کنید. این کیک در کنار قهوه و چای یکی از خوشمزهترین عصرانهها برای فصل بهار و تابستان است.
مواد لازم (برای ۶ نفر)
- آرد سفید: ۱٫۵ پیمانه
- شیر: ۲۵۰ میلیلیتر
- شکر: یک پیمانه
- خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
- شیر عسلی: ۲۰۰ میلیلیتر
- شیر نارگیل: ۲۵۰ میلیلیتر
- تخم مرغ: ۵ عدد
- کرهی آب شده: نصف پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک سه شیر
۱. تخم مرغها را از قبل بیرون بگذارید تا همدمای محیط شوند؛ سپس آنها را همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید.
۲. باید تخم مرغ و شکر را آنقدر هم بزینید تا مانند تصویر کرم رنگ، پفکی و کشدار شود.
۳. در این مرحله کرهی آب شده یا روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا با مواد کمی مخلوط شود.
۴. آرد و بکینگ پودر را با هم الک، در ۳ مرحله به مایهی کیک اضافه و به صورت دورانی و آرام با قاشق مخلوط کنید.
۵. فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید. قالب کیک را با روغن جامد یا کره چرب و سپس آرد پاشی کنید. حالا مایهی کیک را به آرامی به قالب منتقل کنید و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد در فر بپزد.
اگر از سولاردوم برای پخت استفاده میکنید، گزینهی کیک را انتخاب و دمای آن را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید.
اگر از قالب کیک گرد استفاده میکنید، قطر آن باید ۲۴ سانتیمتر و اگر از قالب مستطیل استفاده میکنید ابعاد آن باید ۲۰ در ۲۵ سانتیمتر باشد. دقت کنید که این کیک نباید خیلی ضخیم باشد.
۶. در این فاصله شیر نارگیل، شیر عسل و شیر معمولی را با هم مخلوط کنید.
۷. بعد از پایان زمان پخت، کیک را از فر بیرون بیاورید و با استفاده از یک خلال از پختن کامل آن اطمینان حاصل کنید. اجازه دهید کیک برای ۲ تا ۳ ساعت کاملا خنک شود، سپس روی آن را با خلال یا سیخ چوبی سوراخهای کوچکی ایجاد کنید و با چاقو برش بزنید.
۸. مخلوط شیرها را روی کیک بریزید و اجازه دهید برای ۲ ساعت در یخچال خوب به خورد کیک برود. پس از آن، خامهی قنادی را طبق دستورالعمل روی بستهبندی فرم دهید و روی کیک بکشید.
نظر کاربران
ممنون